BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Genel Sohbet Başlığı 2

Genel Sohbet Başlığı 2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Melih

This Post:
00
265365.230 in reply to 265365.229
Date: 4/29/2015 5:12:52 PM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Valla biraz öyle oldu hem paralara kıydım hem iki tane sağlam pota altı yetiştirdim, salonu hallettim hedef 2. Lig bu sezon

This Post:
11
265365.231 in reply to 265365.230
Date: 4/29/2015 5:14:05 PM
Overall Posts Rated:
6161
Geleceksen II. lig 1. kümeye gelme hocam. Daha fazla sağlam takım istemiyoruz. Kek takım gönderin bizeee = )

This Post:
00
265365.232 in reply to 265365.231
Date: 4/29/2015 5:17:27 PM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Ahahahaha valla hocam senin ligini ilk sıraya yazıyorum, bb- marin'e özelden yazıyım eğer çıkarsam beni senin ligine versin

This Post:
00
265365.233 in reply to 265365.231
Date: 4/29/2015 5:17:43 PM
Overall Posts Rated:
180180
Tuh desene ben yanlis lige dustum kekligi kacirdiniz mis gibi duserdim o ligden

This Post:
00
265365.234 in reply to 265365.233
Date: 4/29/2015 5:42:48 PM
Overall Posts Rated:
6161
Hocam o zaman, varsa keklik tanıdıklar onları yönlendir sen. Gözümüz gibi bakarız 1 sezon. Hem ben onu yalnız da yollamam, birlikte ineriz 3. lige = )

This Post:
00
265365.235 in reply to 265365.234
Date: 4/29/2015 5:49:24 PM
Overall Posts Rated:
132132
neler neler yaptım uğraştım didindim ama yok, olmuyor. şu buzzerbeater'da keklik bile olamıyorum :( şöyle bi lig II ye çıkıp havasını soluyup tozunu yutsam aynı sezon düşmeye razıyım ama yok, olmuyor :((

This Post:
11
265365.236 in reply to 265365.235
Date: 4/29/2015 5:59:13 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Sıkma canini hic bi numarası yok 2. ligin 3. lig daha güzel :p

This Post:
66
265365.237 in reply to 265365.235
Date: 4/29/2015 6:28:00 PM
Overall Posts Rated:
102102
yukarida donen muhabbeti uzatmak gibi bir niyetim yok. ancak benim de hosuma gitmeyen bir konudan bahsedecegim.

mesaj forumdan kaldirilmadan once ben de okumustum. forum kurallarini tam bilmesem de bence de mesajin silinmesine gerek yoktu. ancak recep hocanin neden mesaji sildigini anlayabiliyorum. dogru olup olmadigi disinda seyler daha cok benim soyleyeceklerim.

malum forumda oyunun kendisine dair cok nadir mesaj atiliyor milli takimlar haricinde. genelde bu mesajlarin da hep tartisma ortamlarinda geldigini dusunursek herhalde burada cogunluk tartismalari seviyor diyebiliriz. yalniz ben bu isten fena sikilanlardanim. forumda son sezonlarda donen muhabbetlerin yarisindan fazlasi zamaninda baslayan bu tartismalardi. artik esprilerin cogu bile bu muhabbetler uzerinden yurur oldu. her defasinda oyunla ilgili muhabbet donmus hevesiyle foruma girip bu tarz mesajlar gormekten ben acikcasi hoslanmiyorum. bu mesajlar forum kurallarina aykiri olmayabilir ama bazi arkadaslarin mesajlarini bir yerden sonra artik gordugumde mesaji atlama hissine kapiliyorum dogrudan. recep hocayi da mesajlarindan az cok tanidigimi dusundugum icin onun tepkisinin benden farkli olabilecegini pekala anliyorum. basta da dedigim gibi ben mesajin silinmesinin dogrulugunda veya yanlisliginda degilim. benim noktam daha genis.

tabii ki foruma atilan bazi mesajlardan benim gibi hoslanmayanlara forumu okumamasini tavsiye edebilirsiniz. ancak oyundan zevk almak isteyen insanlar olarak bence once su forum isini cozmeliyiz.

