-Kıdı hocam! Kıdı hocamm! Kıdı hocammm!
- Nooldu len? Mattiazi'ye mi birşey oldu? CSKA taraftarları çıkışta çocuğu mu yakaladılar?? Nooldu olum söylesenee!??
-(Nefes nefese kalmış bir halde) Yok hocam Mattiazi iyi. Diğer muhabirlerden önce seninle ilk röportajı yapıp atlatma bir habere imza atmak için biraz koşturdum da. :)
- Off! Yüreğim ağzıma geldi eşşoğlusu! Allah senin belanı...!
- Hocam yine gecenin sürprizine imza attınız. Neler söyleyeceksiniz?
- Valla çok sevinçliyim tabi ama ben olsam CSKA'nın yerinde direk itiraz ederdim bu maça. İstatistiklere bakıldığında ortada çok garip bir durum var. Adamların sadece hücum ribaundu 35, benim toplam ribaundum 34, adamların kullandığı top sayısı 109, benim 76. Tamam Mattiazi çok iyi bir oyuncu ama karşısında lucky fun olsa bu kadar yüzdeli atamaz.
Bunun dışında CSKA'nın yaşadığı şanssızlıklar da var tabi; başta şu ponpon kızlar! Maç başlamadan önce ponpon kızların liderini Mattiazi'ye öpücük atıp göz kırparken yakaladım. Bekar bir İtalyan sonuçta Mattiazi. Sonuç ortada! Kariyer maçı oynadı resmen! CSKA'nın yıldız oyuncuları ise efsunlanmış gibiydiler. Artık birileri yemeklerine birşey mi karıştırdı, yoksa soyunma odasının orasına burasına tavşan ayağı, keçi boynuzu, vodoo büyüsü yapılmış bebekler mi serpiştirdi bilemiyorum. Artık kendileri arasınlar bulsunlar bu yenilginin sebeplerini! :|
Sonrasında Szymocha gereksiz şekilde maçın başından itibaren benim Ebuzer'in üzerine oynamaya başladı, bizimki de gizli dirsek atma uzmanı zaten, dirseği böğrüne yapıştırınca iki seksen yere uzandı tabi Szymocha. Neyseki yavaş vurmuş, maçtan sonra Szymocha ile konuştum, iyiyim abi birşeyim yok dedi. Bunun dışında Ebuzer'in erkenden 6 faulle oyun dışı kalması da bana yaradı, Aristo resmen şov yaptı.
Çok sert bir maç oldu ayrıca. 46 faulle istatistiklere girmiştir kesin bu maç. Sonuç itibariyle kazandık ve yolumuza devam ediyoruz. CSKA'ya tavsiyem; bir an önce bu kızları kovsun!
- Hocam kovmasınlar ya! Ekmekleriyle oynamayalım şimdi kızcağızların!
- Kızcağızlar?? Hangisine yanıksın la?
- Öhömm neyse konumuza dönelim. Lig iyice arap saçına döndü. Jammers kaybetti, Bella Ciao kendisine şampiyonluk yolunda şans tanımayanlara selam gönderircesine kazandı, r1card0'nun yeni transferleri GS'yi salladı ama yıkamadı.
- Evet, bu saydıkların içinde en çok Jammers'a üzüldüm. Kazımcığımın tatilini burnundan getirdiler. Umarım KKM'de r1card0 ile eşleşmezler. Sadece Jammers değil, kimse eşleşmek istemez yani onlarla! Düşmanıma dilemem r1card0 ile eşleşmeyi! Bunun dışında finalin adı da konmuş oldu bence. Zaten bu sezonki performanslarıyla bu iki takım hakediyor finali oynamayı.
Biz de sezon sonunda 5. sıradan ballı bir KKM oynar mıyız'ın hesabını yaparken bu galibiyetle bir anda 2. sıra için büyük avantaj yakaladık. Yani 2. sıra dediysem, hedefimiz final yolunda Bella Ciao'yu GS'nin karşısına sıkı bir maçtan sonra daha antrenmanlı çıkartmak. Şampiyonun bizim taraftan çıkmasını isterim tabi.
- Atlatma röportaj için teşekkürler hocam. ( Mikrofon yine açık kalmıştır. Bir türlü öğrenemediler şu mikrofonu röportajdan sonra kapatmayı!)
(- Hocam hangisine yanıksın diye sormuştun ya, hah işte sarışın olan var ya, işte ona.
- Olum hepsi sarışın lan bunların!
- Hee doğru ya, hani şu mavi gözlü olan.
- Hepsi mavi gözlü zaten!
- Hadi ya, ya işte şu fiziği en düzgün olan.
- :| :| :|
- Bu böyle olmayacak, en iyisi ben gidip adını öğreneyim kızın! %} )