Е сега недей плю чак толкова, и наско и шефа, а преди това и някои други, правим това което можем, колкото и малко все е нещо,а хич?
А сега ти ако си искал съвет от Шефа примерно, вероятно е било с цел да се гъбаркаш с него и нищо друго. А и неговата работа е повече да мине през групите и да набележи играчите най-вече по заплати, и после да се поотсеят, а не да казва какво да тренираш! Ако някой трябва да ти казва това е наско и пак не си длъжен да ги спазваш, разбира се.
Колкото до четенето, това е много хубаво, че си чел и си се интересувал, и по този начин си се запознал с много тайни в тренирането, еластични ефекти и т.н. Но все пак не са длъжни всички да са на твоето високо ниво, играта е за забавление, да не е университет.
Важното е повече хора да имат желание да скаутват, но не да се запишат като желаещи и до там. И Нико ще ти каже(като човек с опит в тая сфера), че за един скаут е нужно много повече да му се работи, а ако е добре запознат с тънкостите на играта това само е бонус ;)
Относно мениджърите, не 50%, а 88% не знаят какво правят, а ти очакваш и играчи да ти продават, и тренират.
Ето направил съм си труда( и то не днес щото темата е актуална) да мина през всички 3-ти и активните 4-ти лиги и да постна гайда оставен от Козло, не е кой знае какво но е някаква стъпка все пак, новите играчи да остават в играта, а не след рега да я зарежат.
Да верно ще кажеш той е старичък и доста повърхностен, но според мен е напълно достатъчен да упъти един нов мениджър в играта, стига да има малко желание да се поинтересува и да го прочете. Та ако се процедира по този гайд съм на мнение, че преспокойно би могло всеки да си натренира доста прилично играчите.
Last edited by Mod-raptor666 at 4/27/2011 2:04:47 PM