This Post:
22
265365.238 in reply to 265365.237
Date: 4/29/2015 11:22:10 PM
Overall Posts Rated:
6060
valla ben yazdıgını tam cozemedım mesajın sılınmesıne gerekyok demıssınız ama neden sıldıgınıde anlamıssınız lutfen banada anlatırmısınız cunku ben recep hocayı mesajlarından dolayı anlıyamıyorum sız az cok anladıgınızı yazıyorsunuz ..mesajın sılınmesıne gerek yok deyıp neden sılındıgınıde anlamaya calıstıgınıza gore banada yardımcı olursanız sevınırım ..sız benım ugradıgım haksızlıga ugramadıgınız ıcın recep beyı anlamaya calısa bılırsınız ama bende sıkıldım recep beyı anlamaya calısmaktan cunkı mumkun degıl anlasılmıyor yaptıkları hep kısıye ozel oyun kuralları ıle alakasız kafasına gore ıstedıgı kısıyle gm lık yetkılerını kullanıp ugrasıyor o yuzden bu forum ısını cozmelıyız dıyorsunuz ya bu mumkun degıl ..neden cunkı balık bastan kokar dıye bır ata sozu var ondan once egolarımızı yenıcez ama bu mumkun gorunmuyor bır oyunda tek turk yonetıcı olunca mantık ve oyun kuralları ile degıl egoları ıle forumu yonetmeye calısırsa bızı oyundan sogutuyor ne sız zevk alırsınız ne de ben bu oyundan ...
ben her yazdıgımı 2 kere dusunur oldum recep hoca yuzunden ne yazarsam sılmez ne yazarsam fırca atmaz dıye bu da hos bır sey degıl umarım bu yaızmıda sılmez ...ben her gun oyuna gırdıgımde foruma yazdıgımda acaba bunuda sılermı dıye neden dusuneyımkı olayı cok fazla kısısellestırmeye basladı receb hoca ne dıyelım gene bır ata sozu ıle bıtıreyım yazımı muhur kımdeyse suleyman odur ...

Last edited by satarak at 4/29/2015 11:24:22 PM

This Post:
1010
265365.239 in reply to 265365.238
Date: 4/30/2015 3:23:56 AM
Overall Posts Rated:
245245
- kişiye özel oyun kuralları uygulamak
- kafasına göre istediği gibi hareket etmek
- balık olarak baştan kokmak
- mantık ve oyun kuralları dışında egosuyla hareket etmek
- ve olayı çok fazla kişiselleştirmek

ama bunlara cevap verince recep olaya kafayı takmış, kişiselleştirmiş olacak, lafları cımbızlamış olacak. öyle mi?

eleştiri mesajlarının birinde "takıntılısın" denir diğerinde "kişiye özel muamele/menajerin birinden korkmak" denir yani şu son yazılan mesaja kıyaslasak bunun 5'te 1'i ancak var ama şu son yazılana cevap versem ben kafayı birine takmış, egoist, despot biri olacağım öyle mi? (bir de şu mesajı silsem herhalde uluslararası ceza mahkemesine de şikayet edilirdim.)

siz türkiye kupası başlığındaki basit bir mesajı bile bana saldırmak için bir araç olarak kullanınca siz kafayı bana takmış olmazsınız ama ben en küçük bir şey yaptığımda (kuralları uygulamaya çalıştığımda) kafayı takmış olurum öyle mi?

bir menajerin oyunu canlandırmak için açtığı başlığa bile "ben yaptım da bana yapmadıklarını bırakmadılar" deyip alakasız bir şeyler yazmak normal ama buna ben cevap verseydim takıntılı olacaktım öyle mi?

ilgili ilgisiz her konuda o tartışmaya inceden atıf yapılması normal ama ben bunları görünce, buraya yazınca hemen birazdan milletin gelip "sen de ne takıntılısın ya, bak olmadık şeyleri bile ona bağlamışsın, içinde ne biriktirmişsin, onlar öylesine esprili laflardı işte" deyip insanın zekasına hakaret edercesine davranacak olunması da normal ama ben bunları yazdım diye takıntılı, egosit öyle mi?

