sen hele Çağrı'yı bir yen, ondan sonra konuşalım. Çağrı'nın işi benim duama kaldıysa o iş yaş demektir.:) sadece istatistiklere bakınca ezilmiş gibi görünüyor ama Fois'in attığı hiçbir sayı haybeye değildi. hep en kritik dakikalarda aldı sazı eline, attı sayılarını. thomas'ın da hakkını yememek lazım, iyi maç çıkardı ama maçın kırılma anlarında ortalarda yoktu. evoş ve massimo gibi ruperto'nun da devri geçti. zırt pırt sakatlanmasından belli. nasıl olsa Çağrı'yı yenemeyeceksin. önümüzdeki sezon ölü evoş gibi eşşek fiyatına satmaktansa da şimdiden satışa koy da fazla zarar etme.:)
Yazdıklarından yola çıkarak sezonun en karlı takımı RealMaden-SK diyebiliriz değil mi hocam?Açıkçası sezon başı RealMaden-SK'nın bu kadar boşlamışlığını biraz yadırgamıştım ancak bir sezonda sadece ekonomik gelirden 7-8m arası kazaç ve 3-4 tane gencin geliştirilmesiyle bunlardan da gelecek minumum +1m*4 kazançla; sezonluk 12m gelir sağlamış oluyor ki muazzam rakam bu.. 1 sezon takımı tamamen boşaltıp küme düşüp ama 12m kazanç sağlamak (ki extradan takımınızın değerinin üstüne gelecek bu 12m ile 2. sezon yine TBL'ye çıkacağınız kesin) mı yoksa TBL'de kadro olarak oturmuş takımların arasında birşeyler yapacağım diye kendini parçalayıp ekonomik zorluklar içerisinde mücadele vermek mi? Baştan çıkartıcı bir teklif gibi ;)
acıkcası cok kotu bı kadroyla guzel bı kar yapmanın pek mumkun olmadıgını dusunuyorum. daha dogrusu gordum. kupa ıcın lıgde tamamen yedeklerle oynadıktan ve ıyıce koptuktan sonra 500k ustundekı salon gelırlerı 400k lara dustu kı cok zarar verdı bana. tblden dusmek buyuk bı rısk bu pıyasada, cunku gerı cıkmak ıcın eldekı tum kaynakları kullanmak bıle fayda etmeyebılır. rakıbın sansa ucuza bı yıldız dusurur, veya playoff donemı bı rısk alır 300k lık gardları pıvotları alır. en kotusu de yetıstırılen genc oyuncuların eskısı gıbı cok degerlı olmaması, ama caylak ıken buyuk para etmelerı. realmaden ılk sıradan super bı caylak bulup satarsa 2-3 mılyona o zaman kardadır derım, onun dısında gelecek sezon gerı gelemezse bı anlamı olmayacak bu gelırlerın..
sazı kafasında kırarım ben sen merak etme
foruma 40 yılda bir giren birinin de sözüne bakarsak işimiz var valla:P
Princeton gerçek hayatta çok zor uygulanabilecek bir hücum..setin başlangıcı 4 dışarıda, uzun yüksek postta..bunlar devamlı dışarıda pas yapıyorlar, bu arada kısalardan biri topsuz içeriye dalıyor..ana amaç devamlı içeri dalan kısalardan birine top indirip kolay sayı bulmak..eğer rakip bunu engellemek için içeri gömülürse boş üçlük geliyor..bu hücumu uygulamak için 4 kısa lazım, peki o zaman savunmada ne yapacaksın..?vakt-i zamanında Princeton Kolej Takımı ortalığı kasıp kavurmuş bu şekilde ama günümüzde 4 kısayla oynayabilecek babayiğit çıkar mı bilmiyorum..zaten oyunda da bu taktiği doğru dürüst oynatabilen yok, biri Princeton'la maç kazanmayagörsün, hemen açıp gösteriyor.. :)