bırakın şimdi, en iyi 2 oyuncumun biri hiç oynamadı, diğeri 9dk oynadı. hem de deplasmandaydım. Daha konuşmayın benim maç hakkında yani,yenilmeye çıktığım maçı kazandım :))))yalnız ben de hayal kırıklığına uğradım genel sonuçta yani. ne yapıyorsunuz arkadaşlar? yeni gelenler hakkında casuslarmış şüphesine kapılmaya başlıyorum...
bırakın şimdi, en iyi 2 oyuncumun biri hiç oynamadı, diğeri 9dk oynadı. hem de deplasmandaydım. Daha konuşmayın benim maç hakkında yani,yenilmeye çıktığım maçı kazandım :))))yalnız ben de hayal kırıklığına uğradım genel sonuçta yani. ne yapıyorsunuz arkadaşlar? yeni gelenler hakkında casuslarmış şüphesine kapılmaya başlıyorum...bırakın böyle bahaneleri yok oynatmadım da yok bilmem nede yok motorun balatları yandı da bırakın ya sonunuz yaklaşıyor farkına varın gümbür gümbür geliyoruz :)
Sırayla tüm batıyı Gunners Arena'da tokat manyağı yapacağız, her maç %87 bekliyorum..Rakibin batı takımı olmasından dolayı heralde sezonun en rahat maçını oynadı bizim çocuklar :P
şansa yendiğin maçdan mı bahsediyorsun bunun için seviiyorsan ne diyeyim yerind eolsam şükrederdim :))
ligi bırakmış halimle bile böyle bir galibiyet aldık diye mi tüm bunlar?