BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 14. Sezon

14. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160019.218 in reply to 160019.208
Date: 12/22/2010 3:38:02 AM
Overall Posts Rated:
153153
ya Eren koca sezonda keyifle izlemeyi umduğum nadir maçlardan birini yakaladım, tabi ki maçtan alacağım keyfi düşünürüm öncelikle. yemişim play-off'taki istekliliği.:) çok keyifli ve çekişmeli bir maç oldu. bunun için sana teşekkür ederim, istesen play-off'taki istekliliği düşünerek yedeklerle RO yapabilirdin ama yapmadın. TBL'deki maçların en az yüzde 80'inin böyle olması lazım normalde ama türlü sebeplerle olmuyor işte. çok zorda kalmadıkça ÇZ olayını kullanmayı hiç istemiyorum. maçın içine edebiliyor. hiç haketmediğimiz galibiyetler alabiliyoruz ÇZ ile. bence tamamen kaldırsınlar bu efor olayını, düşük ve yüksek form zaten maçın gidişatını fazlasıyla etkiliyor. bir de isteklilik girince işin içine, cılkı çıkıyor maçların. madem taktik strateji önemli bu oyunda, o zaman menajerler oyuncuların formlarını yüksek tutmanın gayreti içine girsinler yeterli. garabet bir sezon da olsa son 2 haftası heyecan ve çekişme dolu bir sezon oluyor.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
160019.219 in reply to 160019.216
Date: 12/22/2010 4:57:23 AM
Overall Posts Rated:
6565
acıkcası cok kotu bı kadroyla guzel bı kar yapmanın pek mumkun olmadıgını dusunuyorum. daha dogrusu gordum. kupa ıcın lıgde tamamen yedeklerle oynadıktan ve ıyıce koptuktan sonra 500k ustundekı salon gelırlerı 400k lara dustu kı cok zarar verdı bana. tblden dusmek buyuk bı rısk bu pıyasada, cunku gerı cıkmak ıcın eldekı tum kaynakları kullanmak bıle fayda etmeyebılır. rakıbın sansa ucuza bı yıldız dusurur, veya playoff donemı bı rısk alır 300k lık gardları pıvotları alır. en kotusu de yetıstırılen genc oyuncuların eskısı gıbı cok degerlı olmaması, ama caylak ıken buyuk para etmelerı. realmaden ılk sıradan super bı caylak bulup satarsa 2-3 mılyona o zaman kardadır derım, onun dısında gelecek sezon gerı gelemezse bı anlamı olmayacak bu gelırlerın.

aynı sey bcdıngo ıcın de gecerlı. eger parasını harcamazsa salonu bos kalacak, yenı gencler ıcın para harcayacak, belkı antrenore mılyonlar dokecek, kupa gelırı de kalmayacak. bu yol artık, 30luk yıldızlar bu kadar ucuzken, pek karlı gorunmuyor. ha ben de cok farklı bı yol ızlemedım sogordan sonra, genclerı doldurdum ve gordugum kadrıyla pek ıs yapacak bı kadro olusturamadım. bekledıgım gelısmeyı saglayamazsam ben de yolcu olurum seneye.

This Post:
00
160019.222 in reply to 160019.218
Date: 12/22/2010 6:30:15 AM
Overall Posts Rated:
227227
ya Eren koca sezonda keyifle izlemeyi umduğum nadir maçlardan birini yakaladım, tabi ki maçtan alacağım keyfi düşünürüm öncelikle. yemişim play-off'taki istekliliği.:) çok keyifli ve çekişmeli bir maç oldu. bunun için sana teşekkür ederim, istesen play-off'taki istekliliği düşünerek yedeklerle RO yapabilirdin ama yapmadın. TBL'deki maçların en az yüzde 80'inin böyle olması lazım normalde ama türlü sebeplerle olmuyor işte. çok zorda kalmadıkça ÇZ olayını kullanmayı hiç istemiyorum. maçın içine edebiliyor. hiç haketmediğimiz galibiyetler alabiliyoruz ÇZ ile. bence tamamen kaldırsınlar bu efor olayını, düşük ve yüksek form zaten maçın gidişatını fazlasıyla etkiliyor. bir de isteklilik girince işin içine, cılkı çıkıyor maçların. madem taktik strateji önemli bu oyunda, o zaman menajerler oyuncuların formlarını yüksek tutmanın gayreti içine girsinler yeterli. garabet bir sezon da olsa son 2 haftası heyecan ve çekişme dolu bir sezon oluyor.

