kendi rakiplerine kullanmadığı istekliliği alakasız lig liderine kullanan takımı tebrik edin alkışlayın buna sinirlenen lig lideri bu takımın rakibine maçı verince de onu kötüleyin hatta gm lere şikayet edin ceza felan alsın
pacerized'in dediği gibi tezgah türü birşey olmadığı sürece ne onu alkışlamak doğru olur ne de diğerini GM'lere şikayet etmek. ikisi de o anlık, bireysel yapılan şeyler.
pacerized; hocam kurtlar sofrası derken yanlış bir ifade kullanmış olabilirim. Çağrı ve senin olaylara yaptığınız yorumları da geçerli buluyorum ama madem sordun söyleyeyim; Çağrı senden yediği ÇZ'nin intikamını almak için sıcağı sıcağına Alper'e maçı sattı. her ne kadar kendisi başka haklı gerekçeler gösterse bile fakat mesele bu değil. mesele, olayın tezgah olup olmaması meselesi ki ben bir tezgah olmadığını düşünüyorum. sen ise olabileceğini düşünüyorsun ki mümkündür tabi ama şu an değil.
konuyu çok fazla uzatmanın kimseye bir faydası yok. iyi bayramlar dileyip konuyu kapatmayı teklif ediyorum. herkes alamadığı intikamını bir sonraki sezon maçlarına saklasın ve konu şimdilik buzdolabına kaldırılsın..:)
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach