BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Bi dahaki milli takım seçmeleri

Bi dahaki milli takım seçmeleri (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
24009.22 in reply to 24009.21
Date: 5/4/2008 3:48:07 PM
Overall Posts Rated:
22
hocam bence bir iki kriter koymamız gerekir bu seçimleri yaparken..
bence en önemlisi tabi ki oyunu iyi bilmekle birlikte yeterli zamanını bu işe ayırabilmeli yeni hocamız...
Bir ikinci olarak global forumda oyunla ilgili baya önemli şeyler döndüğünden milli takım hocasının ingilizce bilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum.
bu söylediğimiz özellikler LA de toplanıyo doğru ama o bu işe çok da sıcak bakmıyor sanırım..:)) tabi son söz kendisinindir...:)

run out pants to sniff?
This Post:
00
24009.24 in reply to 24009.23
Date: 5/4/2008 5:08:44 PM
Overall Posts Rated:
198198
hocam madem sen aday deilim diosn bence bu oyunda motoru ve taktigi en ii bilen kullanıcılar superbam ve sensin ortak bi aday cıkarın ii bi organize yapalım bizde takım basarıya gitsin yani her kullanıcı 4.ligler dahil 2 ligden sorumlu olsa forumda aktif olan yine yeter gözlemci olarak

This Post:
00
24009.27 in reply to 24009.23
Date: 5/4/2008 10:42:17 PM
Overall Posts Rated:
00
slm LA moutlinho arkadaşımızın milli takım hocalığı ile ilgili yazısını okuyunca çok şaşırdım öncelikle bu yazıdan önce LA arkadaşlarımızın sırasıyla milli takım hocalığı yapmaları gerektiğini düşünüyordum sonuçta sadece insanlara yardımcı olabilmek için o kadar emek veriyorlar ama şimdi bu arkadaşımızın kriter yazısından sonra olaya daha farklı bakmaya başladım sonuçta ne olursa olsun bu bir basketbol oyunu yani basit bir oyun oturupta formula 1 aracı geliştirmiyoruz özellikle 4. kriterle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum şunu belirtmek isterimki en az biz Türk'lerde yabancılar kadar yaratıcı ve akıllı insanlarız gidip onların taktik ve teknik bilgilerini okuyup sonra gelip milli takımda kullanıpta başarı beklemek bizlere yakışmaz diye düşünüyorum.Şuanki aktif takım sayısına göre 485 kişiyiz ve hepimizde akıl ve basketbol bilgisi olarak bu milli takım hocalığını yapabilecek düzeydeyiz arada oluşan başarı ve oyun bilgisi farklılıklarının sebebi ise biraz şans faktörü, oyun tecrübesi ve zaman ayırma olayıdır bence bu farklılıklarda çok rahat kapatılabilir gerçekten zaman ayırabileceğini düşünen herkes aday olmalıdır ne kadar çok aday olursa o kadar çok gururlanırız diye düşünüyorum bu arada Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye basketbol takımını cani gönülden kutlarım

This Post:
00
24009.29 in reply to 24009.23
Date: 5/6/2008 12:22:58 PM
Overall Posts Rated:
11
hocam dediğin kriterlerin hepsini karşılıyorum da bir tek gözlerimden ateş çıkartamıyorum)
şaka bir yana elle tutulur bir başarıya henüz ulaşmış değilim sadece milli takımın başarılı olması adına kısa vaadede değil uzun vaadede nacizane bazı çözümler sunabilirim. Bunun için illaki milli takımın başına geçmem gerekmiyor , milli hocamız kim olursa olsun bu potansiyel olayının yeni çıkmış olmasını çok iyi kullanmamız gerekmekte. Zira mevcut oyuncular all-star olarak kalacakları için alttan gelecek superstar,MVP gibi üst potansiyelli oyuncuların daha üst seviyelere çıkması daha kolay olacaktır.
Burdan yola çıkarak , bu sene draftan gelen 18-19 yaşındaki potansiyelli gençler ile yola başlamalıyız , bu oyuncuların milli takım ile tecrübelerini arttırıp, oynadıkları takımlarda da milli takıma faydalı olacak şekilde antremanlar ile geliştirmeliyiz. Belki iki sene hiçbir başarı elde edemeyeceğiz fakat sabredersek 2 sene sonranın iyi takımlarından olabiliriz.
Potansiyel olayı yeni başladığından çoğu milli takım bu yolu izleyeceklerdir diye tahmin ediyorum , iki sene sonra tekrar başa dönmemek adına şimdiden radikal kararlar almalıyız.
Her sene draftan gelen yeni yıldızları altan , diğer milli oyuncuların arasına sokarak olayı zincirleme olarak devam ettirmeliyiz.
Biliyorum forumlarda çok fazla yorum katamadım, fakat sürekli takip etmekteyim. LA yimiz de destek verir ve sizler de arka çıkarsanız göreve talibim.
Milli takım hocalığı kesinlikle tek kişilik bir görev olmayacaktır , bu yüzden kim seçilirse seçilsin hepimize düşen milli başarı adına oyuncularımızı milli takım doğrultusunda yetiştirmek ve hazırlamaktır.

