BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 30

Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
266329.230 in reply to 266329.229
Date: 2/22/2015 9:12:44 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Το πίστευα το παιχνίδι εχθές . Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχα 15 ασσίστς και γενικά όλα τα σουτ γίνονταν με τελικές πάσες . Στο 3ο δεκάλεπτο το ακριβώς αντίθετο [ :(] Όλα τα σουτ πάνω σε άμυνα μετά από προσωπική προσπάθεια .

Και εγώ το φοβόμουν το χτεσινό ματς!Μόνο και μόνο που ήξερα τον SF σου,έφτανε!! :)

Τελευταία στιγμή αποφάσισα να ρισκάρω με χαλαρή!Το είχα κανονική!

Νομίζω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο!Είχα έδρα,περισσότερο ενθουσιασμό,πρόβλεψη ρυθμου,αρκετά δυνατές άμυνες και υπεροχή σε ριμπάουντ!Επίσης είχα τις 3 βασικές απειλές του LI με πάνω από 100 ΠΠ και αρκετά καλή ροή,ενώ δεν έβγαλες καμία απειλή πάνω από 100!

Πάντως έχεις πολύ δυνατή ομάδα και σε αντίθεση με παλιά,μπορείς να παίξεις επιτυχημένα όλα σχεδόν τα συστήματα!

Και το σάγκα της αγοράς του βασικού σέντερ συνεχίζεται . Αν το ήξερα δεν θα είχα πουλήσει τον προηγούμενο, μια χαρά ήταν ! Προφανώς πάω για κάτι καλύτερο αλλά πόσο θα αντέξω , ήδη έχω δώσει το κύπελλο και έχω αγωνιστικό κόστος ...
Αυτή τη στιγμή στη λίστα παίζουν παίχτες 34 + με 1,5 εκατομμύριο ...

χαχαχαχα!!!Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι που πούλησα τον 33χρονο Wandel αρχές της σεζον!Χτυπήσαμε 2 φορές τους ίδιους παίχτες την προηγούμενη εβδομάδα!Απλά εγώ έδινα πολύ λιγότερα από όσα έδινες εσύ!Έδινα ως 1 εκατ. για τον Lemoine και ως 650κ για τον Rybczak!

Έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές,είναι δύσκολο να βρεις καλό παίχτη χωρίς να πληρώσεις πολύ μεγάλη υπεραξία!Και το κακό είναι ότι η αγορά συνεχως χειροτερεύει! :/

From: Kon

This Post:
00
266329.231 in reply to 266329.230
Date: 2/22/2015 10:24:38 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Να συπληρώσω επίσης ότι τα "δεύτερα" είναι πλέον ανύπαρκτο είδος...Κάποτε πούλαγε ο ICI τον Paulionkas μόνο με περιφερειακή και πάσα και δεν τον έπαιρνε κανένας, παρόλο που μπορούσες να τον φτιάξεις όπως θέλεις ή να τον κρατήσεις για δεύτερο.
Τώρα παρακαλάμε να βγαίνουν τέτοιοι παίκτες για πούλημα, αλλά πούντοι, κάτι Hermelinio μόνο κι αυτοί απ΄τα 35 και μετά...

From: Kon
This Post:
00
266329.232 in reply to 266329.231
Date: 2/24/2015 11:05:37 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Ένα ντέρμπυ απ' τα παλιά αναβιώνει σήμερα, με τους Kleinmein να παίζουν ενάντια στην ομάδα μας.
Αξέχαστες θα μας μείνουν οι ομηρικές μάχες ανάμεσα σε Μπαμπαλιώτη - Palagyi, με τον τελευταίο, δυστυχώς, να πίνει συνήθως κρύο freddo.
Να δούμε τι θα γίνει σήμερα!
Α, και καλή σαρακοστή σε όλους!

This Post:
00
266329.233 in reply to 266329.232
Date: 2/24/2015 1:33:45 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Καλή Σαρακοστή σε όλους παιδιά!!!!!!!!

Προς Scarlito: Ρεεεε!!!Τι έγινε???Που είσαι??Σε πήρε ο Κλοπ μαζί του σήμερα στο Τορίνο για γούρι???? :D

This Post:
00
266329.234 in reply to 266329.233
Date: 2/24/2015 3:22:25 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Ημέρα 10 (Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015) : Επιδόσεις από (http://www.buzzer-manager.com)

Αποτελέσματα
BOMBAY MIXX 95 - kologries 100
maziotopoula 104 - gate13 112
Giouxtas 81 - Propain 95
Great Alexander 109 - Pantelukes 34
Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 60 - SouthWolfPack 98
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 92 - Averwf Larisas 79
kleinmein 81 - L e g e n d 100
Blue Parrot 50 - TerrorXCrew 0

