BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > müthiş maç

müthiş maç

Set priority
Show messages by
This Post:
00
26500.22 in reply to 26500.19
Date: 4/27/2008 7:49:35 PM
Overall Posts Rated:
227227
hocam ok dediğin gibi olsun o gün kötü bir maç oynadı , kondisyonu düşüktü, formu kötüydü ( ki ikiside güçlü ve becereikliydi, isteklilik hazırlık maçında etki ediyorsa istekliliğim:13, doğukan mansızın özeliklerine gelincede kötü tarafı yok her yönden iyi bir oyuncu PG için ) altaki karşılaştırmalı istatistiklerde nasıl oluyorda benimkiyle onun arasında bir % 20 lik fark çıkıyor ( keza tüm oyuncularda böle) o gün o iyi oynadıysa karşılaştırmalı istatistiklerde karşısındaki adamın daha iyi gösterilmesi gerekir zarla atılan son saniyelere gelelim sence bu el yakan toplarda helede playofflarda iyi oyuncular ortaya çıkmaz mı sence

ha her maçın sonucunu önceden tahmin edeceksen çıkmayalım maça demişssin ha bu konuda haklısın o zaman hiçbir matığı kalmaz oynamamızın ama bu motora çamur atmak olmaz ( veya yüklenmek her neyse kelimelere takılmam) şansız bir şekilde maç kaybetmemiz olur işte buda veryansın etmemizi haklı gösterir

gerçekle bağdaştırmaya gelirse bu zaten senin dediğinle ters olur gerçekte hak etmeyen kaç tane playoff galibi sayarsın ( en iyi kadrosu olan kazanir her zaman)

HT ile kıyaslamak istemiyorum HT deki motorda tüm yenilgileri bir mantiklı sonuçlar çıkarırım ama bunda bir türlü bulamadım senin açıklamalarında yeterli gelmedi bana sonuçta iki adami da karşılaştırırım o maçta benden iyi olan bir pivotu vardi ss10 hocamın onuda oynatmadı diğer yerlerde tamaıyla her yönden benim oyuncular iyi istersen karşılıklı oyuncuları sana gönderirim sonucu sen çıkarırsın vede veryansımı haklı gösterir

neyse hocam dediğin gibi her maçın sonucu önceden kestirmek oyunu zevksiz kılar ama veryansım hakkımızı vede motoru eleştirme hakkımız olmayacağınıda göstermez bu. senin bilgilerine sonuna kadar güvenirim hocam bilirsin çünkü oyunla ne kadar ilgili olduğunu biliyorum ama şuda gerçek ki motora olan şikayetlerimizde her zaman haklı pay çıkarılamayacaktır. yeni bir oyun düzeltemye çalışıyorlar çoğu eyi yeni şeyler çıkarıyorlar bence iyi şeylerde yapıyorlar ama insanlarda neden yenildiğini bilmek istiyorlar doğal olarak oyunu çözebilmek için

sonuna da bir gülücük koyalım ki gerginlik gitsin :)

This Post:
00
26500.23 in reply to 26500.21
Date: 4/28/2008 4:30:48 AM
Overall Posts Rated:
4444
aslinda bnde uzunca yazmak istiyordum en güzel Aenema hocam aciklik getirmis bnce konuya ona tamamen katıliyorum ayrica (kendi maçim için soyluyorum) adam her maça cigneme yapip kazanabiliyorsa(bnm isteklılık 7diydi) bunda motorunda hatasi var dmektir öyle bişi varsa bnde her maçta çigneme yapayim o zmn cok sacma bu
ayrica oyun yeni oldugu için mükemmelliğine katılmıyorum kesenlikle...

From: ss10

This Post:
00
26500.24 in reply to 26500.20
Date: 4/28/2008 5:15:55 AM
Overall Posts Rated:
22
sayın hocam ben motora ne demişimki sence haksızmıyım cogu söyledıgın sey dogru demekki ortada bı yanlıslık var şöle olmus o zaman takımım gününde deilmiş o mac ancak öle olabılır reytınglerın anlamı olmassa neye göre takım kurucaz sormayı ayıp benim son macım tam bi felaket ayrıca oyuncularımda formdaydı kısmet böyleymiş diyelim tbl cıkmak istiodum sadece olmayınca kızdım ama madem kötü oynadım reytınglerın düşük cıksın o mac adamın son macımda ii bir adamı var alıp götürmüş macı neyse ne desek boş bence asıl sorun tek mac olması en azından 2 mac olmalı yarı finaller yoksa bu tartışmalar hıc bitmez orumların çok ii hocam ama reytıngler önemli olması lazım ki takımı ona göre dızelim ::))

