BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 14. Sezon

14. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160019.233 in reply to 160019.231
Date: 12/22/2010 2:44:34 PM
Overall Posts Rated:
6565
ben de denedıgım bıkac macta hıc verım alamadım, elımde uygun kadro yoktu tabı ama fazlasıyla yavas bı taktık oldugu ıcın dırek kafamdan sıldım. aynı sekılde hareketlı bıle oynamayı sevmıyorum, ızlerken ıcım bayılıyor.

flarexın denemesını ıstememın sebebı ekstra yuksek paslarla belkı rakıp savunmayı asabılme ıhtımalı. bıraz sansa da olsa playoff oncesı deneyıp verım alabılır belkı. soncuta bu taktıgın de dogru uygulanma yolu vardır gıbı gelıyor.

This Post:
11
160019.235 in reply to 160019.209
Date: 12/22/2010 3:31:27 PM
Overall Posts Rated:
4343
foruma 40 yılda bir giren birinin de sözüne bakarsak işimiz var valla:P

sende haklısın tabi :D

This Post:
00
160019.236 in reply to 160019.232
Date: 12/22/2010 4:52:08 PM
Overall Posts Rated:
4141
Princeton gerçek hayatta çok zor uygulanabilecek bir hücum..
setin başlangıcı 4 dışarıda, uzun yüksek postta..
bunlar devamlı dışarıda pas yapıyorlar, bu arada kısalardan biri topsuz içeriye dalıyor..
ana amaç devamlı içeri dalan kısalardan birine top indirip kolay sayı bulmak..
eğer rakip bunu engellemek için içeri gömülürse boş üçlük geliyor..
bu hücumu uygulamak için 4 kısa lazım, peki o zaman savunmada ne yapacaksın..?
vakt-i zamanında Princeton Kolej Takımı ortalığı kasıp kavurmuş bu şekilde ama günümüzde 4 kısayla oynayabilecek babayiğit çıkar mı bilmiyorum..
zaten oyunda da bu taktiği doğru dürüst oynatabilen yok, biri Princeton'la maç kazanmayagörsün, hemen açıp gösteriyor.. :)

Son Dünya Şampiyonası'nda görüldüğü üzere Yunanistan'ın oyununu benzetebiliriz Princeton'a.. 4 kısa sayılmaz belki ama pas trafiği ve boşta adam bulma olanağı kuvvetli.. İzlerken keyif aldım açıkçası maçlarını.. Ama oyunda bunu yapabilecek birisi ne zaman çıkar yahut çıkar mı bu aşikar değil :)

This Post:
00
160019.237 in reply to 160019.1
Date: 12/23/2010 3:35:23 AM
Overall Posts Rated:
153153
son hafta batıda oldukça heyecanlı ve güzel maçlar var.

RealMaden-SK - Bagkur Idmanyurdu = Alper'e daha önce "yeniden görüşmek üzere" demiştim.:)

kırkısrak eagles - FlareX UnieX = sayemde 2. lik şansı suya düşen Eren isteklilik biriktirmek için bu maça yedeklerle RO çıkarsa ortada bir maç olabilir. %51 FlareX UnieX

SchweyeSchweye MiyaMiya - xXLoneStarStateXx = Çağrı.

Layhar - indiana pacerizers = indiana'nın Çinli KF'ye bayılıyorum. zart diye dalıyor içeri, zurt yapıyor sayıyı. ah bir de faul problemine girmese tam benlik bir oyuncu. mevcut kadrolara ve isteklilik düzeyine bakınca Layhar ağır basıyor. %65 Layhar.

SİMYASPOR - BC Dingo = Simya en kötü olasılıkla 7. olmayı garantiledi.

Uludağ Wolfs - KANaryagucu = 2 takımın da en iyi kadro ve taktiğiyle sahada olacağını düşündüğümüzde Uludağ bu maçın favorisi. 10 galibiyetle doğuda play-off oynama şansı varken batıda son sıradan küme düşmek. adaletin bu mu dünya!!:)

Schweppes Kinder - MuGiWaRaIcHiMi = hımm, zor maç. evsahibi biraz ağır basıyor ama kinder de elinden geleni yapacaktır mutlaka. %65 Mugi.

DeU CarnivorS - HucJiaB = zor maç gibi görünse de HucJiaB bu kadrosuyla kendi evinde bu maçı hayatta vermez. DeU gözünü karartıp ÇZ çekerse iş değişir tabi ama bunu yapacağını pek olası görmüyorum. %75 HucJiaB

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
160019.238 in reply to 160019.237
Date: 12/24/2010 1:44:31 PM
Overall Posts Rated:
9797
RealMaden-SK - Bagkur Idmanyurdu = 2

kırkısrak eagles - FlareX UnieX = 2 takımında kazanmak zorunda olmadığı bir maç ama eren genede benim taktik vermeyi unutma ihtimalime göre yenmek için çıkıcakdır :) 1 .(Not: taktiği 5 dk önce verdim :p )

SchweyeSchweye MiyaMiya - xXLoneStarStateXx = 2

Layhar - indiana pacerizers = %60 layhar

SİMYASPOR - BC Dingo = 1

gelelim bu haftanın önemli maçlarına..

