hocam dediğin kriterlerin hepsini karşılıyorum da bir tek gözlerimden ateş çıkartamıyorum

)
şaka bir yana elle tutulur bir başarıya henüz ulaşmış değilim sadece milli takımın başarılı olması adına kısa vaadede değil uzun vaadede nacizane bazı çözümler sunabilirim. Bunun için illaki milli takımın başına geçmem gerekmiyor , milli hocamız kim olursa olsun bu potansiyel olayının yeni çıkmış olmasını çok iyi kullanmamız gerekmekte. Zira mevcut oyuncular all-star olarak kalacakları için alttan gelecek superstar,MVP gibi üst potansiyelli oyuncuların daha üst seviyelere çıkması daha kolay olacaktır.
Burdan yola çıkarak , bu sene draftan gelen 18-19 yaşındaki potansiyelli gençler ile yola başlamalıyız , bu oyuncuların milli takım ile tecrübelerini arttırıp, oynadıkları takımlarda da milli takıma faydalı olacak şekilde antremanlar ile geliştirmeliyiz. Belki iki sene hiçbir başarı elde edemeyeceğiz fakat sabredersek 2 sene sonranın iyi takımlarından olabiliriz.
Potansiyel olayı yeni başladığından çoğu milli takım bu yolu izleyeceklerdir diye tahmin ediyorum , iki sene sonra tekrar başa dönmemek adına şimdiden radikal kararlar almalıyız.
Her sene draftan gelen yeni yıldızları altan , diğer milli oyuncuların arasına sokarak olayı zincirleme olarak devam ettirmeliyiz.
Biliyorum forumlarda çok fazla yorum katamadım, fakat sürekli takip etmekteyim. LA yimiz de destek verir ve sizler de arka çıkarsanız göreve talibim.
Milli takım hocalığı kesinlikle tek kişilik bir görev olmayacaktır , bu yüzden kim seçilirse seçilsin hepimize düşen milli başarı adına oyuncularımızı milli takım doğrultusunda yetiştirmek ve hazırlamaktır.