hocam 2-3'teki bahsini ettiğin dezavantaj,ribaunt artışıyla aüzelmiyor mu ama?pas ve şut kesmek daha zor olsa da ribaunt artışıyla daha çok hücum fırsatı yakalamış ya da rakibinin hücum fırsatlarını azaltmış oluyorsun yani..
berbat(düşük) reytingiyle gayet iyi bir yüzdeyle oynadık bence, bu da motorun dış hücumu ne oranda desteklediğini gösteriyor..
evet gerçekten iyi bir örnek olmuş aslında.iç oyuncularının,bir iç oyuncu için bu kadar yüksek dış atış kabiliyetleri olduğunu bilmiyordum tabi.ben şg ok dışındaki 3 oyuncunun da bu kadar yüksek dış atışları olacağını düşünmemiştim.haklısın sanırım onun için.yine senin takım için çok kullanışlı bir taktik olmasa da,denenmeye değebilirmiş bu maçta..yüzdenin iyi olması da bunu destekleyen bir durum olmuş zaten ama o kadar yüzdeyi koş ve vur ya da hareketli oynayıp kaç kez tutturabilirsin o da ayrı bir konu tabi.
Neyse sonuçta farklı bir düşünce sergilemen gerekiyordu ki bu maçta,sen de öyle yapmışsın hocam.ben de maçımda 1-3-1 çıkmayı düşünüyordum ama kararsız kaldığım için yapmadım.kim bilir,belki ben de öyle yapsam daha iyi sonuçlar çıkardı...
elenen ve finale çıkan her takıma tebrikler yeniden...;)