Hocam senin pivot yanlış mesleği seçmiş direk boks'a başlasın :) Kaspars kambala misali.. :))
Bugün çok önemli bir galibiyet aldık lideri yenerek..Deplasmanda 119 gibi yüksek bir rakama imza attık.Sanırım İnatçılar Miami hocam 122 atmıştı sonra ben 119'A imza attık.14 Sayılık farkı indirip 6 sayıya geriye düştüm.Maç kopuyor zannettim.Maçın son çeyreğinde ortasında çok sağlam bir geri dönüşe imza attık.Uzunum sakatlandı korktum allahtan maç içi sakatlıkmış..Şimdi ben haftaya kazanacağım büyük ihtimal %99 playofftayım.Sağlam bir averaj elde edeceğim.Kepez kazansa dahi son maçta boş takım ile oynayacağım sayı farkı ile avearjı yukarıda tutarak yine kalacağım playoffta..
Free kids zorlu bir deplasman oynayacak o da kaybetse playofftayım kazanırsa eğer kepez'de kazanırsa ben avearajda Kepez'i geçeceğimi düşünüyorum.Beşiktaş hocam ne çıkacak o benı meraklandırıyor :))))
Bu haftaki oyuncularımızı ve ligimizin performansları en iyi ve kötüleri..
Gün 21 (Salı 11 Mart 2014) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.comGecenin sonuçlarıWest Coast Castle 41 -
Free Kids 110Nevresim Takımı 119 - İNATÇILAR 112
JNR-BOL 102 -
Beşiktaş Warriors 121Kurosawa 44 -
Kepezin Kaplanları 123predatorspor 90 -
GaLaTaSaRaY A.Ş 115Galatasaray Lions 104 - adanagücü 97
Yagiz Jazz 97 -
Ankara Bulls 119Miami Heat... 98 - BUGRAHAN PİLSEN 87
Gecenin en iyi kollektif performansıSayı : 123 : Kepezin Kaplanları
Ribaunt : 65 : Kepezin Kaplanları
Asist : 24 : Free Kids, JNR-BOL
Top çalma : 16 : Free Kids
Blok : 11 : Kepezin Kaplanları
Gecenin en iyi kişisel performanslarıSayı : 41 : P. Puig i Lleida (adanagücü), E. Haykiri (Free Kids)
Ribaunt : 31 : I. Moya Delgado (Kepezin Kaplanları)
Asist : 11 : M. Stoica (GaLaTaSaRaY A.Ş), E. Soares (Yagiz Jazz)
Top çalma : 6 : K. Ersü (West Coast Castle)
Blok : 4 : G. Ramos (Kepezin Kaplanları), S. Chong Ghee (Kepezin Kaplanları)
Gecenin en iyi beşiOyun Kurucu : R. Mele (Nevresim Takımı) (29 Sayı, 9 Ribaunt, 7 Asist, 2 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 37
Şutör Gard : E. Haykiri (Free Kids) (41 Sayı, 9 Ribaunt, 4 Asist, 5 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 48
Kısa Forvet : B. Uz (GaLaTaSaRaY A.Ş) (28 Sayı, 7 Ribaunt, 3 Asist, 2 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 31
Uzun Forvet : P. Puig i Lleida (adanagücü) (41 Sayı, 22 Ribaunt, 1 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 49
Pivot : I. Moya Delgado (Kepezin Kaplanları) (23 Sayı, 31 Ribaunt, 2 Asist, 1 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 51
Gecenin EDO'suI. Moya Delgado (Kepezin Kaplanları) (23 Sayı, 31 Ribaunt, 2 Asist, 1 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 51
Gecenin kötü performansıM. Nasip (Kurosawa) (2 Sayı, 6 Ribaunt, 3 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -5
Tüm istatistiklerEldivenleriyle oynayan adam : B. Buck (Nevresim Takımı), K. Alemdar (West Coast Castle), O. Özlü (West Coast Castle) : 7 Top kaybı
Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : R. Campino (Nevresim Takımı), D. Manenti (İNATÇILAR), J. Dvořáček (İNATÇILAR), O. Özlü (West Coast Castle), G. Kivaras (Kurosawa), M. Płusa (JNR-BOL), M. Olkowicz (Yagiz Jazz) : 6 Faul
Demir adam : M. Belcredi (GaLaTaSaRaY A.Ş), M. Stoica (GaLaTaSaRaY A.Ş), A. Rajzer (adanagücü), P. Puig i Lleida (adanagücü), M. Efsan (adanagücü), E. Afer (Ankara Bulls), M. Robart (Kepezin Kaplanları), S. Chong Ghee (Kepezin Kaplanları), I. Moya Delgado (Kepezin Kaplanları), N. De Liso (predatorspor), S. Dobroslav (BUGRAHAN PİLSEN), E. Haykiri (Free Kids), G. Alavidze (Nevresim Takımı), J. Horák (Miami Heat...), D. Özselen (İNATÇILAR), E. Hasna (West Coast Castle), K. Ersü (West Coast Castle), K. Alemdar (West Coast Castle), S. Légrádi (Kurosawa), A. Surchi (Kurosawa), E. Soares (Yagiz Jazz),
Last edited by Tolga KaaN at 3/11/2014 11:16:41 PM