u21 başlığında meseleyi alakasız yerde o günki tartışmaya getirmek çok normal ama ben bunların hiçbirine cevap vermeyip muhtemel bir tartışmanın önüne geçmek isteyip bir mesaj sildiğimde anormal öyle mi?

siz u21 koçuyla barışınca benim oturup artık gm olmayı mı bırakmam gerekiyor? u21 koçuyla o günde bir dostluğumuz yoktu bugün de yok. ne yapayım yani siz oturup barışıyorsunuz, özelden mailleşiyorsunuz diye? sizin barışmanız oturup alakasız mesajlara rahat rahat alakasız, o eski tartışmaya dönük şeyler yazmanız hakkını mı verecek yani?

ayrıca seçim başlığı gibi kuralların daha katı uygulandığı bir platformda mesaj silinince bu kadar yaygara koparmak normal ama ihtiyatlı olmak adına mesaj silince anormal, egoist, şu bu öyle mi?

o tartışmanın aynı tarafında olan iki kişiden birinin mesajının silinmesinde birisi seçim dönemi kurallarına aykırı olduğu için silinip diğeri sililnmemişken ve bu çok basitçe kuralların uygulanmasına yorulabilecekken bundan takıntılılık, egoistlik çıkarmak mı normal? hayır yani böyle takıntılı biri olsam o diğer mesajı da silmem gerekmez miydi? (ha, doğru ya ben o diğer mesaj sahibinden korkuyorum, o yüzden bir şey yapamıyorum ona. böyle düşünmek de çok normal değil mi?)

insafınız kurusun beyler, insafınız. ben bunları yazınca takıntılı siz bunca şey yaparken her şey süt liman...

benim konuya ilişkin fikirlerlerim de bunlar. artık bana demediğinizi bırakmadığınıza göre normal bir şekilde şu forumları kullanabilir miyiz? artık tartışmayı geride bırakabilir miyiz? ama gerçekten bırakalım, yine yarın bir gün "recep de şöyle etti, bana da şöyle yapıldı" falan deyip alakasız yerlerde bir şeyler yazılmasın. yasak olduğu belirtildiği halde dön dolaş gruplaşmadan vb. bahsedilmesin artık. mecbur kaldığım için kupa başlığına yazmam hariç ben hiçbir zaman o günle ilgili bir şey yazmadım şu forumlarda. siz de böyle yaparsanız mesele hallolmaz mı?

not: bu mesajın kişiye özel bir cevap değil de genele yazılmasının sebebi mesajın tüm mesajlara bir cevap vermek üzere yazılmasındandır, lütfen bundan da bir anlam çıkarmaya çalışmayınız.

This Post:
33
265365.240 in reply to 265365.238
Date: 4/30/2015 1:47:03 PM
Overall Posts Rated:
102102
valla biraz empati yapmak anlamama yardim ediyor hocam. son zamanlarda ikiniz arasinda surekli bir tartisma doner oldu. burada oyunu oynayan bir suru insan var. herkesin tepkisinin ayni olmasini bekleyemezsin. sen esprilerini iyi niyetle yaptigini dusunsen dahi bu baskalarini rahatsiz ediyor olabilir. benim son mesajina karsi olumsuz bir tepkim olmasa bile senin esprilerini devamli bu eski olaylar uzerinden yurutup durmanin hosuma gitmedigini soylemistim.

haksizliga ugradigini dusunuyor isen sikayet butonu var. derdini oradan anlatirsan daha iyi olur. foruma yazip birinci agizdan sebebini ogrenmek isteyebilirsin ama sen ne zaman bunu yapsan tartisma dallanip budaklaniyor, eski davalar aciliyor ve ayni arkadaslar konuya mudahil olup iclerini dokuyorlar. bu o kadar cok tekrarlanir oldu ki ben artik bir sona varmayan ayni icerikli mesajlari okumaktan sikildim. mesajimda bahsettigim de buydu.

Advertisement