Akkor itt az én értékelésem:
Keleten én is hasonló sorrendet vártam, Utolshow és Kis Mester versenyfutásával az 1. helyért... Hátul pedig valóban a Jenőhivatal és a San Antonio voltak a leggyengébbek...
Nyugaton: itt is két csapat kimagaslott a mezőnyből a Dunkers és Phoenix személyében. SUgerabugerát nem tartottam ennyire erősnek, de így összességében kellemes meglepetés volt az ő szereplésük. Az én 4. helyem mondhatni jó eredmény, de ha úgy vesszük elvárt volt legalább a rájátszás... Hátul még nagy a harc az osztályzó elkerülése érdekében, de ezt már a Jailhouse nem úszhatja meg. Vörösberénynek elég hullámzó szezonjai vannak, hiszen előző szezonban alapszakasz 3. volt most meg a 6. helyen kullog, bár lehet draftra gyúrt... Pomáz utolsó helye meg hát önmagáért beszél...
Akkor a szezon:
Kupa az úgy ahogy van egy nagy nulla... jóval tovább is el lehetett volna jutni...
Bajnokság: szerencsére nem voltam jó házigazda, mivel csak 2 csapat tudott nyerni a csarnokomban, ez összességében megfelelő, úgy meg pláne hogy a nyugati elsőt tudtuk otthon 15 ponttal legyőzni. Ezután már nem az eredményekre koncentráltam/koncentrálok, és inkább játszanék Dunkerssel mint Phoenixel idegenben, úgyhogy utóbbi csapatot meghagynám Sugerabugerának:)
Fejlődések: jelenleg erőnlét és büntető edzések vannak/lesznek felváltva, több játékosnál is problémásak ezek a skillek. Centereket edzettem, Lambeskinek sikerült 1-2 szintet húzni a védekezésén, lepattanózásán, Sinibaldi viszont csak 2 hetente fejlődött, pedig 18 éves superstar volt, ezért is adtam el végül (ha valaki tudja mér nem fejlődött az írja már meg nekem vmilyen utó módon...:) Következő szezonra átállok külsők edzésére (valószínűleg IR), ha sikerülne egy jót draftolni, akkor már csak egy játékost kellene vennem az uruguay-i és az esetleges draftos mellé.
Akiktől valószínűleg megszabadulok: Janilionis, Cvijanovic. Soto, Nikolov, Kaamel viszont kérdéses. de Marcilla és Bitca bőven teljesítették azt, amit tőlük elvártam, így mindenképp maradnak Gonzálezzel és Dallyvel együtt.
Rájátszás: valószínűleg Dunkers ellen játszom majd, célom a tisztes helytállás... inkább otthon vagyok veszélyes mint idegenben...