Hate sau ne-hate mesajul ramane. Cum am tinut cont de parerea celor care mi-au scris asa o sa fac si in cazul de fata. Ca sa multumesc majoritatea, incluzandu-te si pe tine nu am sa mai candidez pentru un nou mandat.
Inca din sezonul trecut au fost nemultumiri legate de implicarea mea si am fost dispus sa renunt inca de atunci. S-a decis atunci ca este nevoie de cateva ajustari pe care am incercat sa le fac si drept urmare am continuat.
Cât despre private messages, am renunțat de mult pentru că mie unul cel puțin, nu mi-a răspuns la niciunul.
Ce lasi sa se inteleaga fin mesajul de mai sus e ca ai incercat ca ma contactezi de multe ori si eu am ales sa ignor userul Jimmy Jump, lucru care este fals. A trebuit sa sterg multe mesaje sa dau de singulul mesaj tau trimis pe 7/30/2019 7:33:30 AM in care intrebi care sunt sansele jucatorului tau Călin Plesa (46834543) de a fi selectionat sezonul urmator. E adevarat ca mi-a scapat mesajul asta.
La acest aspect se adaugă și lipsa de comunicare cu puținii useri care am mai rămas în acest joc.
Cu un mesaj nu faci comunicare, cum nici cu o floare nu faci primavara.
Tinand cont de fedback-ul primit, sunt convins ca eu am fost unul dintre cei mai slabi antrenori la U21 . Ei bine, din sezonul viitor lucrurile vor intra intr-o spiala pozitiva si constructiva asa cum spera toata lumea.