BuzzerBeater Forums

Türkiye - II.2 > 50. Sezon: The Last Dance

50. Sezon: The Last Dance

Set priority
Show messages by
This Post:
00
304839.237 in reply to 304839.235
Date: 7/19/2020 1:34:34 PM
Overall Posts Rated:
144144
Sen bir adaklık tosun filan kestir hocam. Boşver terapisti filan. Kesin büyü var senin takımın üstünde. :|

This Post:
00
304839.238 in reply to 304839.235
Date: 7/19/2020 1:49:37 PM
Overall Posts Rated:
144144
Jammers'ın son transferinden sonra sen kurbanlık sayısını en az 3 tosun yap hocam. Anca kurtarır! İyi ki benim maçtan önce filan almadı bunu Kazım Özdiler. Öttürürdü valla. Takım elbisesini çıkartıp eşortmanları çektirdiler yeniden Kazım Özdiler'e! Adama ağız tadıyla bir emeklilik yaşatmadılar yahu. :|

Haftanın maçı şimdiden belli oldu; Jammers - r1card0. Açık söyleyeyim GS - Bella Ciao maçının önüne geçti bu maç.

This Post:
00
304839.240 in reply to 304839.239
Date: 7/19/2020 3:12:03 PM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
302302
Second Team:
OminaL
KIDIBETTEN hem geçen hafta hem sıradaki maçlar için detaylı analiz bekliyorum.. Ona göre jet kalkar..

This Post:
00
304839.241 in reply to 304839.240
Date: 7/20/2020 1:29:51 AM
Overall Posts Rated:
144144
KIDIBETTEN hem geçen hafta hem sıradaki maçlar için detaylı analiz bekliyorum.. Ona göre jet kalkar..

Mevcut kadrona bir de sağlam yedek pivot aldın mı, önümüzdeki sezon TBL adayısın kafadan. Jeti dinlendir artık biraz yoksa motor su kaynatacak. (party)

Umarım Jammers ve sen eşleşmezsiniz KKM'de çünkü ikiniz de bu ligde kalmayı hakediyorsunuz. İkiniz de en kötü 5. olursunuz diye düşünüyorum.

This Post:
00
304839.242 in reply to 304839.241
Date: 7/20/2020 3:07:14 AM
Overall Posts Rated:
144144
Özel istek üzerine KIDIBET haftalık bültenini bugünden çıkarmaya karar verdim.

Izmir Jammers - r1card0 = 2 Haftanın maçı. Bütün gözler bu maçta olacak. KIDI, Jammers ve r1card0'nun kadrolarına ve ligdeki sıralamalarına bakan bir kişi, bu ligde kesin şike var der! :| Evsahibi avantajıyla r1card0 bir adım önde.

Galatasaray 1481 - Bella Ciao = 2 Lig finalinin provası niteliğinde bir maç. TBL'yi kimin daha çok istediğini göreceğiz maçtan sonra. :-B

BJK KARTAL - Düzcespor81 = 1 BJK oyuncuları su kaynatmaya başladı sezon sonuna doğru. Mehter takımı gibiler, iki ileri bir geri. Bu maç ileri maçı. Düzce uzun zaman sonra sıkı bir rakibe karşı tartıya çıkacak. :?

Sakarya Devil's - dürbinar sharks = 2 Dürbinar çok şanssız bir sezon geçiriyor. Bir üstündeki takım, doğunun ikincisiyle maç yapsa suyunu çıkarır. Gerisini siz düşünün. KKM'de CSKA ile eşleşirse CSKA'nın ponpon kızlarının da manevi desteğiyle birşeyler olabilir. :|

İbibikspor - Çanakkale Kordon = 2 Bu sezonun flaş takımı Çanakkale üst üste aldığı galibiyetlerle sezon başı hedefine şimdiden çok yaklaşmış olmanın rahatlığıyla bu maça çıkacak ama kendi evilerinde kötü bir sürprize izin vermezler. B)

CSKA Istanbul - Odrisia Drunken = 1 Ponpon kızların güzelliği yüzünden küme düşen ilk takım olarak tarihe geçme yolunda kararlı adımlarla ilerliyor CSKA. Bu maçı alsa bile Jammers'ın son transferinden sonra ligi altıncı sırada bitirme olasılığı çok yüksek gibi görünüyor. :|

Marvellous TeaM - eagle_paw = 2 Marvellous İnclan'ın sakatlığından sonra sanki oyuna ve hayata küsmüş gibi davranıyor. Gidişatı iyi değil. Steff Colla'nın yerine adam almak da önemli ama acilen pota altına takviye yapması lazım yoksa 4. sıraya bay bay demek zorunda kalabilir. %}

Pinar Karsiyaka, Izmir - KIDISPOR = 2

This Post:
00
304839.244 in reply to 304839.243
Date: 7/20/2020 6:09:48 PM
Overall Posts Rated:
1515
Hayirli olsun hocam

This Post:
11
304839.245 in reply to 304839.243
Date: 7/21/2020 2:03:08 AM
Overall Posts Rated:
144144
Zırrrrrrr! Zırrrrrr! Zırrrrrr!

- Patlama geldim!

- Hocam duydunuz mu haberleri?

- Ulan saat gecenin 3'ü! Eğer beni uyandırdığına değmeyecek bir haberse seni şimdi arka bahçeye gömerim, üstüne de incir ağacı dikerim!

- Hocam Jammers Baser Nurol'u transfer etmiş!

-(Hocanın gözleri faltaşı gibi açılır) Neyy! Desene Kazım ikili ilişkilerini kullanmaya başladı. Baser'i Çin'den getirtmek kolay iş değil.

- Ligin dengelerini değiştirir mi sizce bu transfer?

- Ne dengesi olum? Artık Jammers ne derse o olacak! Play-off'a kalıp GS'nin başına bela da olmak isteyebilir, KKM oynayıp doğudan birini 3. lige şutlamak da isteyebilir. Artık Kazımcığımın keyfine kalmış o kısmı! Bir tane de sıkı bir yedek pivot alırsa, play-off'a 4. sıradan girip de TBL'ye yükselen ilk takım olarak tarihe bile geçebilir!

- Svetlana.

- ??

- Pardon hocam, kafa gitti benim gene, sohbetleri karıştırdım. En son yaptığımız röportajdayız sandım da ponpon kızın adını söyledim bir anda.

- Olum bu kadar yanıksan kıza, gidek istiyek kızı.

- Vallaha mı? (:| Heyecanlandım bak şimdi.

- Tabi olum nolacak ki? En fazla hayır derler, çıkar geliriz.

- :| Dalga mı geçiyorsun hocam ya??

- Tabi dalga geçiyorum sazan oğlum benim! Gecenin 3'ünde kapıma dayanmış, bana Svetlana diyorsun. Yürü git! Uykumun da içine ettin. (Homurdanarak kapıyı örterken sesi gene açık kalan mikrofona yansır hocanın; Vay be! Baser Nurol ha? Kazım bu transfer işini biliyor gerçekten. Hala bir KF bulamadık yeni sezon için, Kazım'dan yardım isteyeyim en iyisi. Neyse ucuz yırttık bu sezon da, önümüzdeki sezona bu kadroyu tutamaz herhalde. Tutabilir mi yoksa? Yok canım, kasada para yokmuş ki, Kazım öyle dedi. Yoksa bizi mi kekledi? Kredi faizleri düştü diye gözünü karartıp kredi mi çekti yoksa? Öff neyse ne ya, r1card0 düşünsün, ben ne düşünecem! :|

This Post:
00
304839.246 in reply to 304839.245
Date: 7/21/2020 6:03:04 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
302302
Second Team:
OminaL
Yaşlarına hürmetten cevap vermiyorum)))
Bizim maçı bekliyor herrkes galiba. Haydi bakalım görelim dil altı haplarını unutmayın...

This Post:
00
304839.247 in reply to 304839.246
Date: 7/21/2020 6:25:40 AM
Overall Posts Rated:
144144
Hocam bu maç senin için de kırılma maçı. Hani gaza getirdiğimi filan düşünme ama ciddi rakiplere karşı oynadığın son 4 maçı da ucu ucuna kaybettin. Senin oyuncuların hangisi maçtan önce duş almıyorsa çıksın söylesin! Bu maçtan önce herkesi araba yıkama yerine götürüp gerekirse itfaiye hortumuyla yıka! :D

Jammers yeni gelen Ukraynalı'ya kelime-i şehadet'i ezberletmek istemiş, hatunla durduk yere papaz etme beni dediği için ikna edememiş. Onun yerine kulhü ve elham'ı ezberletme konusunda anlaşmaya varmışlar. Senin maçta sahaya çıkarken okuyacak hale gelecekmiş. Senin maça sıkı hazırlanıyor yani Jammers ona göre. :|

Advertisement