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 112 : gate13
Ριμπάουντ : 61 : gate13
Ασσίστ : 30 : Great Alexander
Κλεψίματα : 12 : Great Alexander
Τάπες : 9 : maziotopoula

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 32 : P. Mparmperopoulos (Great Alexander), F. Kalmarwende (maziotopoula)
Ριμπάουντ : 20 : V. Ptitsyn (gate13)
Ασσίστ : 10 : D. Kechagias (Great Alexander), C. Alliana (gate13)
Κλεψίματα : 4 : K. Lirtsoyiannis (Great Alexander), D. Kechagias (Great Alexander), P. Jachimczyk (SouthWolfPack), Y. Zafirios (Pantelukes)
Τάπες : 3 : T. Pouly (maziotopoula), S. Smit (maziotopoula), H. Foust (L e g e n d), E. Álvarez (SouthWolfPack)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : L. Caiçara (kologries) (18 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 9 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 27
Σούτινγκ Γκάρντ : F. Kalmarwende (maziotopoula) (32 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 33
Σμολ Φόργουορντ : P. Mparmperopoulos (Great Alexander) (32 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 27
Πάουερ Φόργουορντ : C. Forrest (BOMBAY MIXX) (27 Πόντοι, 15 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 34
Σέντερ : S. Ochayon (Propain) (22 Πόντοι, 18 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 31

Ο MVP της βραδιάς
C. Forrest (BOMBAY MIXX) (27 Πόντοι, 15 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 34

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
K. Xenitias (Pantelukes) (0 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -7

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : Y. Zafirios (Pantelukes) : 8 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : E. Valenzuela Núñez (kologries), G. Bée (BOMBAY MIXX), N. Pioch (Propain), E. Polimenakos (maziotopoula) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : M. Cilveli (kologries), Y. Huaida (BOMBAY MIXX), S. Dawson (Propain), K. Slominski (Propain), M. Rebis (L e g e n d), S. Lee Ming (gate13), D. Frizione (gate13), V. Pistolelis (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ), A. Firfirakis (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ), D. Karagkoutis (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ), O. Lampirikos (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ), P. Sisandes (Giouxtas), N. Vamvakoulas (Pantelukes), K. Xenitias (Pantelukes), V. Gkouziotis (Pantelukes), Y. Zafirios (Pantelukes), Y. Chiotis (Pantelukes) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : P. Mparmperopoulos (Great Alexander), F. Kalmarwende (maziotopoula) : 5 Τρίποντα

Ο καλύτερος : R. Budge (L e g e n d) : Αξιολόγηση : 18.5

Ο χειρότερος : K. Xenitias (Pantelukes), Y. Chiotis (Pantelukes) : Αξιολόγηση : 3.5

Over and Out !!!
This Post:
00
266329.235 in reply to 266329.234
Date: 2/24/2015 3:23:21 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Σεζόν 30 : Επιδόσεις (από (http://www.buzzer-manager.com))

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της σεζόν
Πόντοι : 965 : OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
Ριμπάουντ : 513 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Ασσίστ : 239 : OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
Κλεψίματα : 74 : SouthWolfPack
Τάπες : 68 : kologries

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της σεζόν
Πόντοι : 51 : R. Budge (L e g e n d)
Ριμπάουντ : 28 : K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)
Ασσίστ : 16 : M. Rebis (L e g e n d)
Κλεψίματα : 6 : L. Keong Ah (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND)
Τάπες : 5 : E. Polimenakos (maziotopoula), V. Pistolelis (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ), M. Mingde (SouthWolfPack)

Top 5 της σεζόν
Πόιντ Γκαρντ : V. Ansari (kleinmein) (12.7 Πόντοι, 7.1 Ριμπάουντ, 5.4 Ασσίστ, 1.1 Κλεψίματα, 0.3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 18
Σούτινγκ Γκάρντ : D. Mayo (kologries) (24.1 Πόντοι, 5.2 Ριμπάουντ, 4.6 Ασσίστ, 1.1 Κλεψίματα, 0.4 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 21.7
Σμολ Φόργουορντ : P. Jachimczyk (SouthWolfPack) (20.9 Πόντοι, 6.6 Ριμπάουντ, 5.2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0.9 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 24.4
Πάουερ Φόργουορντ : M. Mrvica (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND) (19.8 Πόντοι, 11.4 Ριμπάουντ, 3.5 Ασσίστ, 0.5 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 27.7
Σέντερ : S. Arazi (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND) (16.2 Πόντοι, 11.2 Ριμπάουντ, 3.5 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0.5 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 27.4

Ο MVP της σεζόν
M. Mrvica (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND) (19.8 Πόντοι, 11.4 Ριμπάουντ, 3.5 Ασσίστ, 0.5 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 27.7