,

keyifle izlemişmiş :)) rupertoyu sakat yakala :) keyif al yoksa o guardların o kadar sayıyı nerden bulacaktı :)) sakatlayamdım zaten kimseyi içimde kaldı :P

This Post:
00
160019.223 in reply to 160019.222
Date: 12/22/2010 6:51:39 AM
Overall Posts Rated:
153153
:) sen küçümsemeye devam et benim gardları. pota altında sağlam bir pivotum olsa değil ruperto kralı gelse gene yenemez beni kendi sahamda. 60k maaşlı Corona ve 80k maaşlı Koevoet'le oynuyorum kaç sezondur. senin inacovsky de kariyer maçı oynadı resmen. sezon sonunda piyasasını artırmak için epey kastı kendini ama yetmedi.:)

This Post:
00
160019.224 in reply to 160019.223
Date: 12/22/2010 7:10:46 AM
Overall Posts Rated:
227227
:) sen küçümsemeye devam et benim gardları. pota altında sağlam bir pivotum olsa değil ruperto kralı gelse gene yenemez beni kendi sahamda. 60k maaşlı Corona ve 80k maaşlı Koevoet'le oynuyorum kaç sezondur. senin inacovsky de kariyer maçı oynadı resmen. sezon sonunda piyasasını artırmak için epey kastı kendini ama yetmedi.:)

ya bırak fois fois dedin fos çıktı thomas tarihe gömdü resmen( maçı izlemedim istatistiklere göre yorum yapıyorum)

UF T. Inacovský 48 12 - 23 2 - 2 2 - 4 8 27 1 3 0 0 1 28 14.0
UF N. Fois 45 6 - 13 0 - 0 0 - 0 2 17 3 0 1 0 2 12 15.5

birde 15,5 reyting vermişler çok güzel ezildin diye :)))

OK T. Anik 48 4 - 17 0 - 1 12 - 12 0 3 4 2 2 0 1 20 10.5

bu anık soyisimli şahıs acaba karşısında ruberto olsaydı böle sayı bulabilirmiydi merak ediyorum :) poda dua et çağrı çıksın karşına :)) ruberto sakatlıktan düzgün formla çıksın bak ne yapıyorum sana :)

This Post:
00
160019.225 in reply to 160019.224
Date: 12/22/2010 7:35:43 AM
Overall Posts Rated:
153153
sen hele Çağrı'yı bir yen, ondan sonra konuşalım. Çağrı'nın işi benim duama kaldıysa o iş yaş demektir.:) sadece istatistiklere bakınca ezilmiş gibi görünüyor ama Fois'in attığı hiçbir sayı haybeye değildi. hep en kritik dakikalarda aldı sazı eline, attı sayılarını. thomas'ın da hakkını yememek lazım, iyi maç çıkardı ama maçın kırılma anlarında ortalarda yoktu. evoş ve massimo gibi ruperto'nun da devri geçti. zırt pırt sakatlanmasından belli. nasıl olsa Çağrı'yı yenemeyeceksin. önümüzdeki sezon ölü evoş gibi eşşek fiyatına satmaktansa da şimdiden satışa koy da fazla zarar etme.:)