From: ss10

This Post:
00
24009.30 in reply to 24009.11
Date: 5/7/2008 10:50:12 AM
Overall Posts Rated:
22
bende adayım arkadaşlar kazanırsam cok sey deişir milli takımda

This Post:
00
24009.31 in reply to 24009.29
Date: 5/7/2008 10:54:40 AM
Overall Posts Rated:
4444
hocam (bu sene draftan gelen 18-19 yaşındaki potansiyelli gençler ile yola başlamalıyız , bu oyuncuların milli takım ile tecrübelerini arttırıp, oynadıkları takımlarda da milli takıma faydalı olacak şekilde antremanlar ile geliştirmeliyiz. Belki iki sene hiçbir başarı elde edemeyeceğiz fakat sabredersek 2 sene sonranın iyi takımlarından olabiliriz) düsüncene katılmıyorum bu iki sezonu çöpe atmak anlaina gelr ki bnce cok sacma
bizim bu oyuna 2. sezondan basladigimiz düsünülürse diger takımlarla aramizdaki ucurumun nedeni ortaya cikar iyi oyunculara bakarsanız hep 1. sezon oyuncularıdır
bnce iyi potansiyele sahip takımlarin hocalari ile temas kurup onları bu konuda bilgilendirmemiz gerekiyor antreman programı konusunda yardimci olabiliriz diye düsünüyorum bunun içinde kendi liglerindeki oyunculari belirlrmeleri için gönüllü hocalarida bulmak lazım tabiki
yani kısa vadede cözümümüzün bnde oladıgını düsünüorum bu demek diilki bu sezonu boslayalım ama 1-2 sezona iyi bir milli takım olusacagını dusunuorum
not: hocam bunlar bnm acizane yorumlarim sakin üstüne alinma
2.not: süperbamm hocamin %48 lik oaraninida üzücü buluyorum elinden geleni sonuna kadar yaptigini biliyorum dedigim gibi oyuna gec basladik
3. not: bu milli hoca secimleri ne zaman basliyacak bir bilgisi olan var mı cünkü bnde adayligimi koymak istiyorum
herkese iii oyunlar...

This Post:
00
24009.32 in reply to 24009.31
Date: 5/7/2008 11:32:24 AM
Overall Posts Rated:
22
baya bir aday çıkacak gibi duruyor..milli takım adına en iyisi seçilir umarım...
bunun yanında bir oy sahibi olarak ben, adayların en azından forumda neler yapabileceğini ve neler yapmak istediğini simonin hocam gibi açıklamalarını bekliyorum.
sadece adayım ben demekle pek oy alabileceğinizi sanmıyorum arkadaşlar. Sizin olası döneminizde neler yapılacağını anlatırsanız seçmenler sizi daha iyi anlayıp oylarını sizlere verebilecektir.

Not: Global forumda seçimlerle ilgili haberin her an çıkabileceği yazıyor. Yani sanırım 1-2 gün içinde ilk oylamalar başlayabilir.

run out pants to sniff?
Advertisement