son hafta batıda oldukça heyecanlı ve güzel maçlar var.
RealMaden-SK - Bagkur Idmanyurdu = Alper'e daha önce "yeniden görüşmek üzere" demiştim.:)
kırkısrak eagles - FlareX UnieX = sayemde 2. lik şansı suya düşen Eren isteklilik biriktirmek için bu maça yedeklerle RO çıkarsa ortada bir maç olabilir. %51 FlareX UnieX
SchweyeSchweye MiyaMiya - xXLoneStarStateXx = Çağrı.
Layhar - indiana pacerizers = indiana'nın Çinli KF'ye bayılıyorum. zart diye dalıyor içeri, zurt yapıyor sayıyı. ah bir de faul problemine girmese tam benlik bir oyuncu. mevcut kadrolara ve isteklilik düzeyine bakınca Layhar ağır basıyor. %65 Layhar.
SİMYASPOR - BC Dingo = Simya en kötü olasılıkla 7. olmayı garantiledi.
Uludağ Wolfs - KANaryagucu = 2 takımın da en iyi kadro ve taktiğiyle sahada olacağını düşündüğümüzde Uludağ bu maçın favorisi. 10 galibiyetle doğuda play-off oynama şansı varken batıda son sıradan küme düşmek. adaletin bu mu dünya!!:)
Schweppes Kinder - MuGiWaRaIcHiMi = hımm, zor maç. evsahibi biraz ağır basıyor ama kinder de elinden geleni yapacaktır mutlaka. %65 Mugi.
DeU CarnivorS - HucJiaB = zor maç gibi görünse de HucJiaB bu kadrosuyla kendi evinde bu maçı hayatta vermez. DeU gözünü karartıp ÇZ çekerse iş değişir tabi ama bunu yapacağını pek olası görmüyorum. %75 HucJiaB
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach