BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > Sezon 19

Sezon 19

Set priority
Show messages by
From: darkonza

This Post:
00
209192.210 in reply to 209192.208
Date: 4/1/2012 8:56:16 AM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
850850
ja rozumiem Twoją frustrację,
tyle że ja już też ją odczuwam, bo ja przegrałem ledwie o 19pkt!
przecież w PLK jest masa odpuszczanych meczy w których jest 50 i więcej pkt przewagi
gdyby koźlik napisał do mnie że weźmie perkę ale mam wziąc jakichś leszczy z 2tys pensji i wystawić tylko trzech dlatego by on sobie zrobił 120 czy więcej małych punktów dodatkowo po to bym mieć większe szanse na utrzymanie to też by się pewnie zgodził, tylko później bym się może wstydził, pewnie też niepotrzebnie bo jak się spojrzy historię meczy w PLK to co chwila ktoś się podkłada czy odpuszcza
ale przecież ja przegrałem mniej niż 20pkt!
i muszę się z tego tłumaczyć
wcześnie musiałem się tłumaczyć z tego że odpadłem w pucharze
echhh, wiedziałem że beniaminkowi cięzko ale nie spodziewałem się że z takich powodów!

p.s. tak w ogóle przed meczem z koźlikiem sprawdziłem sobie w LP, że bez Perki to mnie stać na wyrównaną walkę ale z III-ligowym obecnie Jack Danielsem Tomka

Last edited by darkonza at 4/1/2012 8:58:17 AM

This Post:
00
209192.213 in reply to 209192.209
Date: 4/1/2012 9:39:19 AM
Overall Posts Rated:
202202
..a do końca jeszcze(aż!) 8 spotkań.. iskrzy iskrzy ;))

przeca ciągle powtarzam że ciekawy to sezon jest
swego czasu było tak że spadł joker z bilansem 10-12, w tamtym sezonie wystarczyła jedna ustawka czy puszczony mecz i wszystko by było inaczej... fakt że było o tyle ciekawie że nikt nikomu nie puścił celowo czy też złośliwie przeciw innej drużynie... w tym sezonie póki co też jest w miarę uczciwa walka, bo mecze odpuszczane owszem są, ale wynikają raczej z kalkulacji "pod siebie", oby więc tak dalej, a docelowo żeby PLK miała 16 drużyn walczących w każdej kolejce o wygraną!

ps. nie lubię tankowców, uważam że minimalny poziom pensji powinien być 2x wyższy

This Post:
00
209192.216 in reply to 209192.215
Date: 4/1/2012 12:58:51 PM
Overall Posts Rated:
271271
jeden transfer a tak wesoło się zrobiło :)

From: Czesław

This Post:
11
209192.217 in reply to 209192.215
Date: 4/1/2012 1:25:44 PM
Overall Posts Rated:
179179
Jednak nie da się tego skończyć po tym co piszesz.Darkonza nie gra juz w pucharach i nie wierze ze taki Akdil czy Gasviani nie mogli zagrac w pierwszym skladzie.Nawet Aismontas czy ten Hui mogli zagrać.Wszyscy oni zagrali jakoś w meczu na szczycie z Aniołami.Nie wierze ze nagle byli za słabi i wypadli z pierwszego składu bo forma ok.Świadomie wiem co robie czepiając się tego meczu i zdania nie zmienie.Forum jest do tego zebym mógł napisać co myśle,a nie robię tego często jak widać ,tylko jak mam wyraźne powody.

Ali, wiem że jesteś rozżalony i dla Ciebie to tak wygląda, ale w większości każdy gra na siebie. Ok są jeszcze jakieś dziwne zależności, ale może po tym sezonie zakończą się;)). To się może nie podobać w chwili gdy Ty jesteś na tarczy, ale zdecydowanie taka sytuacja jest lepsza i nakręca rywalizację. Nie dawno ja byłem wkurzony na pewien wynik, ale po paru wymianach zdań stwierdziłem, że oceniałem to niewłaściwie.
Po takim sezonie nie wstyd spaść. Do rozegrania jest 21 meczy i naprawdę jest gdzie powalczyć. Warunek jest wg mnie jeden, albo zbierasz kasę albo utrzymujesz się. Przy tak wyrównanym poziomie nie da się pogodzić tych celów.

Advertisement