Még egy fontos kérdés.Lehet más "kis" tulajt is érdekelhet a téma.Meg lehet azt valahogy oldani, hogy 3 db játékost edzek egy posztos edzésen és mindegyik megkapja a 48 percet?Próbálkoztam már mindennel.Az elképzelés és a valós kérdés a következő!
mondjuk DH posztot edzek dobótáv.Azt akarom, hogy a hétközi meccsen 2 db DH mindegyike úgy játszon, hogy a szombati és keddi bajnokikon a dh poszton megkapja a 48 percet (magyarul nem cserélem le max ha lesérül) viszont az összes többi poszton a cserélés ne legyen gond.Tehát nem úgy akarom megoldani, hogy beteszek 5 játékost azt se oda se vissza.

, hanem mondjuk beteszek 4 cserét de dh posztra nem teszek be cserét, és így a dh-mat nem hozza le.Az edzőnél a 4 beállítás közül (ezek sajna teljesen fekete folt nekem még 5 hónap játék után is, nem tudom értelmezni a szabályban leírtakat. debil lehetek valószínű) van olyan lehetőség amivel ezt meg tudom valósítani? a 3. Dh nem gond az edzőmeccsen beteszek 5 embert ha más lehetőség nincs.

eddig amit próbáltam nem jött össze mert vagy PG-t vagy BD-t betett mindig a cseréjébe.

eredményes szereplés nem szempont bármilyen megoldás érdekel, csak az 5 játékossal felállás nem igazán.hacsak nem lesz más megoldás lehet, hogy azt választom .:( brühühüüü
köszönöm a válaszokat előre is.