Typer sezonu 37 przechodzi do historii. Zwycięzcą tegorocznych rozgrywek został Polo, który przed sezonem zapowiedział, że to jeden z jego priorytetów i słowa dotrzymał. Z tych wszystkich typerów, które miałem okazje prowadzić ten zapadł mi w pamięci jako najbardziej wyrównany, a trochę tego było... Walka o końcowe zwycięstwo toczyła się do ostatniej kolejki. Te ostatnie 3-4 kolejki były bardzo ciekawe i do końca nie było wiadomo kto założy laur. Patrząc na końcową klasyfikację pierwszy raz w historii typera zdarzyło się, aby o miejscu 2/3 zadecydowały *siódemki. Jeszcze raz gratulację dla Polo, rawo89 i MuzG - daliście z siebie MAXA!
Co do przyszłości typerka w następnym sezonie to zostawiam wolną rękę Polo, lub innym zainteresowanym w roli prowadzącego. Pomimo szczerych chęci przez pryzmat ostatnich tygodni nie mam czasu prowadzić tego w sposób w jaki powinno być to prowadzone. Czyt. dzień po bieżącej kolejce podsumowanie. Tak więc niech się inni wykażą ;)
Czas na nagrody:
1. Miejsce. Kod doładowujący z dowolnej sieci o wartości 10 zł.
2. Miejsce. Kod doładowujący z dowolnej sieci o wartości 5 zł.
3. Miejsce. Pomimo, że nie znalazł się hojny ofiarodawca, uznałem, że przy takim poziomie warto nagrodzić MuzG-a za walkę do końca i nie odpuszczenie żadnej kolejki- bonus

Kod doładowujący z dowolnej sieci o wartości 5 zł.
Typujących z miejsc 1-3 proszę o kontakt PW z wiadomością o nazwie sieci.
Dzięki za grę. It was a pleasure.
Wyniki 22. kolejkiMuzG 6 ^1
Arielos7 6 ^1
Polo 5
rawo89 4
KOŃCOWA KLASYFIKACJA GENERALNA1. Polo 111 *2 ^92. rawo89 109 *4 ^10
3. MuzG 109 *3 ^7
4. Arielos7 98 *1 ^7
5. krzys999 82 *2 ^7
6. LA-Siwy 56 ^2
7. Jax 48 ^3
8. aimar 26 *1 ^1