cred ca faci o confuzie. meciurile televizate din liga a 3-a nu concureaza cu meciurile din liga 1 pentru aceeasi fani. si unde sunt toate televizate
sau cel putin nu ca la noi unde toti ne uitam la cupele europene :-P
gandeste-te ca ligile inferioare au automat nr mai mic de fani. in prima liga ai aproximativ maxim 4000 de fani acerbi pe echipa. in II in jur de 1800-2300 si in 3 si mai jos.
el masoara entuziasmul fanilor tai. iar meciurile televizate, in state cel putin functioneaza dupa alta mecanica.
gandeste-te ca nba toate meciurile sunt pe net, dar in anii 80 insusi finala era difuzata in reluare.
in anii 90 meciurile televizate erau o data la mijloc de saptamana si o data in weekend si erau impartite relativ egal ca toti sa aiba expunere. daca erai din texas vedeai echipa ta saptamana de saptamana la televiziunea locala, dar fanii echipei din california sau new york ii vedeau mai rar.
acum si in nba au aceeasi mecanica (meciuri televizate national de 2x saptmana), dar echipele cu sanse la titlu apar mai des, asa cum te gandesti ca ar fi logic pentru acest joc, dar dat fiind ca nu ai cum sa masori daca echipa mea e mai populara decat a lui dacian, sau ca Ares are sanse mai mici la titlu decat star4ever, in mod corect au zis ca limiteaza la un numar de 2 cu echipe din conferinta si unul din cea adversa.
mi se pare ca rateul e cand ai meci televizat, iar pana la urmatorul ai un singur meci acasa, asa ca miza nu e mia mare pt tine, dar pt adversar poate nu mia are meci televizat pana la final si din senin te trezesti ca baga mia mult efort.
iar faptul ca in PO meciurile sunt considerate televizate, mi se pare trist sa fii eliminat din PO si sa ai fanii suparati ca te-au vazut pierzand, desi in nba, nu conteaza cand pierde echipa ta, tot trist esti. deci e echilibrat.
iar faza cu rivalul e o chestiune de noroc, dar e adecvat ca nu ai 2 sezoane la rand acelasi rival.