Μπαίνουμε στην τελευταία βδομάδα της σεζόν, προτελευταία αν την υπολογίζετε από Παρασκευή σε Παρασκευή με την ανανέωση τω καταστάσεων.
Εγώ και η Αερονομία είμαστε οι μεγάλοι χαμένοι των αγωνιστικών καταστάσεων.
2 βασικά μου στελέχη, το βασικό SF & PF είναι με 8άρα κατάσταση, ενώ η Αερονομία έχει και τους 2 βασικούς ψηλούς της με 8άρες, αλλά και τον βασικό της PG με 7άρα. Τέλος εκτός κλίματος αναμένεται να είναι και ο τρίτος ψηλός της που με 5άρα κατάσταση πιθανότατα θα αποτελέσει ρεζέρβα της front line.
O Rhino μάζεψε τις καταστάσεις του και εκτός του αναπληρωματικού Rendon που λόγω τραυματισμού είχε μείνει πίσω, όλοι οι άλλοι έχουν 9άρες και πλέον έχει μοναδική ευκαιρία να σπάσει την έδρα της Αερονομίας.
Ο Άφαντος είναι η μόνη ομάδα σπό τις 4 που έχει και τους 7 λειτουργικούς της παίκτες με 9άρες καταστάσεις και θα πρέπει να κάνω τεράστια υπέρβαση για να σπάσω την έδρα της.
7 μπαρουτοκαπνισμένοι + έδρα vs 10 πιο ισορροπισμένου ρόστερ. Θα πέσουν κορμιά.
κι από την άλλη πιθανότατα ο τελικός της κατηγορίας, όχι μόνο του υποομίλου, αν ήταν σε αντικριστούς ομίλους...
8 ημιντεφορμέ υψηλόμισθοι + έδρα + το καλύτερο τριάρι της κατηγορίας vs 9,5 μπαρουτοκαπνισμένων ρινοπολεμιστών. Σφαγή!
Stay tuned...
Last edited by kajabbar at 5/31/2013 6:24:42 AM