BuzzerBeater Forums

Bulgaria - I.1 > Сезон 20

Сезон 20 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216310.23 in reply to 216310.22
Date: 5/16/2012 6:07:14 AM
Overall Posts Rated:
1313
гошо успех отивам да играя за локото с 10 лв :)

This Post:
00
216310.24 in reply to 216310.23
Date: 5/16/2012 7:31:09 AM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
Мите, по-добре си купи 20 кебабчета :))).
няма да позволят разград да останат без трофей при толкова вкарани пари, а Локото и по-лесен вариянт за прецакване от ЦСКА.

This Post:
00
216310.25 in reply to 216310.24
Date: 5/16/2012 9:49:13 AM
Overall Posts Rated:
1313
няма ли да ходиш на мача с гошо ?

This Post:
00
216310.26 in reply to 216310.25
Date: 5/16/2012 11:53:37 AM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
не Митак. милицията не ме пуска по мачове :))).

From: direct
This Post:
00
216310.27 in reply to 216310.26
Date: 5/16/2012 1:40:52 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Нямам да коментирам някои от казаните по-горе неща да не се изпокараме. Истината е че по-добрият отбор на терена заслужено изравни. На пук на глупаците от Гонг, които от края на първото полувреме имат водеща новина "Локомотив Пловдив е на минути от спечелването на Купата на България"...

This Post:
00
216310.29 in reply to 216310.27
Date: 5/16/2012 2:38:44 PM
Cosmic Flowers
II.2
Overall Posts Rated:
2929
малшанс ,все пак като доста гледащ въпреки че Локо Пд ми харесват ,то "президента" им не заслужава тази купа и без това продаде доста мачове и играха доста черно тото.Но това си е лично мое мнение не искам да ангажирам с него някой или да ми се сърдят просто доста играят тото не случайно застреляха преди един два месеца няколко човека ,единият от който се беше оплакал за мача локо-цска в който червените биха с 3-0 и т.н. .........мога още много да говоря само едно ще спомена --Ако някой си мисли че Цска ще станат шампиони процента е под 5% даже и по надолу след като се заговори като водеха с 10-тина точки за залози да не станат те шампиони има два кръга ще видиме дали съм прав или не

This Post:
00
216310.30 in reply to 216310.27
Date: 5/16/2012 2:53:13 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Нямам да коментирам някои от казаните по-горе неща да не се изпокараме. Истината е че по-добрият отбор на терена заслужено изравни. .
Не виждам с кое не си съгласен отгоре, че да се изпокараме. Факт ли е че Лудогорец и Литекс нямат фенове - факт е. Факт ли е че като им свърши времето на Гришата и Домувчиев, тези отбори ще се върнат по В-групите - факт е. Изобщо не коментираме силата на отборите тука.
А ако имаш предвид от какво е резултат сегашното съществуване на Локто в А група също ще ти кажа, че няма какво да се спори, защото както казах говориме за феновете, а те са реални с традиции, за разлика от някои други

На пък на глупаците от Гонг, които от края на първото полувреме имат водеща новина "Локомотив Пловдив е на минути от спечелването на Купата на България"..
Хаха, че аз ГОнг отдавна не ги чета, откакто написаха в жълто - "Извънредно: Бербатов влезе в игра" - са мъртви за мене, няма такава наглост и завист ;)

This Post:
00
216310.31 in reply to 216310.30
Date: 5/16/2012 4:16:44 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Ми сега ще пиша щото ти ме накара и ще се изпокараме. Това за Гришата важи и за Коко Динев! Без пари всеки отбор ще затъне в лайната, примери колкото щеш. Половината градове в топ 20 на страната по население нямат професионални отбори в момента. Футбол има само там, където има щедри бизнесмени с нечисто минало. Макар че всеки с кабелна телевизия знае, че това не е точно футбол...

Феновете са това, което създаде изкуствено Локо (относно твърдението, че Лудогорец са изкуствен отбор). Появи се в края на 90-те поредния мутренски отбор - Велбъжд и понеже нямаше фенове, Илиев купи Локо (отбор от Б група) и прати отбора в Пловдив при феновете. Това се случва често в Щатите примерно и не е чак толкова грозно, ама феновете на Локо имаха повече основания да викат "Велбъжд" на стадиона, защото разкараха играчите на Локо и оставиха кюстендилците. И ето ви още един шампион, станал такъв с мръсни пари. И най-тъпото е, че феновете на Локо са му още блгодарни за тая титла и днес пак имаше плакати с лика му.

В същото време най-големият враг на Локо направи революция като си разкара скапания шеф и само с българи в състава и малко пари вървят към А група. Ясно е, че Локо ще ги тупа където ги хване, но такава е съдбата на "неизкуствените" отбори. Сещам се само за Берое всъщност, които с чисти пари и фенове са имали успехи последните години.

И за да не решите че не харесвам Локо - за мен финалистите за купата са двата отбора, които тази година показаха с играта си, че трябва да ни представляват в Европа. Никакви Левски и ЦСКА! Така че аз съм фен на сегашния отбор, просто не ми бяха коректни критиките към Лудогорец.

From: venko_gg

This Post:
11
216310.32 in reply to 216310.31
Date: 5/16/2012 4:57:02 PM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
не съм съгласен с няколко неща - и без Коко Динев Локото пак ще го има и то на сравнително прилично ниво. просто търговската марка на клуба вече има висока стойност благодарение на феновете. не е колкото на Левски и ЦСКА, но май са след тях. не можеш да ги наречеш изкуствен отбор.
това за играчите от Велбъжд го виждаме навсякъде по света, разбира се с различни нюанси - когато дойде Абрамович в Челси в състава остана само едно англе. При арабите в Сити колко останаха от стария състав. колкото до Ботев при тях е с обратен знак - играчите са си тяхни, но купиха лиценза на Металик от Сопот. иначе адмирации, че налагат юноши.
колкото до Георги Илиев /може би нямаш предвид моето ТК :)))/ е доста трудно да го разбереш, ако не си фен на Локото. да си призная и в мен буди негативни чувства тази покойна персона, но те си го обичат. на стадиона има негова паметна плоча.
колкото до мръсните пари - кой БГ отбор е ставал шампион с "чисти пари", след като собствениците на клубове са два вида - мутри и бели якички.
абе егати гадорията тоя БГ футбол. баш това ли взехме да обсъждаме ........ докато чакаме Наско да се върне от странство и да пусне анкета с две опции кой ще спечели купата - Раптъра или Арсеналчо :)))

From: Dodor

This Post:
00
216310.33 in reply to 216310.31
Date: 5/16/2012 5:01:11 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Dodor Inc
Аз лично нямам нищо против така наречените "изкуствени" отбори. Имал пари някой, дал. Ако ще не без традиции, ами и нов отбор да си основе. Няма лошо. Манчестър Сити кога щяха да станат шампиони в Англия, ако не беше ги купил милиардер. И като си тръгне, пак че са посредствени. Та това го има навсякъде, в една или друга степен.
Единственото което не ми харесва е, че тук заедно с отбора купуват и съдии, и мачове, и купи и титли. Това е. Затова няма и фенове. Затова няма и футбол. Затова и от 15 години не съм стъпил на мач в България. Но това е дълга тема...

Advertisement