Ευχαριστω για τις ευχες σου, Μακαρε..!
Στο μεταξύ μας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, νομιζω οτι η απουσια του τραυματισμένου σου Σμολ, στοιχισε στην ομαδα σου..
Παρ'οτι ξεφυγα στο ημιχρονο με +16π. διαφορά, καταφερες και το "μαζεψες" και με ισοφαρισες στο 3ο δεκαλεπτο..
Στο τελος πηρα τη νικη με τη βοήθεια της περιφέρειας μου , που υπερτέρησε σε σχεση με τη δική σου..
Οι θέσεις 1-2-3 μου εδωσαν 17/44 σουτ και 44 πόντους στο σύνολο του αγώνα, εναντι 15/49 και 42 ποντους της δικής σου ομάδας.. Σε αυτα προσθεσε και τα 4 παραπάνω ευστοχα 3ποντα..
Αυτο νομιζω οτι ήταν το κλειδι της νίκης μου , παιζοντας και οι 2 εσωτερικά συστήματα και με πολλες χαμενες επιθέσεις, η περιφέρεια έδωσε τις λύσεις..! Πολύ χαμηλό σκορ για την ιστορία και των δύο..!
-- Ο Ατρόμητος συνέχισε με το απόλυτο (3-0) αν και "ίδρωσε" για να γυρίσει τον αγώνα απέναντι στον ΔΑΟ(έχανε με 11π. στο ημίχρονο).. Δείχνει την μεγάλη δύναμη των κόκκινων για φέτος..
Προβλέπω πάλι φέτος να εχουμε πολύ δύσκολη μαχη χια τις θέσεις 1-6..
-- Στους "μπλέ" εχουν ήδη ξεχωρίσει οι 3 που θα δώσουν την μάχη για την πρωτιά..
Green Team, Champions kai MAYRA KORAKIA συνεχίζουν με το απολυτο 3-0
Σε ανοδικη τροχιά και ο North Eagles που συνεχίζει την ενισχυση του με αλλον εναν πιτσιρικά Σεντερ που ανοιξε τα ταμεία του (1,2 Μ) για να τον αποκτήσει..