This Post:
00
26500.26 in reply to 26500.24
Date: 4/28/2008 1:41:30 PM
Overall Posts Rated:
11
(http://sports.yahoo.com/nba/boxscore;_ylt=Ak4WhlwL0jmHHSe...)
çok bilindik ve bize çok uzak olmayan bir örnek, eminim ki çoğumuz bu maçı biliyoruz.
bu maçtan sonra Detroit yönetimi basın bildirisi yayınlamış ve bu maçın gerçeği yansıtmadığınından yakınmışlar, nba motorunu ve federasyonunu suçlamışlardı di mi arkadaşlar ....
Aslında moutlinho hocamızın vurgulamak istediği asıl nokta şu;
Türk milleti olarak genel sorunumuz aslında bu, ilk olarak sorumlu ve suçluyu dışarda ve özellikle de sistemde arımamız. 7 den 70 e tüm halkımız bu içgüdüyle hareket ediyor. Günlük yaşantımızda da bu böyle sportif zevklerimizde de en nihayetinde de bu oyunda da aynı şekilde. Kötü bir sonuç ile karşılaştığımızda mantıklı mantıksız hemen bir sorumlu buluyoruz. Zaten ileri gidemememizin en önemli nedeni eleştiriyi kaldıramamamız, bunun yanında özeleştiriyi aklımızın ucundan geçirmememiz...
Çoğunuzun maçlarını inceledim, çoğunluk olmasa da belli bir kısmınız (ama hala büyük çoğunluğun maçlarını tekrar izleyip yorumlaması ve hatayı takım tertibinden çıkarması gerektiği düşüncesindeyim) serzenişlerinde haklı olduğunu da gördüm, ama bunlar da aslında verdiğim linkteki gibi işin tadı tuzu biberi değil mi?
Oyunun dört dörtlük kusursuz bir oyun olduğu iddiasında değilim, kimse de değildir, fakat gelişmekte olan ve sürekli kendini yenileyen bir oyun.
Yeni başlayan arkadaşları da düşünerek bir ricada bulunmak istiyorum.Lütfen oyun motoru hakkında yerli yersiz eleştirilerde bulunup, yeni arkadaşları oyundan soğutmayalım. Sizler de eminim bilgisayar takımı ile oynayıp güle oynaya kazanamaktansa, bir arkadaşımızın yönettiği ve çekişmeli geçen sonucu belli olmayan belki de yenilgiyle bitecek maçları tercih edersiniz(aslında düşündüm de yenilgiyi ben kabullenemem herhalde, yenileceğimi bilgisayarla oynarımm ulen).
Playoff finaline çıkan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum...

This Post:
00
26500.27 in reply to 26500.25
Date: 4/28/2008 2:33:59 PM
Overall Posts Rated:
227227
ok hocam bir soru sana o zaman bu iyi oyuncularımız neden şut kaçırıyor ??? tecrübe eksikliğimi ( not: tecrübesi iyi) şut menzilimi ( not: şut menzili karşı takımdakinden iyi ) kondisyon mu ( not: kondisyonu: güçlü herhalde diğer takımda o civardadır) form mu (not: formu becerikli daha iyi form mu var ) rasgele değilse sebep ne??
son not: bunlar olsa bile reytinge neden yansimiyor hadi reytinge yansımadı alttaki karşılaştırmalı istatistiklere neden yansımıyor

This Post:
00
26500.29 in reply to 26500.28
Date: 4/29/2008 3:39:30 AM
Overall Posts Rated:
227227
hmm hocam önce asistlere gelelim yani paslara o zaman şunu sorarım ofansif gidişi yükselten en önemli şey pas değil mi ( not: ikimizde de aynı) aslında durum sadece benim maçım değil sadece bildiğim örnekten gidiyorum

ok hocam dediğin gibi farzedelim reytingeleirn hiçbir önemi yok o zaman ben rakibmi neye göre değerlendirecem tek tek rakibimin maçlarını mı izleyeceğim? ( not: cevabın evetse bu oyunun hakkeden bırakılması gerekir o zaman o kadar zamanı kaç kişinin ayrıacağı meydandadır) madem hiçbir önemi yok altta yazan okadar şey niye?? yani boş boş mu yazmışlar ( görüntü kirliliği ve saçma olmuş olur)

hocam dediğin gibi reytingler orantısız çıkıyor ise bu motor düzgün çalışmadığını gösterir vede eleştirilerimiz haklı çıkarır bunu düzeltmelerini isteyebiliriz doğal oalrak yoksa ordaki değerler gereksizse tek tek maç seyrettirecek bir online oyunda aklına hiç mantıklı gelmedi

This Post:
00
26500.31 in reply to 26500.30
Date: 4/29/2008 12:36:56 PM
Overall Posts Rated:
198198
şans faktöru görmek isteyen bnm su an oynanan macıma baksın adamlarım hayatlarında olmadıgı kadar kötü atış yapıolar macı o yzden kaybettim

This Post:
00
26500.32 in reply to 26500.31
Date: 4/29/2008 12:48:39 PM
Overall Posts Rated:
4444
normal hocam adam sana cigneme ile cikmiş ondan isabetsiz atiyorsundur

Advertisement