מבחינת התבוננות לעתיד אנחנו במצב בכי רע בגארדים. יש אחד בגיל 22 שיכול לצמוח להיות ככוב -על עם תכונות פנים יפות. ועוד כמה סבירים שלא עולים על אלו שכיום בנבחרת. אנחנו כנראה נסתמך על לוז,מור, ותבורי עוד לא מעט עונות.....
דווקא בגבוהים יש תקווה - יש כרגע לא מעט בני 22-23 שיכולים לגדול להיות משהו רציני - למרות שכבר איבדנו שניים בכירים מאוד (גיי ומנשה), יש עוד כמה שאולי יתנו לנו קצת נחת
אגב, אני חושב שהרבה גם לא מבינים דבר פשוט - כשרוצים שחקן מגוון צריך לאמן את המישניות לפני הראשיות כי מאוד קשה לקחת שחקן בן 21-22 שכבר לא כ"כ ולשים אותה עונה או שתיים בעמדה לא מתאימה.
הרבה מאמנים רצים לראשיות כדי לקבל משהו ביד כמה שיותר מוקדם ואז המישניות אף פעם לא צומחות לדברים שאתם מציינים פה.
אני מאמן פאוור צעיר בשם קובי שמריהו שכיום בן 21, לקח לי 2.5 עונות לאמן את תכונות החוץ שלו כדי שיגיע לרמות גבוהות ומספקות לטעמי - ורק בשלהי העונה הקודמת התחלתי לאמן את הראשיות אחרי שמבחינתי סגרתי תכונות כמו קליעה ממרחק, מסירה וגם הניתור והחדירה כבר מאוד גבוהים. אני חייב לומר שזה היה קשה מאוד, זה מצריך הרבה סבלנות וגם אני עדיין קצת מפחד שלא אספיק להביא את הראשיות שלו לרמה גבוהה מספיק לנבחרת כי שרפתי כ"כ הרבה זמן כשהיה צעיר. כמובן שהמהלך הזה גם פגע ביכולת של הקבוצה שלי לנצח משחקים, אבל לזה הייתי מוכן ובניתי סגל מאוד זול למרות שירדתי לליגה 3 אני מאוד רווחי. אבל בשורה התחתונה אני רק רוצה להגיד שלאמן שחקן שכזה זו חתיכת פרוייקט שלא כל אחד היה מוכן לקחת.
Last edited by Shadamher at 10/22/2012 7:26:56 AM