BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.8 > 26.Sezon

26.Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252057.237 in reply to 252057.236
Date: 3/1/2014 12:34:18 PM
Overall Posts Rated:
1919
Şanssızlıklar Galatasaray A.Ş yi vurmuş bu sefer, geldi mi peş peşe geliyor zaten. Ben artık benim oyuncum faul yaptığı zaman bile kendini sakatlayacak diye korkuyorum.

This Post:
00
252057.238 in reply to 252057.237
Date: 3/1/2014 12:47:58 PM
Overall Posts Rated:
44
valla müthiş maçlar oldu en başta beşiktaş warriorsı tebrik ederim gerçekten müthiş bi geri dönüş yaptı sakatlıklardan kurtulduğu gibi nevresim takımı playoff potasından biraz uzaklaştı ama hala şansı var tolga hocam bence kupaya gereksiz önem verdi 1 tur daha gitmen hiçbişey değiştirmedi ama çok önemli maçlar kaybettin o dönemde boşuna yedek çıktın :/ şahsen ben 2. turda falan elendim sanırım :D jnr bol inatçılar maçı ise şaka gibiydi inatçılar 1 saniye kala aldığı hücum ribaunduyla maçı kazandı jnr alsaydı işler çok karışırdı herkese haftaya başarılar

This Post:
00
252057.239 in reply to 252057.238
Date: 3/1/2014 1:02:48 PM
Overall Posts Rated:
1919
En önemli oyuncumuzun yokluğuna rağmen galibiyet serimizi 7 maça çıkarmanın ve bunun yanında bu sezonki seyirci rekorumuzu kırmanın sevincini yaşıyoruz. Nevresim takımını da kutluyorum tahminleri tutsaydı farklı bir sonuç olabilirdi. Bu sezon için hedeflerimiz artık Mustafa'nın iyileşme sürecine bağlı ama böyle giderse play-offlara yetişse bile çok düşük formda olacak gibi görünüyor. Doğuda predatorun yenilmesiyle artık play-offa gidecek takımlar kesinleşti diyebiliriz batıda ise Jnr-bol ve Nevresim takımı ilk 4'ten biraz uzaklaştılar ama hala her şey değişebilir.

This Post:
00
252057.240 in reply to 252057.239
Date: 3/2/2014 5:34:29 PM
Overall Posts Rated:
3232
Herkese selam öncelikle Beşiktaş hocamı tebrik ederim,MGH ve taktik olarak yanıldım sabırlı ol taktiğini hocamdan hiç beklemiyordum :) beni o yönden yanılttı iyi düşünülmüş bir taktık ayrıca kutlarım onun için.Son 5 dakika 99-98'den bu farkla mağlubiyeti aldım.Yenilmemde ki en büyük etkende Ribaund da ki felaket oyunum.Beşiktaş hocamın uzunu Osman Varlık toplamda 11 hucum ribaundu ve toplamda, kendisinin 27 ribaund alması ayrıca toplam ribaund sayısı 65 olup 26 kez hucum ribaundu alması beni bitiren oldu.Bu şekilde kazansam dahi adil olmazdı ki sonuc Beşiktaş hocamın tarafına işledi.Sabırlı ol taktiği ile beni faul problemine mükemmel soktu rakip.Gerçekten iyi düşünülmüş bir taktik :) Ribaund sıkınıtımı Kepez maçından sonraki maddi gelir ile bir " Ribaunçu " uzun alacağım çünkü almam şart.Playoff kalsam dahi bu ribaund yüzünden erkenden veda ederim.Pahalı alamayacağım ama ribaundu beni taşıyabilecek isim olacak.Jnr bol'un son saniyede yenilmesi benim açımdan sevindirici çünkü sıralamada maglubiyet sayım playof'a kalma mücadelem çok aza inecekti.

+ Olarak Miami hocam ne desen haklısın :) şu kupaya keşke yüklenmeseydim,sorma umarım playoff'a kalırım ki boşa uğraş verdiğim kupa için ligde ki aldığımız mağlubiyetlerin sebebiyle altta kalmam.

Ligde 4 maç kaldı..Ben son maçı bay geçeceğim oradan bir galibiyeti alacağım.Önümde ki 3 maçtan en az ikisini kazanmam gerekki playof'a kalayım.Yukarıdaki ekiplerin birilerinin aşağıya ineceğini benim yukarıya tırmanacak kapasiteye sahip olduğumu düşünüyorum inşallah bunu başaracağız :) Bu salı çok zor karşılaşmalar ve hesaplar yapılmalı :)
.

Bu hafta kazanamazsam playoff hayal olur gider.Ne yapmalı etmeli galibiyeti almalıyız önümüzdeki 2 maçta evimizde olması bizim için büyük bir avantaj.

Doğuda ise 1.Miami hocam hariç 2-3 ve 4 sıradaki değişiklikler belirlenecek .Herşey bariz açık durumda şuan.Son maçlara girerken umarım sakatlık yaşamayız lig olarak..Herkese başarılar :)

Bu haftaki performanslarımız şu şekildeydi.
Gün 18 (Cumartesi 1 Mart 2014) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
Free Kids 118 - Kurosawa 57
İNATÇILAR 103 - JNR-BOL 102
Nevresim Takımı 105 - Beşiktaş Warriors 117
West Coast Castle 64 - Kepezin Kaplanları 134
GaLaTaSaRaY A.Ş 90 - Miami Heat... 107
adanagücü 74 - Yagiz Jazz 99
Galatasaray Lions 138 - Ankara Bulls 126
predatorspor 93 - BUGRAHAN PİLSEN 115

Gecenin en iyi kollektif performansı
Sayı : 138 : Galatasaray Lions
Ribaunt : 65 : Beşiktaş Warriors
Asist : 29 : Free Kids
Top çalma : 15 : Free Kids
Blok : 9 : GaLaTaSaRaY A.Ş

Gecenin en iyi kişisel performansları
Sayı : 50 : F. Duginov (Galatasaray Lions)
Ribaunt : 27 : O. Varlik (Beşiktaş Warriors)
Asist : 10 : E. Krejeris (Ankara Bulls), R. Anderson (Kepezin Kaplanları), S. Olianas (İNATÇILAR)
Top çalma : 4 : J. Law (Free Kids), F. Özpek (Free Kids), E. Haykiri (Free Kids), T. Laukšteins (JNR-BOL), G. Liib (Galatasaray Lions), F. Duginov (Galatasaray Lions)
Blok : 4 : I. Moya Delgado (Kepezin Kaplanları), M. Sahel (BUGRAHAN PİLSEN)

Gecenin en iyi beşi

Oyun Kurucu : T. Laukšteins (JNR-BOL) (40 Sayı, 6 Ribaunt, 9 Asist, 4 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 39
Şutör Gard : F. Duginov (Galatasaray Lions) (50 Sayı, 7 Ribaunt, 7 Asist, 4 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 55
Kısa Forvet : G. Liib (Galatasaray Lions) (36 Sayı, 13 Ribaunt, 0 Asist, 4 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 39
Uzun Forvet : Z. Yinglin (Kepezin Kaplanları) (40 Sayı, 21 Ribaunt, 0 Asist, 1 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 53
Pivot : T. Lorinc (İNATÇILAR) (20 Sayı, 21 Ribaunt, 2 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 29

Gecenin EDO'su
F. Duginov (Galatasaray Lions) (50 Sayı, 7 Ribaunt, 7 Asist, 4 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 55

Last edited by Tolga KaaN at 3/2/2014 5:40:28 PM

This Post:
00
252057.241 in reply to 252057.240
Date: 3/4/2014 9:48:38 AM
Overall Posts Rated:
3232
Sakatsız bir karşılaşma diliyorum herkese başarılar bugün oynanacak karşılaşmalar için

This Post:
00
252057.242 in reply to 252057.241
Date: 3/5/2014 1:23:31 AM
Overall Posts Rated:
3232
Çok çok önemli bir galibiyeti aldığımız için çok mutluyuz :) Rakibin birtürlü yaklaşmasına izin vermedik.İki oyuncumun 6 faul sonucu tam süre alamaması son çeyrekte sıkıntı azda olsa yaratsada galibiyeti getirdik.Yukarıdaki 3 takımında bu hafta yenilmesi işleri altüst etti.Cumartesi günü alacağımız galibiyet ile ilk 4'e tırmanmak istiyoruz.Oyuncularımı kutluyorum azimle savaşarak alınmış bir galibiyet :) Beşiktaş warriors hocam son topta oyunu verdi malesef uzatamadı maçı.Maç hep kafakafaya gitti.Maçlar çok kafa kafayaydı.Kazananları tebrık ederım cumartesı görüşmek dileğiyle :)

En iyisi : R. Mele (Nevresim Takımı) : Not : 16.5 :):) ilk beş'e Gigi alavidzemiz ile 2 oyuncumuz yerlesti bu hafta

Gün 19 (Salı 4 Mart 2014) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
JNR-BOL 100 - Free Kids 87
Beşiktaş Warriors 87 - İNATÇILAR 89
Kepezin Kaplanları 99 - Nevresim Takımı 108
Kurosawa 45 - West Coast Castle 92
Yagiz Jazz 93 - GaLaTaSaRaY A.Ş 116
Ankara Bulls 104 - adanagücü 92
BUGRAHAN PİLSEN 106 - Galatasaray Lions 104
Miami Heat... 111 - predatorspor 99

Gecenin en iyi kollektif performansı
Sayı : 116 : GaLaTaSaRaY A.Ş
Ribaunt : 64 : West Coast Castle
Asist : 31 : predatorspor
Top çalma : 13 : Kurosawa
Blok : 10 : GaLaTaSaRaY A.Ş, West Coast Castle

Gecenin en iyi kişisel performansları
Sayı : 40 : B. Cancelarich (Ankara Bulls)
Ribaunt : 22 : O. Özlü (West Coast Castle)
Asist : 12 : J. Law (Free Kids)
Top çalma : 7 : E. Hasna (West Coast Castle)
Blok : 4 : L. Cyranowski (GaLaTaSaRaY A.Ş), E. Hasna (West Coast Castle)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : G. Alavidze (Nevresim Takımı) (36 Sayı, 6 Ribaunt, 5 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 37
Şutör Gard : R. Mele (Nevresim Takımı) (30 Sayı, 6 Ribaunt, 10 Asist, 1 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 36
Kısa Forvet : A. Rajzer (adanagücü) (33 Sayı, 15 Ribaunt, 4 Asist, 2 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 33
Uzun Forvet : L. Cyranowski (GaLaTaSaRaY A.Ş) (32 Sayı, 13 Ribaunt, 2 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 48
Pivot : E. Afer (Ankara Bulls) (25 Sayı, 16 Ribaunt, 1 Asist, 0 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 35

Gecenin EDO'su
L. Cyranowski (GaLaTaSaRaY A.Ş) (32 Sayı, 13 Ribaunt, 2 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 48

Gecenin kötü performansı
F. Akabey (Kurosawa) (5 Sayı, 5 Ribaunt, 0 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -5

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : O. Özlü (West Coast Castle) : 8 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : M. Stoica (GaLaTaSaRaY A.Ş), M. Efsan (adanagücü), A. Diana (adanagücü), Z. Yinglin (Kepezin Kaplanları), R. Martulis (Kepezin Kaplanları), V. Bedi (Free Kids), E. Haykiri (Free Kids), D. Venturi (Nevresim Takımı), R. Campino (Nevresim Takımı), E. Cambeiro (Beşiktaş Warriors), O. Varlik (Beşiktaş Warriors), G. Liib (Galatasaray Lions) : 6 Faul

Demir adam : M. Belcredi (GaLaTaSaRaY A.Ş), A. Rajzer (adanagücü), P. Puig i Lleida (adanagücü), M. Efsan (adanagücü), M. Robart (Kepezin Kaplanları), F. Gumiński (predatorspor), R. Mele (Nevresim Takımı), G. Alavidze (Nevresim Takımı), D. Özselen (İNATÇILAR), E. Hasna (West Coast Castle), K. Ersü (West Coast Castle), O. Özlü (West Coast Castle), G. Kivaras (Kurosawa), S. Légrádi (Kurosawa), A. Surchi (Kurosawa), E. Soares (Yagiz Jazz), M. Gürth (Yagiz Jazz), L. Baranauskas (Yagiz Jazz), M. Olkowicz (Yagiz Jazz), L. Sarantaris (Yagiz Jazz) : 48 Dakika

Şutör : B. Cancelarich (Ankara Bulls) : 7 Üç sayı

En iyisi : R. Mele (Nevresim Takımı) : Not : 16.5

En kötüsü : S. Ersoy (Kurosawa) : Not : 1.0

This Post:
00
252057.243 in reply to 252057.242
Date: 3/6/2014 9:23:09 AM
Overall Posts Rated:
1919
Bir süredir yapmak istediğimiz transferi sonunda gerçekleştirdik. Yaş olarak istediğimizin biraz üstünde olsa da play-offlar öncesi kadromuza son takviyeyi yaptık. Bundan sonra artık kalan maçlarda sakatlık yaşamamayı umacağız. Ligdeki duruma gelecek olursak, sezonun bitimine 3 maç kala 2. ile 6. arasında sadece 1 galibiyet fark olması nedeniyle son maçlar oldukça keyifli geçecektir. Ligi mümkün olduğunca üst sırada bitirmeyi amaçlıyoruz bu nedenle kalan tüm maçlara galibiyet için çıkacağız. Herkese başarılar.

This Post:
00
252057.244 in reply to 252057.243
Date: 3/7/2014 8:09:50 AM
Overall Posts Rated:
55
iki oyuncumu sattım ve 18 yaşındaki gardımı as çıkarmaya karar verdim.gelecek vaadeden oyuncuma güvenerek doğru karar mı verdim bilmiyorum ama rahat antrenman alacak ersin.şampiyon olamayacağım önümüzdeki 2-3 sene ama ekonomik olarak iyi gelişeceğim ve ersin de gelişecek.Ümit ediyorum ki ersin gelişecek ve beni tbl ye kadar taşıyacak bakalım zaman neler gösterecek.
bizim konferansta işler netleşti gibi.benim şampiyonluk yarışından çekilmemle birlikte dengeler hangi takımın lehine olacak göreceğiz miami heat bizim konferans şampiyonluğunun en büyük favorisi tabi.
Herkese playofflarda başarılar

This Post:
00
252057.245 in reply to 252057.244
Date: 3/8/2014 11:25:38 AM
Overall Posts Rated:
1919
Yine ilk dakikadan sakatlık, şaka gibi.

This Post:
00
252057.246 in reply to 252057.245
Date: 3/8/2014 1:00:56 PM
Overall Posts Rated:
44
Yine kazandık ve normal sezonu konferans lideri olarak bitirmeyi garantiledik bundan sonra maçlara rahat ol çıkmaya devam edeceğim playofflarda büyük ihtimal yagizjaz ile eşleşeceğiz o maça hazırlanacağız bundan sonra.Batıda ise işler her geçen gün daha çok karışıyo sanırım 4 takım aynı galibiyet sayısında olacak bu maçlardan sonra :) ben finale beşiktaş warriors çıkar diyorum bakalım ne olacak :)

This Post:
00
252057.247 in reply to 252057.246
Date: 3/10/2014 11:20:18 AM
Overall Posts Rated:
3232
Son maçları kazanarak Playoff'a tekrar dahil olduk,Salı günü oynanacak karşılaşmalar çok önemli olacak,önemli galibiyetler elde ettik eğer salı günü kazanırsak büyük ihtimal %95 Playofftayız..Yoksa son haftayı bekleyeceğiz,Ribaundlarda ki felaket oyunumu bir oyuncu alarak bir nebze tamamlayacağımı düşünüyorum umarım gereken verimi sağlayacağız şuan kısalarım gerçekten fevkalade bir oyun sergiliyorlar kendlerini kutluyorum :) bu direnci takım olarak son maçlarda göstererek kazandık.Eğer lig birincisini de yenersek bu iş tamam olacaktır..:)

İlk defa böyle bir tablo ile karşılaşıyorum vallahi 5. yada 6.kim olursa yazık olacak umarım ben olmam Herkese başarılar yazılarınızı okudum

Beşiktaş warriors hocam sakatlık korkuttu keşk e yedek çıksaydın anlamadım neden tam kadro tercih ettin acaba kadroyu ayarlama vaktin mi olmadı az kalsın kötüye gidecekti.

Bu arada maçlar 17:00 da bilginize

Last edited by Tolga KaaN at 3/10/2014 11:59:32 AM

Advertisement