Cenk, Erdem, Yalçın, Harun, Candaş ve Arda hocalar, cümleten teşekkür ederim tebrikleriniz için. onca vakit birilerini tebrik ederken bir gün tebrik edilen ve özellikle de bei için başarı dilenilen kişi olacağım aklıma gelmezdi.

yeşilyurt sk, harsh tigers ve flarex uniex gibi tbl takımlarını yenerek kupayı kazanmak ayrı bir zevkti. tabi arada başta tbl için en güçlü adaylardan ve hatta tbl'de benim yaptığıma benzer bir çıkışı yapma ihtimali olan yiğidospor olmak üzere 2. lig takımlarıyla da oynayınca alınan haz maksimuma yaklaştı diyebilirim. tabii bu süreçte şans ziyadesiyle benden yanaydı, candaş hocayı son saniye basketiyle geçmeseydim bunların hiçbiri olmayacaktı. diğer maçlarda da genelde motor benden yanaydı.
bei'de zaten ilk turda kura şansına ziyadesiyle ihtiyacım olacak. bu sezonki flarex ve yeşilyurt seviyesinde bir kadrom olmadığı aşikar, bu yüzden kura önemli olacak. sonrasında yapabileceğim en fazlası son 16, çok zorlarsak çeyrek final olur ama ne yazık ki yaza kadar epey yoğun olacağım. yalçın hoca gibi ben de henüz yurtdışından döndüm ve döner dönmez 2 uzak şehir arasında her hafta mekik dokumaya başladım. yaklaşık 3 ay da bu böyle sürecek. bu yüzden transfer markete dadanıp eksikliklerimi kapatmak imkanım sınırlı olacak. ha kapatsam ne olacak? kalkıp da şampiyonluğa oynamak bir ihtimalim haliyle yok.

o yüzden candaş hocam benim cowboys maçında yaptığımı yap ve benim rakiplerime basmaktan çekinme, tabi o turlara gelirsem. (bu arada kusura bakma hocam, sen cowboys'u o kadar övünce dayanamadım bastım.

)
ayrıca candaş hoca ağzından bal damlıyor, uzakmış gibi geliyor bana o çoğul başarılar ama yine de güzel temenniler, teşekkür ederim.

harun hocam gelecek sezon benim yaptığım yapabilecek kadro ve mali olanakların var, gelecek sezon yürürsün artık kupaya.