sağol hocam. dediğin gibi maaşını da katarsak Raud transferi bana 2.3 milyon gibi bir miktara patladı. ancak yerimde kim olsa benzer bir strateji izlerdi diye düşünüyorum. kimse kasasında para varken oturup play-off ikinci turunda elenişini izlemek istemez. ufak çaplı bir kumar oynadım ve tuttu. ama bu maddi kayıp bei performansımı etkilemez kesinlikle. takımların yarıştıkları platformları ve ödedikleri maaşları hesaba katarsak zaten yeterince adaletsiz bir rekabet ortamı var. bu gidişle her sezon birileri meydana çıkıp ortalığı kasıp kavuracak. böyle bir durum varken, uçuk maaşlar ödeyerek kurulacak bir takımın şampiyonluk garantisi yok. aynı zamanda desteklemediğim bu duruma benim de katkımın olmasını istemem. bunun dışında takımların geleceğini de göz önünde bulundurması gerektiğini düşünüyorum. o yüzden maaş sınırını aşmayan bir kadro ile oynayacağım. bu sezon bei finali oynayan secret agents 800 bin civarı bir maaş ile bunu başardı. o halde 600-700 bin maaşlı bir takım niye final oynamasın?:)