Η χειρότερη επίδοση της σεζόν
F. Korga (kologries) (9 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -23

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη στη διάρκεια της σεζόν : K. Xenitias (Pantelukes) : 31 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών στη διάρκεια της σεζόν : C. Alliana (gate13) : 43 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) της σεζόν : E. Álvarez (SouthWolfPack) : 432 Λεπτά

Ο σουτέρ της σεζόν : D. Mayo (kologries) : 23 Τρίποντα

Ο καλύτερος της σεζόν : R. Budge (L e g e n d) : Αξιολόγηση : 18.5

Ο χειρότερος της σεζόν : N. Vamvakoulas (Pantelukes), N. Vamvakoulas (Pantelukes) : Αξιολόγηση : 0.0

Over and Out !!!
This Post:
00
266329.236 in reply to 266329.233
Date: 2/24/2015 5:12:37 PM
Overall Posts Rated:
118118
Προς Scarlito: Ρεεεε!!!Τι έγινε???Που είσαι??Σε πήρε ο Κλοπ μαζί του σήμερα στο Τορίνο για γούρι???? :D

Ο Da Boss έχει τρελαθεί! 2 βδομάδες είχε να εμφανιστεί ο Scarlito στη προπόνηση και ενώ η Ντόρτμουντ πετάει στη Bundesliga, η ομάδα μας έχει πάρει την κάτω βόλτα!! Ο πρόεδρος έχει την εντύπωση ότι έκανε λαλακία να απειλήσει τον Scarlito με απόλυση και τώρα φοβάται ότι θα τον χάσει από την ομάδα! Για αυτό προτίθεται να του διπλασιάσει τις απολαβές και να του κλείσει νέο συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά! Ο Scarlito πλέει σε πελάγη ευτυχίας από το τελευταίο του ταξίδι στο Ντόρτμουντ και αναπολεί ακόμα το ταξίδι του εκεί και στο Άμστερνταμ! Δεν το έχει και πολύ να ετοιμάσει βαλίτσες και να ξαναπετάξει για εκεί! Το τι θα κάνει το ξέρει μόνο ο ίδιος! Ο Da Boss πάντως θα προσπαθήσει σκληρά να τον κρατήσει στην ομάδα αν και το μυαλό του Scarlito σε αυτή τη φάση μόνο τακτικές του BB δεν επεξεργάζεται!!! Φήμες λένε ότι ο Κλοπ έστειλε κάτι μωρά να τον ξελογιάσουν προκειμένου να τον κάνει να μεταναστεύσει στο Ντόρτμουντ!

Υ.γ Καλά έκανες εν τέλει και με έπαιξες με κανονική! :P Κάτι παραπάνω ήξερες! :D
Υ.γ 2 Αυτό πάντως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το ότι ενώ είμαι καλύτερος σε αποδόσεις σε όλες τις κατηγορίες, πλην του C, έχασα!

Last edited by Scarlito at 3/3/2015 10:39:12 AM

This Post:
00
266329.237 in reply to 266329.236
Date: 2/24/2015 5:52:21 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ο Da Boss έχει τρελαθεί! 2 βδομάδες είχε να εμφανιστεί ο Scarlito στη προπόνηση και ενώ η Ντόρτμουντ πετάει στη Bundesliga, η ομάδα μας έχει πάρει την κάτω βόλτα!! Ο πρόεδρος έχει την εντύπωση ότι έκανε λαλακία να απειλήσει τον Scarlito με απόλυση και τώρα φοβάται ότι θα τον χάσει από την ομάδα! Για αυτό προτίθεται να του διπλασιάσει τις απολαβές και να του κλείσει νέο συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά! Ο Scarlito πλέει σε πελάγη ευτυχίας από το τελευταίο του ταξίδι στο Ντόρτμουντ και αναπολεί ακόμα το ταξίδι του εκεί και στο Άμστερνταμ! Δεν το έχει και πολύ να ετοιμάσει βαλίτσες και να ξαναπετάξει για εκεί! Το τι θα κάνει το ξέρει μόνο ο ίδιος! Ο Da Boss πάντως θα προσπαθήσει σκληρά να τον κρατήσει στην ομάδα αν και το μυαλό του Scarlito σε αυτή τη φάση μόνο τακτικές του BB δεν επεξεργάζεται!!! Φήμες λένε ότι ο Κλοπ έστειλε κάτι μωρά να τον ξελογιάσουν προκειμένου να τον κάνει να μεταναστεύσει στο Ντόρτμουντ!

