BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.8 > 26.Sezon

26.Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252057.247 in reply to 252057.246
Date: 3/10/2014 11:20:18 AM
Overall Posts Rated:
3232
Son maçları kazanarak Playoff'a tekrar dahil olduk,Salı günü oynanacak karşılaşmalar çok önemli olacak,önemli galibiyetler elde ettik eğer salı günü kazanırsak büyük ihtimal %95 Playofftayız..Yoksa son haftayı bekleyeceğiz,Ribaundlarda ki felaket oyunumu bir oyuncu alarak bir nebze tamamlayacağımı düşünüyorum umarım gereken verimi sağlayacağız şuan kısalarım gerçekten fevkalade bir oyun sergiliyorlar kendlerini kutluyorum :) bu direnci takım olarak son maçlarda göstererek kazandık.Eğer lig birincisini de yenersek bu iş tamam olacaktır..:)

İlk defa böyle bir tablo ile karşılaşıyorum vallahi 5. yada 6.kim olursa yazık olacak umarım ben olmam Herkese başarılar yazılarınızı okudum

Beşiktaş warriors hocam sakatlık korkuttu keşk e yedek çıksaydın anlamadım neden tam kadro tercih ettin acaba kadroyu ayarlama vaktin mi olmadı az kalsın kötüye gidecekti.

Bu arada maçlar 17:00 da bilginize

Last edited by Tolga KaaN at 3/10/2014 11:59:32 AM

This Post:
00
252057.248 in reply to 252057.247
Date: 3/11/2014 8:50:33 AM
Overall Posts Rated:
3232
Tüm ekiplere bu akşamki maçlar için başarılar umarım sakatsız zevkli karşılaşmalar yaşarız

This Post:
11
252057.249 in reply to 252057.247
Date: 3/11/2014 11:00:31 AM
Overall Posts Rated:
1919
Kadro ve taktik ayarlamayı son dönemde unutuyorum hep, bugün de son anda hatırladım fazla inceleyemeden ayarlama yapmak zorunda kaldım. Bu arada Mustafa'nın 2 haftalık sakatlığı 18 günü buldu yine perşembeye de iyileşmezse formu düşecek yine. Bugün kritik maçlar var yine herkese başarılar.

This Post:
00
252057.250 in reply to 252057.249
Date: 3/11/2014 12:50:56 PM
Overall Posts Rated:
44
Bugün oyunun en az kullanılan taktiği princetonu denedik zaten buğrahanın kadrosuda zayıflamıştı yine galip gelmeyi bildik bu arada bu lige gelirken şampiyon olmadan geldim aldığım galibiyet sayısı çok olduğu için bot takımların yerine geçmiştim şuanda da belki üst liglerde 1 tane bile bot takımdan dolayı açık oluşursa ben gelirim diye düşünüyorum çünkü diğer 3.liglerde bu kadar galibiyet alan bir takım olduğunu sanmıyorum bu arada lig şaka gibi bir hal aldı bu sonuçlarla jnr bol 5.liğe düştü ancak son hafta kurosawayla oynuyor eğer freekids kaybeder jnr bolda iyi bir fark atarsa bu sefer freekids düşecek aynı şey kepezin kaplanları için geçerli ki kendisi haftaya beşiktaş warriorslal oynayacak ve beşiktaş ağır favori ben sürpriz olur kepez düşer diyorum :D bu arada maçı izlemedim ama hayvan pivotum sanırım bi oyuncuyu daha sakatlamış playofflardaki en büyük kozumuz kendisi

This Post:
00
252057.251 in reply to 252057.250
Date: 3/11/2014 6:30:23 PM
Overall Posts Rated:
3232
Hocam senin pivot yanlış mesleği seçmiş direk boks'a başlasın :) Kaspars kambala misali.. :))

Bugün çok önemli bir galibiyet aldık lideri yenerek..Deplasmanda 119 gibi yüksek bir rakama imza attık.Sanırım İnatçılar Miami hocam 122 atmıştı sonra ben 119'A imza attık.14 Sayılık farkı indirip 6 sayıya geriye düştüm.Maç kopuyor zannettim.Maçın son çeyreğinde ortasında çok sağlam bir geri dönüşe imza attık.Uzunum sakatlandı korktum allahtan maç içi sakatlıkmış..Şimdi ben haftaya kazanacağım büyük ihtimal %99 playofftayım.Sağlam bir averaj elde edeceğim.Kepez kazansa dahi son maçta boş takım ile oynayacağım sayı farkı ile avearjı yukarıda tutarak yine kalacağım playoffta..

Free kids zorlu bir deplasman oynayacak o da kaybetse playofftayım kazanırsa eğer kepez'de kazanırsa ben avearajda Kepez'i geçeceğimi düşünüyorum.Beşiktaş hocam ne çıkacak o benı meraklandırıyor :))))

Bu haftaki oyuncularımızı ve ligimizin performansları en iyi ve kötüleri..

Gün 21 (Salı 11 Mart 2014) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
West Coast Castle 41 - Free Kids 110
Nevresim Takımı 119 - İNATÇILAR 112
JNR-BOL 102 - Beşiktaş Warriors 121
Kurosawa 44 - Kepezin Kaplanları 123
predatorspor 90 - GaLaTaSaRaY A.Ş 115
Galatasaray Lions 104 - adanagücü 97
Yagiz Jazz 97 - Ankara Bulls 119
Miami Heat... 98 - BUGRAHAN PİLSEN 87

Gecenin en iyi kollektif performansı
Sayı : 123 : Kepezin Kaplanları
Ribaunt : 65 : Kepezin Kaplanları
Asist : 24 : Free Kids, JNR-BOL
Top çalma : 16 : Free Kids
Blok : 11 : Kepezin Kaplanları

Gecenin en iyi kişisel performansları
Sayı : 41 : P. Puig i Lleida (adanagücü), E. Haykiri (Free Kids)
Ribaunt : 31 : I. Moya Delgado (Kepezin Kaplanları)
Asist : 11 : M. Stoica (GaLaTaSaRaY A.Ş), E. Soares (Yagiz Jazz)
Top çalma : 6 : K. Ersü (West Coast Castle)
Blok : 4 : G. Ramos (Kepezin Kaplanları), S. Chong Ghee (Kepezin Kaplanları)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : R. Mele (Nevresim Takımı) (29 Sayı, 9 Ribaunt, 7 Asist, 2 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 37
Şutör Gard : E. Haykiri (Free Kids) (41 Sayı, 9 Ribaunt, 4 Asist, 5 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 48
Kısa Forvet : B. Uz (GaLaTaSaRaY A.Ş) (28 Sayı, 7 Ribaunt, 3 Asist, 2 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 31
Uzun Forvet : P. Puig i Lleida (adanagücü) (41 Sayı, 22 Ribaunt, 1 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 49
Pivot : I. Moya Delgado (Kepezin Kaplanları) (23 Sayı, 31 Ribaunt, 2 Asist, 1 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 51

Gecenin EDO'su
I. Moya Delgado (Kepezin Kaplanları) (23 Sayı, 31 Ribaunt, 2 Asist, 1 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 51

Gecenin kötü performansı
M. Nasip (Kurosawa) (2 Sayı, 6 Ribaunt, 3 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -5

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : B. Buck (Nevresim Takımı), K. Alemdar (West Coast Castle), O. Özlü (West Coast Castle) : 7 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : R. Campino (Nevresim Takımı), D. Manenti (İNATÇILAR), J. Dvořáček (İNATÇILAR), O. Özlü (West Coast Castle), G. Kivaras (Kurosawa), M. Płusa (JNR-BOL), M. Olkowicz (Yagiz Jazz) : 6 Faul

Demir adam : M. Belcredi (GaLaTaSaRaY A.Ş), M. Stoica (GaLaTaSaRaY A.Ş), A. Rajzer (adanagücü), P. Puig i Lleida (adanagücü), M. Efsan (adanagücü), E. Afer (Ankara Bulls), M. Robart (Kepezin Kaplanları), S. Chong Ghee (Kepezin Kaplanları), I. Moya Delgado (Kepezin Kaplanları), N. De Liso (predatorspor), S. Dobroslav (BUGRAHAN PİLSEN), E. Haykiri (Free Kids), G. Alavidze (Nevresim Takımı), J. Horák (Miami Heat...), D. Özselen (İNATÇILAR), E. Hasna (West Coast Castle), K. Ersü (West Coast Castle), K. Alemdar (West Coast Castle), S. Légrádi (Kurosawa), A. Surchi (Kurosawa), E. Soares (Yagiz Jazz),

Last edited by Tolga KaaN at 3/11/2014 11:16:41 PM

This Post:
00
252057.252 in reply to 252057.251
Date: 3/15/2014 6:26:55 AM
Overall Posts Rated:
1919
Bugünkü maçta çok büyük bir farkla yenilmediğim sürece play-off'a kalacağım gibi görünüyor, o nedenle taktik denemek için uygun bir maç olabilir. Play offlar için değerlendirme yapacak olursam, doğuda Bugrahan ve Yagız Jazz'ın yarıştan çekilmesiyle Miami net favori konumunda ama Galatasaray A.Ş sürpriz yapabilir. Batıda ise Free Kids ve Nevresim Takımının son yaptığı transferlerle birlikte çok daha çekişmeli bir play off mücadelesi olacak gibi görünüyor, her takımın şansı var finale çıkmak için.

