BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 21. Sezon

21. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224884.244 in reply to 224884.243
Date: 10/13/2012 11:57:58 AM
Overall Posts Rated:
9797
Her maç oyuncularımı sakatlamayı başaran rakip takımları ve oyun motorunu tebrik ederim. Son sakatlanan oyuncumu da aldığım değer veya maaşa bakmasızın kovmuş bulunmaktayım.
Yalnız rakibimizin diğer maçlara göre farklı oyuncu seçimleri bize pahalıya patladı. Ama genç yaşlı nasıl bir KF becerisine sahip oyuncusu var anlamış değilim. Takım olarak bizde farklı bir kadro ve yapıyla bu duruma davetiye çıkarmış olabiliriz.
Kazanmak veya kaybetmek değil sorun sakatlıklar...
1,2 değil 3...
Hepside 2 hafta sakatlık... Bazı takımların sahipleri kadar sabırlı olamadık belki de...
Neyse oyuna ara vermek değil de bırakmam yolunda emin adımlarla ilerlememizi sağlayan similasyona teşekkürü bir borç biliriz. Ama son kuruşumuza kadar kupa mücadelesi vermeye ve oyunu bıraksakta bu sezon için tüm maçlara ciddi bir şekilde hazırlanacağımızı söylemek istiyoruz. Zamanı geldiğinde dinlenme ve nadasa bırakmayı elbette biz de biliriz...
Oyuncularımı sakatlayan kulüplere de teessüflerimizi bildiriyoruz...
Şampiyonluk yarışında da Yalçın Hocam'ın şanslı olduğunu düşünüyoruz. (Yalçın Hocam ne zaman transfer ettiğim oyuncu hakkında bir iki kelam etsek sakatlanıyor ne yapsa ki :) )

hesaplutfen Yönetim Kurulu

This Post:
00
224884.246 in reply to 224884.245
Date: 10/13/2012 2:57:21 PM
Overall Posts Rated:
9797
3 oyuncum sakatlandı ve tümünde rakip bizden efor olarak fazla mücadele etmesi de ilginç olmuş...
Erdem Hocam Kf karşılaştırmanı birazda oyuna sayı katkısı olarak bakarsak bu oyunun gözümdeki değerini anlamış olursun...
Maçı kaybetmem önemli değildi. Ama dakikaların şaşıp yeni aldığım oyuncunun sakatlanması inanılmaz bir hafta sonu yaşamamızı sağladı. Sevindiğim tek nokta geçen hafta bu oyuna para yatırmaktan son anda vazgeçmiş olmamdır. Oyunun gelişimi artık beni hiç ilgilendirmiyor. Şu andan itibaren hedefimiz kupa gerisi hikaye...

This Post:
00
224884.248 in reply to 224884.246
Date: 10/14/2012 10:05:28 AM
galatasaray suns
TBL
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
galatasaray suns II
olanları teker teker izledim hocam mantıklı hiç bir açıklaması yok sakatlıklarında arka arkaya gelmesi de ayrıcana moral bozucu bir durum.. seni en iyi anlayanlardan biriyim ama bana dediklerinden sonra bırakma kelimsesini yakıştıramadım umarım tekrar ilgi alakan devam eder. klüp olarak hep destek tam destek bizden

saygılar -başarılar dilerim

This Post:
00
224884.249 in reply to 224884.246
Date: 10/14/2012 11:45:36 AM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Hocam sen de az kirli ciki degilmissin he
Masallah alip kullanip atiyorsun oyunculari pacavra gibi Arkandaki karanlik ekonomik gucleri aciklamanizi bekliyoruz
Yine almissin canavar gibi pivotu, hayirlisi olsun.. ( bunu dedik ya bakalim bu ne zaman sakatlanacak )
Sakatlik olayi rastgele olsa da gercekten cok can sikici bir durum; planlari yapiyorsun zarzor tamamliyorsun taslari ondan sonra cat diye arka arkaya domino taslari gibi gidiyor oyuncular.. Gercekten zor bir durum, ne deseniz haklisiniz; ama bu oyuna karsi bahsettiginiz birakmalari gerektirecek bir neden olmaz insallah.. Durustce soylemek gerekirse; su an turkiye liglerindeki transfer piyasasini en iyi okuyan ve degerlendiren takimsiniz bence, mutlaka bazi sansizliklar donecektir eminim , yeterki siz isteginizi tamamiyle kaybetmeyin..

Bu arada BEI turnuvasinda cok iyi giden khanna'ya tebrikler.. Eger son macta sansizlik yasamazsa playoff maclarina kalacak gozukuyor.. Jordan Legend'da iyi bir performans gosteriyor turnuvada.. Son macinda ona da basarilar; averaj nedeniyle bir ust tura kalma sansi zor gozukuyor ama yine de ulkemizi bu guzel temsili icin tesekkurler..