Πέρασες καλά,αλλά μην τα βάζεις με τον Da Boss!!!O Κοτίδης μου λέει ότι στις μεταξύ τους συζητήσεις ήταν τρελαμένος που παράτησες την ομάδα στα κρύα του λουτρού για να γυρίζεις με γκομενάκια!!!! :P

Υ.γ Καλά έκανες εν τέλει και με έπαιξες με κανονική! [ :P] Κάτι παραπάνω ήξερες! [ :D]

Νομίζω έφτανε η χαλαρή!Άρα μάλλον λάθος έκανα! :/ Aλλα άφησα τον καλύτερο μου σκόρερ στον πάγκο για να βγουν οι χρόνοι και φοβήθηκα να ρισκάρω!Έτσι κ αλλιώς είχα αρκετό ενθουσιασμό πάντως και έχω και το κύπελλο!

Υ.γ 2 Αυτό πάντως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το ότι ενώ είμαι καλύτερος σε αποδόσεις σε όλες τις κατηγορίες, πλην του C, έχασα!

Ρε,το ματς ήταν blow out!Αν έπαιζαν οι βασικοί,πήγαινε για 30+!Αλλοιώθηκαν τα rating και τα PP πάρα πολύ από το Blow!Βασικά το Patient λειτούργησε πάρα πολύ καλά,αλλά δεν ξέρω τους παίχτες σου για να βγουν πιο ακριβή συμπεράσματα!!!!

ΥΓ: Μετά την ήττα της Ντόρτμουντ στο Τορίνο σήμερα,ο Κλοπ στέλνει άρον άρον γκομενάκια στην Ελλάδα για να σε φέρουν πίσω!Πρόσεχε μην τις προλάβει 1ος ο Da Boss.... :D

Last edited by ALEXANDROS7 at 2/24/2015 5:54:50 PM

This Post:
00
266329.238 in reply to 266329.237
Date: 2/24/2015 6:30:14 PM
Overall Posts Rated:
118118
Πέρασες καλά,αλλά μην τα βάζεις με τον Da Boss!!!O Κοτίδης μου λέει ότι στις μεταξύ τους συζητήσεις ήταν τρελαμένος που παράτησες την ομάδα στα κρύα του λουτρού για να γυρίζεις με γκομενάκια!!!! :P

Τελικά το νινί σέρνει καράβι ή όχι? Ούτε ο Scarlito μπόρεσε να το απαντήσει!

Νομίζω έφτανε η χαλαρή!Άρα μάλλον λάθος έκανα! :/ Aλλα άφησα τον καλύτερο μου σκόρερ στον πάγκο για να βγουν οι χρόνοι και φοβήθηκα να ρισκάρω!Έτσι κ αλλιώς είχα αρκετό ενθουσιασμό πάντως και έχω και το κύπελλο!

Ρε,το ματς ήταν blow out!Αν έπαιζαν οι βασικοί,πήγαινε για 30+!Αλλοιώθηκαν τα rating και τα PP πάρα πολύ από το Blow!Βασικά το Patient λειτούργησε πάρα πολύ καλά,αλλά δεν ξέρω τους παίχτες σου για να βγουν πιο ακριβή συμπεράσματα!

Για να σου πω την αλήθεια μόνο το αποτέλεσμα του αγώνα κοίταξα! Μάλλον θα έχεις δίκιο!

ΥΓ: Μετά την ήττα της Ντόρτμουντ στο Τορίνο σήμερα,ο Κλοπ στέλνει άρον άρον γκομενάκια στην Ελλάδα για να σε φέρουν πίσω!Πρόσεχε μην τις προλάβει 1ος ο Da Boss.... :D

Με τέτοια νινιά άνετα θα πάει! Εκτός και αν τις κλέψει στο αεροδρόμιο ο Da Boss και ο Scarlito δεν το μάθει ποτέ!

This Post:
11
266329.239 in reply to 266329.238
Date: 2/24/2015 6:50:37 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μερικά από τα ''δολώματα'' που χρησιμοποιεί ο Κλοπ!!!Ο Da Boss τα βγάζει στην δημοσιότητα,για να τους απαγορευτεί η είσοδος στην χώρα και να μην παρασύρουν τον Scarlito....

http://www.google.gr/search?q=woman+with+beer&biw=168...

Πιο επικίνδυνο από όλα τα ''δολώματα'' θεωρείται το παρακάτω...:

This Post:
00
266329.240 in reply to 266329.239
Date: 2/24/2015 7:04:36 PM
Overall Posts Rated:
118118
Πιο επικίνδυνο από όλα τα ''δολώματα'' θεωρείται το παρακάτω...:

Το κέρδισες επάξια το μπαλάκι σου γιατί κάπως έπεσες μέσα! Ελλάδα + Ντόρτμουντ + Γυναικά + Μπύρα = Αγάπη!

Advertisement