DeU CarnivorS - HucJiaB = Deunun huciyi elemesi için saha avantajını alması gerektiğinin farkında ama topu gene mugiyemi atıcak orası belli olmaz .Hucinin normal şartlarda sahasında zorlanmadan alması lazım ama deu isteklilik kullanıp 1. olarak büyük ihtimal 4. olacak dingodan isteklilik alarak huciyi mugiyle karşılaştırabilir.Çok fazla seçeneği olan bir maç %51 hucjiab

Schweppes Kinder - MuGiWaRaIcHiMi = yenen takımın PO maçları oynayacağı bir maç . kupayı müzesine götüren mugi irujonunda iyileşmesiyle baya iddaalı . şweps istekliliği diğer sezona taşıyamayacağından büyük ihtimal çz çekebilir.berkant ın yerine adam alıcakmı bilmiyorum ama sanırım oda 5.liği kabullenip önümüzdeki sezona bakabilir. %75 mugi

Uludağ Wolfs - KANaryagucu = Batının 8. sinin belli olcağı maçda ev sahibi kanarya bir adım önde gözüksede her an herşeyin olabilceği bir maç. %50.01 kanarya

Last edited by champions17 at 12/24/2010 1:44:49 PM

This Post:
00
160019.239 in reply to 160019.238
Date: 12/24/2010 3:07:40 PM
Overall Posts Rated:
227227
RealMaden-SK - Bagkur Idmanyurdu = 2

kırkısrak eagles - FlareX UnieX = 2 korkma o hatayı sadece ben yaparım deplasmanda elemek gerekccek senide bağkuruda

SchweyeSchweye MiyaMiya - xXLoneStarStateXx = 2 inşallah yanlışlıkla ct çekersin

Layhar - indiana pacerizers = sonucunun farketmediği bir maç 1 de olailir 2 de

SİMYASPOR - BC Dingo = 1 dingo rahat ve yedeklerle çıkam ihtimali yüksek

.

DeU CarnivorS - HucJiaB = 1 deu ct çekip maçı alır

Schweppes Kinder - MuGiWaRaIcHiMi = schweppesin fazla şansı yok bari elindeki yükske fiyattaki oyuncuları çıakrsaydı bütçesi baya zorlanacak.

Uludağ Wolfs - KANaryagucu = 1 ahmet in ağzıyla kuş tutma zamanı

This Post:
00
160019.240 in reply to 160019.239
Date: 12/24/2010 4:42:16 PM
Overall Posts Rated:
44
RealMaden-SK - Bagkur Idmanyurdu = Bagkur Idmanyurdu

kırkısrak eagles - FlareX UnieX = kırkısrak eagles

SchweyeSchweye MiyaMiya - xXLoneStarStateXx = xXLoneStarStateXx

Layhar - indiana pacerizers = indiana pacerizers

SİMYASPOR - BC Dingo = SİMYASPOR

DeU CarnivorS - HucJiaB = HucJiaB

Schweppes Kinder - MuGiWaRaIcHiMi = MuGiWaRaIcHiMi

Uludağ Wolfs - KANaryagucu = Uludağ Wolfs

This Post:
00
160019.241 in reply to 160019.240
Date: 12/25/2010 3:29:07 PM
Overall Posts Rated:
3434
10 galibiyet ile sonuncu olunan bir ligimiz var ülkeler arası konferans şampiyonası düzenlesek %90 şampiyon oluruz heralde.

güçlü ülkelerin üst liginde oynayan takımlardan tanıdığı olan varsa bi turnuva düzenleyelim. mesela ligin boş haftasında hazırlık maçı olarak bi kapışma yapabiliriz. bizim konferansı yenecek 2-3 lig anca çıkar heralde

This Post:
00
160019.243 in reply to 160019.242
Date: 12/25/2010 4:42:56 PM
Overall Posts Rated:
4141
Hocam sana çz çekmemin değil ama mugi'ye çz çekmemin hatalı olduğunu düşünüyorum. mugi'ye rahat oynasaydım, şimdi 3 yerine 5 ya da 6 isteklilikle oynayacaktım ve son çeyreğe kadar başa baş mücadeleye sahip olan bu maçı kazanabilme ihtimalim artacaktı. Mugi maçında bir anlık hevesle galeyana gelme sonucunda son 3 maç savaşını kaybetmiş oldum ve ligden düştüm. Üzüldüm tabi ama en keyifli sezonlarımdan biriydi. Sezon başında bir hafta içinde taktik ayarlamayı unutarak formlarımı mahvetmemiş ve 4 haftalık önemli bir sakatlık yaşamamış olsaydım, ligde kalmakta sorun yaşamazdım diye düşünüyorum. Ancak tabi ki bunların hiçbir önemi kalmadı şu aşamada. Ne diyelim sağlık olsun. Yeniden yükselebilirsem, yine Batıya düşmeyi umut ediyorum:)
Not:Arayı iyi tutmamak konusunda yorum yapmak istemiyorum...:)

Advertisement