BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > База Данни Национали-дискусии

База Данни Национали-дискусии

Set priority
Show messages by
This Post:
00
183123.23 in reply to 183123.21
Date: 4/27/2011 11:34:02 AM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
не са ни чак толкова много играчите, че да имаме крещящя нужда от подобна база... разбира се ще е удобство, въпреки това обаче се справяме перфектно и без база данни.
Аз лично като тренер на у21 съм създал в няколко екскелски таблици доста пълна база данни с нашите играчи под 21 г класифицирани по възраст разбира се, и с помощта на обикновени формули за изчисляване на полезността на играчите по позиции спрямо уменията се опитваме заедно със скаута за 18-19 г играчи и тренера на мъжкия отбор да поддържаме правилна комуникация с мениджърите за да се развиват навреме и с поглед в бъдещето играчите. Проблемът ни е, че има МНОГО МАЛКО отговорни мениджъри, които искат да развиват бг играчи.

From: memfis80

This Post:
00
183123.24 in reply to 183123.22
Date: 4/27/2011 11:35:01 AM
Overall Posts Rated:
00
Ще е чудесно ако успеем да направим нещо подобно ! direct ако успееш да го направиш всички трябва да сме ти безкрайно благодарни и може би ще трябва да измислим някакъв начин да му се отблагодарим подобаващо.

This Post:
00
183123.26 in reply to 183123.23
Date: 4/27/2011 11:42:36 AM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Голямото предимство според мен е друго. Чужденците ще виждат обявата и с два клика ще ви пращат данните, а иначе шансът да дръгнат да си комуникират с вас е доста малък.

This Post:
00
183123.28 in reply to 183123.27
Date: 4/27/2011 12:59:58 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Ами директ дано направи нещо, да екселските таблици са вариант, но са си хамалогия, тук работата ти я вършат самите юзери, така че съм с 2 ръце "ЗА") Точно времето е показало в Хеттрик, че подобни сайтове са в голяма помощ на треньорите и скаутите ;)

Иначе директ, обикновено тези сайтове работят на следния принцип(а и полския до колкото видях е така): Сайта има възможност треньорите да зададат минимални критерии(обикновено по заплата) и в базата влизат само играчите, които отговарят на тези условия, без да се пълни с плява, след като си "скенираш" отбора. Само остава юзерът редовно да си ъпдейтва играча, което е по-лесно отколкото да ми пише. А повярвайте ми това например испанците(че и италианците) са как да се изразя - английския го нямат за нищо и е голяма мъка с тях да ги караш да ти пишат, понеже не знаят капка английски

Last edited by Mod-raptor666 at 4/27/2011 1:02:19 PM

This Post:
00
183123.29 in reply to 183123.27
Date: 4/27/2011 1:31:34 PM
Overall Posts Rated:
1010
Кандидат-националите са скъпи, нали? Предполага се, че ги купува някой, който знае какво да прави. Е, има и изключения, но все пак...

Problema e drug tuk. Igra4i ima, no pove4eto si stoqt v neaktivnite otbori ili se trenirat losho. Za kakvo gi durjat tezi igra4i kato nqma da gi razvivat izobshto ne mi e qsno na men. Pone pari mogat da vzemat. Istinata 4e ako im pishe nqkoi v 80% shte prodadut igra4a i posle za nego ima shans. Az taka minaliq sezon si namerih kakvoto turseh no trqbvashe da pisha na 50tina manageri. Ne e nujno nie da si razvivame samo igra4ite, a samo trqbva da izlqzat na pazara i posle nqma da ima problemi.

Ot druga strana ima oshte kakvo da ne napravi za nacionalnite otbori. Po moe mnenie pone 50% ot nashite aktivni manageri ne znaqt kak da trenirat dobre. Guide-ove nqma a nai cennata informacia az li4no sam q nameri 4rez translator ot nemski polski i ispanski kakto i v direktna komunikaciq s drugi igra4i. I molq nikoi da ne se obijda ama az li4no kato poiskah info ot scout-a za 18-kite, toi mi obqsni 4e nai vajnite umeniq za moq igra4 sa zashtita, strelba i podavane Ne mi pomogna mnogo a mojeshe igra4ut mi da se razvie to4no po jelaniqta i nujdite na NT otbora.

This Post:
00
183123.30 in reply to 183123.29
Date: 4/27/2011 1:40:55 PM
Cosmic Flowers
II.2
Overall Posts Rated:
2929
значи ,незнам колко си писал но аз като съм писал и сега като скаут и преди това срещам мега неадекватно отношение или отказа да бъда тренирани или пълен отказ от сорта "Ше го правя каквото си знам, къф си ти да ми казваш" аз след това просто не виждам какво повече да му говоря .Миналият сезон над 10-ет играча бяха тотално унищожени поради това отношение ,да не говориме че някой бяха закупени а в последвие унищожени.Трябва и малко късмет

From: direct
This Post:
00
183123.31 in reply to 183123.30
Date: 4/27/2011 1:54:17 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Не ми отговориха Раптора и Наско дали имат права да пускат подобна обява в профилите на БГ играчите? Защото без подобна покана никой няма да се сети да прати данните и няма смисъл да се занимаваме. Знаете колко хора четат форума...

This Post:
00
183123.32 in reply to 183123.31
Date: 4/27/2011 1:58:13 PM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
имаме, а сме и пуснали....

This Post:
00
183123.33 in reply to 183123.29
Date: 4/27/2011 2:03:34 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Е сега недей плю чак толкова, и наско и шефа, а преди това и някои други, правим това което можем, колкото и малко все е нещо,а хич?
А сега ти ако си искал съвет от Шефа примерно, вероятно е било с цел да се гъбаркаш с него и нищо друго. А и неговата работа е повече да мине през групите и да набележи играчите най-вече по заплати, и после да се поотсеят, а не да казва какво да тренираш! Ако някой трябва да ти казва това е наско и пак не си длъжен да ги спазваш, разбира се.
Колкото до четенето, това е много хубаво, че си чел и си се интересувал, и по този начин си се запознал с много тайни в тренирането, еластични ефекти и т.н. Но все пак не са длъжни всички да са на твоето високо ниво, играта е за забавление, да не е университет.
Важното е повече хора да имат желание да скаутват, но не да се запишат като желаещи и до там. И Нико ще ти каже(като човек с опит в тая сфера), че за един скаут е нужно много повече да му се работи, а ако е добре запознат с тънкостите на играта това само е бонус ;)

Относно мениджърите, не 50%, а 88% не знаят какво правят, а ти очакваш и играчи да ти продават, и тренират.
Ето направил съм си труда( и то не днес щото темата е актуална) да мина през всички 3-ти и активните 4-ти лиги и да постна гайда оставен от Козло, не е кой знае какво но е някаква стъпка все пак, новите играчи да остават в играта, а не след рега да я зарежат.
Да верно ще кажеш той е старичък и доста повърхностен, но според мен е напълно достатъчен да упъти един нов мениджър в играта, стига да има малко желание да се поинтересува и да го прочете. Та ако се процедира по този гайд съм на мнение, че преспокойно би могло всеки да си натренира доста прилично играчите.

Last edited by Mod-raptor666 at 4/27/2011 2:04:47 PM

Advertisement