This Post:
00
224884.250 in reply to 224884.244
Date: 10/14/2012 4:18:47 PM
Overall Posts Rated:
125125
hocam geçmiş olsun. bu sezon sakatlık derdinden kurtulamayan bir başka takım olarak durumunu anlayabiliyorum.
hatta kupada en az çeyrek final hedefiyle yola çıktığım sezonun çeyrek finale kalma haftasında pivotumun 1 haftalık sakatlık geçirmesi beni de çileden çıkardı. foruma da yazıp duruyordum, ondan önceki maçlarda da yaşadığım maç içi sakatlıklar tüm sezon çıldırtıyordu beni. tam hesabını yapamadım ama sezon boyunca oynanan kupa ve lig maçlarında tam kadro tamamlayabildiğim maç sayısı sanırım 3 veya 4. inanılmaz sinir bozucu bir durum. lig sıralamasındaki hedefim de kupadaki hedefim de feci halde yalan oldu şu aksilikler yüzünden. 2.lik 3.lük düşünürken kümede kalma potasına gerilemek facia. ligin en çok al-sat yapan iki takımı olarak sakatlık sorunları yaşamamız tuhaf bir rastlantı oldu diyelim.

bu arada,
tamam ya çocuk hayata dair paylaşımlarda bulunmuş da böyle mi davranmak lazım gençlere hocam ?
cümlesinin hiç hoşuma gitmediğini belirtmeden geçmek istemiyorum. "bırak çocuk eğlensin" tarzında bir tavrı aklı başında hiçbir insanın kabullenemeyeceği aşikardır. espri tamam, şakalaşmak tamam ama kimse "enseye şaplak" modunda yaklaşımlara ve rencide edilmeye tahammül edemez. asla forumda kişisel tartışmalara, gerginlik yaratan mesajlara bulaşan ve de bazı meseleleri uzatan bir insan olmamışımdır. ama ciddi anlamda alınganlık gösterebildiğim bu konuda suskun kalamadığım için özür dilerim.

This Post:
00
224884.251 in reply to 224884.250
Date: 10/14/2012 6:58:25 PM
Overall Posts Rated:
9797
Umarım bir daha böyle talihsizlikler yaşamayız hocam...
Keşke 3 tane sakatlık yerine 6-7 kere maç içi sakatlık yaşasaydım. Ayrıca bu sakatlık durumunun hafta olarak değil gün olarak belirtilmesi daha iyi olmaz mı? Genelikle hafta olarak belirtilen süreler neredeyse diğer haftayı kapsayacak şekilde sürekli devam ediyor. Bir oyunda en kötü şey belirsizliktir. Salon inşaatı da aynı şekilde bekle ki zamanında bitsin...
Arda hocam umarım sende küme düşme yerine ligde kalma çabasını gösterirsin.
Yalçın Hocam 1-2 transferle daha BEİ şampiyonluğuna oynayacak kadroyu oluşturacaksın herhalde :)
BEİ turnuvasında khanna ve Jordan Legend'a da başarılar dileriz.

This Post:
00
224884.252 in reply to 224884.250
Date: 10/15/2012 3:27:56 AM
Overall Posts Rated:
102102
batidaki herkesin isteyecegi yerdesin hocam su anda.:) sahsim adina 5. takim ile arami pek acmaya niyetim yok. duruma gore play-off veya kasaya para girdisi tercihi yapmak icin. gerci su halimle istesem de farki acabilecek gibi degilim zaten.:) diger arkadaslarin da benden farkli dusunduklerini sanmiyorum.

This Post:
00
224884.253 in reply to 224884.249
Date: 10/15/2012 8:31:25 AM
Overall Posts Rated:
1414
Bu arada BEI turnuvasinda cok iyi giden khanna'ya tebrikler.. Eger son macta sansizlik yasamazsa playoff maclarina kalacak gozukuyor.. Jordan Legend'da iyi bir performans gosteriyor turnuvada.. Son macinda ona da basarilar; averaj nedeniyle bir ust tura kalma sansi zor gozukuyor ama yine de ulkemizi bu guzel temsili icin tesekkurler..

Güzel mesajın için ben teşekkür ederim hocam. 6. sezondan beri bu oyunu oynayan biri olarak BEİ' de yarışmak ayrı bir keyif verdi. Bir üst tur şansım zor olsa da tatmin edici sonuçlar almak, en azından benim açımdan, oyunun tutarlılığını daha fazla yitirmemesi adına da önemliydi. Khanna takımına da başarılar, gerçekten çok iyi bir performans gösteriyor.

This Post:
00
224884.254 in reply to 224884.253
Date: 10/15/2012 2:11:12 PM
Overall Posts Rated:
1414
Hocam bak benim de sezonun başından beri tam kadro çıktığım maç yok gibi bişey son sakatım da iyileşti formu düzelecek falan koca sezon geçti formlar hep zayıf vasat falan oynadık son 7 8 maçta kümede kalmaya çalışıcaz ama ne yapçaksın oluyor bazen böyle şeyler üstüste geliyor bırakma önümüzdeki sezon bizim hiç sakatlanmıcakmış herkesin her maç bi iki adamı sakatlancakmış öyle bi duyum aldım patlatıcaz yani :)

Advertisement