Σε ευχαριστω παρα πολυ Αλεκο και σου ανταπωδιδω τα συγχαρητηρια για την πολυ δυνατη ομαδα που εχεις φτιαξει..
Πιστευω πως αν κρατησεις το υπαρχων ροστερ με 1-2 προσθηκες τις επομενες σεζον θα παρεις σιγουρα την ανοδο..
Πριν το παιχνιδι με προβληματιζε παρα πολυ το 3αρι σου το οποιο πραγματικα ειναι φοβερος παικτης. καλυτερος και απο το δικο μου το οποιο θα βγαλω προς πωληση μετα τους τελικους οποτε θα δουν ολοι με τι παικτη τον συγκρινω..
Οι τελικοι με τον λυκο θα ειναι πολυ δυνατα παιχνιδια μιας και εχει μια σουπερ πενταδα αλλα καμια αλλαγη ουσιαστικα. εχω την εντυπωση οτι πηρε τους παικτες για να μεινει κατηγορια και να αποφυγει τις πιο κατω θεσεις. μπορει να κανω και λαθος αλλα πιστευω θα επαιρνε και καποιους ακομα παικτες σαν αλλαγες αν ηθελε την ανοδο και σπασιμο απο 3 εδρες..θα ηθελα πολυ να τα καταφερω φετος γιατι ο τυφωνας με τα εσοδα που εβγαλε μετα το ξεπουλημα εχει τεραστιο οικονομικο πλεονεκτημα απο ολους. Δεν θελω να συναγωνιστω μαζι του τις επομενες σεζον

Οσο αφορα την ομαδα μου ειχα δηλωση και παλαιοτερα οτι ο στοχος ανοδου ηταν για την φετινη σεζον και αφου περυσι δουλεψα τις βολες μου, φετος σουταρω απο εκει με το 2ο καλυτερο ποσοστο της κατηγοριας.
Παρολαυτα δεν πηγαν καλα τα πραγματα στην αρχη της σεζον αφου ειχα ηδη 2 ηττες στα πρωτα τρια παιχνιδια. Οι μπλε ηταν σαφως πολυ πιο αδυναμοι απο τους κοκκινους και ετσι με βοηθησε το προγραμμα να φτασω στα κρισιμα παιχνιδια χωρις αλλη ηττα με τον τυφωνα να εχει ξεπουλησει και εσενα να εχεις απιστευτη ατυχια με 3 τραυματιες (ειχαν επανελθει βεβαια τοτε αλλα με πολυ κακες καταστασεις). πηρα το πλεονεκτημα εδρας και ελπιζω να κρατησω την εδρα μου μεχρι το τελος.