Το πίστευα το παιχνίδι εχθές . Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχα 15 ασσίστς και γενικά όλα τα σουτ γίνονταν με τελικές πάσες . Στο 3ο δεκάλεπτο το ακριβώς αντίθετο [ :(] Όλα τα σουτ πάνω σε άμυνα μετά από προσωπική προσπάθεια .
Και εγώ το φοβόμουν το χτεσινό ματς!Μόνο και μόνο που ήξερα τον SF σου,έφτανε!! :)
Τελευταία στιγμή αποφάσισα να ρισκάρω με χαλαρή!Το είχα κανονική!
Νομίζω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο!Είχα έδρα,περισσότερο ενθουσιασμό,πρόβλεψη ρυθμου,αρκετά δυνατές άμυνες και υπεροχή σε ριμπάουντ!Επίσης είχα τις 3 βασικές απειλές του LI με πάνω από 100 ΠΠ και αρκετά καλή ροή,ενώ δεν έβγαλες καμία απειλή πάνω από 100!
Πάντως έχεις πολύ δυνατή ομάδα και σε αντίθεση με παλιά,μπορείς να παίξεις επιτυχημένα όλα σχεδόν τα συστήματα!
Και το σάγκα της αγοράς του βασικού σέντερ συνεχίζεται . Αν το ήξερα δεν θα είχα πουλήσει τον προηγούμενο, μια χαρά ήταν ! Προφανώς πάω για κάτι καλύτερο αλλά πόσο θα αντέξω , ήδη έχω δώσει το κύπελλο και έχω αγωνιστικό κόστος ...
Αυτή τη στιγμή στη λίστα παίζουν παίχτες 34 + με 1,5 εκατομμύριο ...
χαχαχαχα!!!Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι που πούλησα τον 33χρονο Wandel αρχές της σεζον!Χτυπήσαμε 2 φορές τους ίδιους παίχτες την προηγούμενη εβδομάδα!Απλά εγώ έδινα πολύ λιγότερα από όσα έδινες εσύ!Έδινα ως 1 εκατ. για τον Lemoine και ως 650κ για τον Rybczak!
Έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές,είναι δύσκολο να βρεις καλό παίχτη χωρίς να πληρώσεις πολύ μεγάλη υπεραξία!Και το κακό είναι ότι η αγορά συνεχως χειροτερεύει! :/