This Post:
00
160019.226 in reply to 160019.225
Date: 12/22/2010 7:40:30 AM
Overall Posts Rated:
227227
sen hele Çağrı'yı bir yen, ondan sonra konuşalım. Çağrı'nın işi benim duama kaldıysa o iş yaş demektir.:) sadece istatistiklere bakınca ezilmiş gibi görünüyor ama Fois'in attığı hiçbir sayı haybeye değildi. hep en kritik dakikalarda aldı sazı eline, attı sayılarını. thomas'ın da hakkını yememek lazım, iyi maç çıkardı ama maçın kırılma anlarında ortalarda yoktu. evoş ve massimo gibi ruperto'nun da devri geçti. zırt pırt sakatlanmasından belli. nasıl olsa Çağrı'yı yenemeyeceksin. önümüzdeki sezon ölü evoş gibi eşşek fiyatına satmaktansa da şimdiden satışa koy da fazla zarar etme.:)

sazı kafasında kırarım ben sen merak etme :)

This Post:
00
160019.227 in reply to 160019.216
Date: 12/22/2010 8:24:41 AM
Overall Posts Rated:
4444
Yazdıklarından yola çıkarak sezonun en karlı takımı RealMaden-SK diyebiliriz değil mi hocam?
Açıkçası sezon başı RealMaden-SK'nın bu kadar boşlamışlığını biraz yadırgamıştım ancak bir sezonda sadece ekonomik gelirden 7-8m arası kazaç ve 3-4 tane gencin geliştirilmesiyle bunlardan da gelecek minumum +1m*4 kazançla; sezonluk 12m gelir sağlamış oluyor ki muazzam rakam bu.. 1 sezon takımı tamamen boşaltıp küme düşüp ama 12m kazanç sağlamak (ki extradan takımınızın değerinin üstüne gelecek bu 12m ile 2. sezon yine TBL'ye çıkacağınız kesin) mı yoksa TBL'de kadro olarak oturmuş takımların arasında birşeyler yapacağım diye kendini parçalayıp ekonomik zorluklar içerisinde mücadele vermek mi? Baştan çıkartıcı bir teklif gibi ;)

suanmaç gelirleri ile dahil 8-8.5M civarı kazancım oldu başka şekilde gelişme şansımız yoktu hocam 2 tanede saglam genç
yetişiyor tek mevki antremanı ile, 2 sezona para vermeden kısa yapmış olacam saglam gelmeyi planlıyorum bakalım size playoff ve playout larda başarılar.

This Post:
00
160019.228 in reply to 160019.219
Date: 12/22/2010 8:30:15 AM
Overall Posts Rated:
4444
acıkcası cok kotu bı kadroyla guzel bı kar yapmanın pek mumkun olmadıgını dusunuyorum. daha dogrusu gordum. kupa ıcın lıgde tamamen yedeklerle oynadıktan ve ıyıce koptuktan sonra 500k ustundekı salon gelırlerı 400k lara dustu kı cok zarar verdı bana. tblden dusmek buyuk bı rısk bu pıyasada, cunku gerı cıkmak ıcın eldekı tum kaynakları kullanmak bıle fayda etmeyebılır. rakıbın sansa ucuza bı yıldız dusurur, veya playoff donemı bı rısk alır 300k lık gardları pıvotları alır. en kotusu de yetıstırılen genc oyuncuların eskısı gıbı cok degerlı olmaması, ama caylak ıken buyuk para etmelerı. realmaden ılk sıradan super bı caylak bulup satarsa 2-3 mılyona o zaman kardadır derım, onun dısında gelecek sezon gerı gelemezse bı anlamı olmayacak bu gelırlerın..

1 sezon gelme planım yok hocam genç yetiştiriyom idare edecem 1 sezon orta sıralarda sonra kasacam daha önce 3kez çıktım yine gelirim :)
salon gelri 400k lara düştü ama maç yapmadıgım haftalarda bile ekonomi güncellemesinde 100k artıdaydım kısalar gelişince uzun almakta sıkıntı olmz zaten 2 kısamın yanına saglam bir kısa alıp rahat iş yapabilirim

Advertisement