This Post:
00
252057.253 in reply to 252057.252
Date: 3/15/2014 12:55:59 PM
Overall Posts Rated:
1919
Ligi galibiyetle bitirerek 2. sırayı almayı başardık. Free Kids'in İNATÇILAR'a sürpriz şekilde yenilmesiyle birlikte play-offta Nevresim Takımı ile eşleştik. Genel olarak baktığımızda çok enteresan bir sezon oldu sezon başında doğuda müthiş çekişme vardı ama sezon sonunda esas mücadele batıda yaşandı, böyle bir sezonda sürpriz bir şampiyon çıkabilir gerçekten. Gerçi şu noktada batıda kimsenin finale çıkması sürpriz olmaz her şey ortada.

Last edited by Revenge35 at 3/15/2014 12:58:45 PM

This Post:
00
252057.254 in reply to 252057.253
Date: 3/15/2014 1:59:22 PM
Overall Posts Rated:
44
sadece 1 mağlubiyetle ligi bitirdik o maçıda kazanmak cidden isterdim son saniye basketiyle yenilmiştik.Ama bundan sonra şuana kadar yapılan hiç bir şeyin önemi yok.Şampiyon olmak çok istiyorum açıkçası

This Post:
00
252057.255 in reply to 252057.245
Date: 3/17/2014 10:28:37 AM
Overall Posts Rated:
3232
Sıra geldi playoff serüvenine herkese başarılar dilerim Miami heat hocam çok yüksek favori ile finalde bakalım hangimizi bekleyecek.Beşiktaş hocam ile son maçta bana ters taktık uygulamıstı :) bende birçok yanlıs yaptım oyun içi olarak.Kim kazanır inanın bilemiyorum çok zor maç olacağı kesin..Öte yandan İnatçılar'ın Free kids'i yeneceğini düşünüyorum.Kendim finale adımı yazdırmak ıstıyorum.Batı da dört takımımızdan beşiktaş hocamında dediği gibi kim finale kalırsa süpriz olmaz.

This Post:
00
252057.256 in reply to 252057.255
Date: 3/17/2014 11:00:27 AM
Overall Posts Rated:
44
İlk olarak küme düşmeme mücadelesi ile bşalıyacağım playoff mücadelesinin kaybedeni kepez oldu ve bence bu mağlubiyet onu 3. ligden edicek galatasaray lionsun galibiyet sayısı az olsada oynadığı rakipler bi dönem daha zorluydu kepez düşer diyorum öte yandan ankara bullsta çok büyük favori büyük ihtimal west coast düşecektir gelelim playofflara inatçılar freekids maçında şahsen bi ara inatçıları çok güçlü görüyordum ama ligin sonlarına doğru baya bi sallandı bu maçın sonucu belli olmaz ama yineden inatçılar diyorum beşiktaş warriors-nevresim takımı bence playoffta ilk turların en zevkli karşılaşması olacak nevresim takımı hakkında pek bi fikrim yok çünkü her dakika oyuncu değiştiriyor :) maç ortada ama beşiktaş warriorsun ev sahibi avantajı var o yüzden 1 adım önde olabilir buğrahan pilsen-galatasaray aş buğrahan hiç beklemediğim bi kararla küçülme kararı aldı galatasaray aş gayet iyi bi takım buğrahanı eeleyebilir.Benim maçımda da yağız jazzde zheng enting iyileşmediği sürece müthiş olur ama bakıcaz

This Post:
00
252057.257 in reply to 252057.256
Date: 3/18/2014 8:57:21 AM
Overall Posts Rated:
3232
Saatin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum vallahi :) Eğer Beşiktaş hocamı yenebilirsem karşıma Free Kids'in çıkmasını isterim dur bakalım herkese sakatsız bir playoff turnuvası geçirmesi dileğiyle :) Ayrıca rekabet hat safhada olacağı kesin :) bizim batı ölüm grubu dedikleri şeyi kesinlikle kapsıyor :) Rakibime başarılar :) Miami hocam Zhenting iyileşmemiş rakibinde..sizede ayrıca başarılar :)

Last edited by Tolga KaaN at 3/18/2014 9:30:23 AM

Advertisement