BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > Sezon 19

Sezon 19

Set priority
Show messages by
From: Czesław

This Post:
11
209192.217 in reply to 209192.215
Date: 4/1/2012 1:25:44 PM
Overall Posts Rated:
179179
Jednak nie da się tego skończyć po tym co piszesz.Darkonza nie gra juz w pucharach i nie wierze ze taki Akdil czy Gasviani nie mogli zagrac w pierwszym skladzie.Nawet Aismontas czy ten Hui mogli zagrać.Wszyscy oni zagrali jakoś w meczu na szczycie z Aniołami.Nie wierze ze nagle byli za słabi i wypadli z pierwszego składu bo forma ok.Świadomie wiem co robie czepiając się tego meczu i zdania nie zmienie.Forum jest do tego zebym mógł napisać co myśle,a nie robię tego często jak widać ,tylko jak mam wyraźne powody.

Ali, wiem że jesteś rozżalony i dla Ciebie to tak wygląda, ale w większości każdy gra na siebie. Ok są jeszcze jakieś dziwne zależności, ale może po tym sezonie zakończą się;)). To się może nie podobać w chwili gdy Ty jesteś na tarczy, ale zdecydowanie taka sytuacja jest lepsza i nakręca rywalizację. Nie dawno ja byłem wkurzony na pewien wynik, ale po paru wymianach zdań stwierdziłem, że oceniałem to niewłaściwie.
Po takim sezonie nie wstyd spaść. Do rozegrania jest 21 meczy i naprawdę jest gdzie powalczyć. Warunek jest wg mnie jeden, albo zbierasz kasę albo utrzymujesz się. Przy tak wyrównanym poziomie nie da się pogodzić tych celów.

This Post:
00
209192.219 in reply to 209192.216
Date: 4/1/2012 1:48:48 PM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
850850
nie byłoby sprawy, gdyby ten transfer miał miejsce w tygodniu przed meczem z koźlikiem, albo tydzień później
a że koźlik się zdecydował na Perko w dniu meczu to jest jak jest

@Ali
Gasviani mógł zagrać, Hui tylko jako rezerwowy, a Akdil nie mógł inaczej bo i Hui-a i Akdila chyba zamierzam trenować na C choć nie wiem jeszcze czy nie kupic 18-latka, jak znajde jakiegoś tanio to zmienię plan
niby mi forma niepotrzebna u nich ale tak mam że lubię ją mieć u kluczowych zawodników na wszelki wypadek....ale to nie ważne
Ali, zrozum ja teraz muszę przegrywać bo chcę być 5, wiem że miesza Ci to szyki ale tak to u mnie wygląda wiele razy o tym mówiłem na czacie że celuję w 5 miejsce, pamiętam że piotrasowi po 5 czy 6 kolejce
też Ci ciągle gadałem że musisz się trochę zmutować bo będą kłopoty, do czego zresztą nawiązuje powyżej Czesław, mówiąc że nie da się łączyć już łączyć chyba tankowania i wygrywania w PLK choć Tobie się to udało doskonale w poprzednim sezonie
mój plan był jasny, zapewniam sobie utrzymanie, później zbieram kasę i celuję w 5 miejsce
przez to gdyby Koźlik poprosił o wysoką wygraną zgodziłbym się z tej wdzięczności że pożycza adriana bo dla mnie to bańka do przodu, a co mi za różnica czy przegram 20pkt czy 120pkt?
wtedy Twój żal byłby większy bo małe punkty też się mogą liczyć na koniec, na szczęście koźlik o to nie prosił
to że nie mogłem sprzedac Perki zmieniało moje plany w sezonie - próbowałbym walczyć do końca o pierwsza czy drugą pozycję w konfie i po kolejnym tygodniu już bym Adriana nie sprzedawał bo wtedy byłbym w takim miejscu że już piąty bym nie mógł być, a tylko pierwszy czy drugi (trzeciego czy czwartego nie chce i nie lubie)

skoro perko się sprzedał to ja chce przegrywać teraz, ja musze to robić po to by tam dopłynąć do tego 5 miejsca, być moze będę musiał przegrać różwnież z Presidentem
z kolei myślałem że jak będę potrzebował jednej wygranej to lepiej przegrać z presidentem a CT dac Czesławowi (jak będę miał czym grać jeszcze) bo to mecz w TV i wiadomo co na to kibice
ale teraz już na pewno tego nie zrobię bo Czesław CT już dostał od koźlika i jakby teraz dostał ode mnie to już w ogóle wyszłoby że mam jakiś dalekosiężny układ z Koźlikiem

This Post:
00
209192.220 in reply to 209192.217
Date: 4/1/2012 1:50:45 PM
Overall Posts Rated:
202202
22 mecze Czesławie

This Post:
00
209192.223 in reply to 209192.222
Date: 4/1/2012 2:21:32 PM
Overall Posts Rated:
202202
baltic sobie raz zaszaleje z CT i zaskoczy kogoś

Message deleted
From: Jax

This Post:
00
209192.225 in reply to 209192.223
Date: 4/1/2012 2:24:07 PM
Overall Posts Rated:
773773
baltic sobie raz zaszaleje z CT i zaskoczy kogoś :)

będe zwarty i gotowy ;-)

From: darkonza

This Post:
00
209192.226 in reply to 209192.221
Date: 4/1/2012 2:24:43 PM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
850850
właściwie już już sama moja euforyczna niby-notka prasowa na forum mówiąca o tym że Adrian ma zapewnić utrzymanie dwóm zespołom w tym sezonie mogła się wydawać zabawna mi, mogła Jax-owi, Pezo czy Szefciowi, ale Ciebie, a także innych walczących obecnie o utrzymanie mogła zamiast bawić mocno zirytować, jakoś o tym nie pomyślałem w czasie pisania

Zrozumiałem = temat zamknięty z mojej strony

dzięki za zrozumienie i przepraszam że tak wyszło

Last edited by darkonza at 4/1/2012 2:26:17 PM

This Post:
00
209192.227 in reply to 209192.226
Date: 4/1/2012 2:28:26 PM
Overall Posts Rated:
773773
żeby ten Waraksa nie miał ksywki "Kraksa" jak będzie słabo grał :-)))

Advertisement