BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 20.Sezon

20.Sezon

Set priority
Show messages by
From: arda

To: ard
This Post:
00
216392.207 in reply to 216392.206
Date: 7/10/2012 2:09:53 PM
galatasaray suns
TBL
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
galatasaray suns II
Cenk hocam bu sezon TBL de olduğumu hissettiren ve stresi - keyifi bol bir maçtı.
İlk olarak tebrik ederim. Kendi salonumda bana eksiklerimi gösteren bu maç için.
Genelde son saniyelerde kaybetmeye alışkın olan bir takımım var. ama bu sefer şans bizim yanımızdaydı diyelim.
başarılar...

arkadaş seni kaç kere yendim hala onlardan ders almadın mı sen ya:D

This Post:
00
216392.209 in reply to 216392.204
Date: 7/10/2012 7:25:13 PM
Overall Posts Rated:
125125
Özellikle kupa da Dust My Broom takımına elenmek efor ve kadro yapısı yüzünden istenilmeyen bir zamanda oldu. Kendisininde bir tur sonra kupaya veda etmesi bizi üzen asıl noktadır.

hocam ilk defa olmak üzere sezon ortasında çz çıktım ve artık tövbeliyim. kupada seni eledim elemesine ama takımda tüm dengeler alt üst oldu, felaket bir yara aldım. uludağa deplasmanda çz yiyerek elendiğimiz yetmiyormuş gibi ligde çok çok kritik bir yenilgi aldım. isteklilik kaybetmeseydim havada karada yeneceğim bir maçtı ve tribün geliştirmesini yeni bitirmişken seyirci kaybetmek çok koydu. ve tabi playoff saha avantajım gitti vs vs...
aramızdaki kupa maçı bb'de bana büyük bir ders oldu. unutulmazlarım arasına girdi.
bir daha kupada karşılaşmak ve adam gibi normal eforla çıkmak üzere :)

This Post:
00
216392.210 in reply to 216392.208
Date: 7/10/2012 7:43:33 PM
Overall Posts Rated:
9797
Maçın tamamını izleme şansım olmadı. Bir ara farklı mağlup olduğumuzu görüp dışarı çıkmıştım. Gecenin ilerleyen saatlerinde nasıl yenildiğime bakayım dedim. Skoru görünce maçın uzatmaya gittiğini anladım ama...
Maçın sonunda 3 sayı öne geçip son 5 saniyede 3lük yememiz ve maçın uzatmasının son saniyesindeki smaç ile maçı kaybetmemiz taraftarlarımızı yıkmış ve bir o kadar da üzmüş olmalıdır.
Tebrikler Erdem yalnız saha ve serbest atış avantajı ile maçı kazandığını unutma :)
Çünkü konferansında sana destek olan bir nevi yüreklendirmeye çalışanlar kadronun yetersiz kalan yönlerini unutmasınlar. Ayrıca 1-2 oyuncu takviyesi ile her şeyin düzeleceği yanılgısına kapılmasınlar. Çünkü khanna sakat oyuncusunun iyileşmesi ve saha avantajı+isteklilik ile beraber şampiyonluğun favorisinin ötesindedir. Sadece anlamadığım Ali Hocanın bu kadar çabuk yelkenleri suya indirmesidir :)
Kendi açımdan kadro yapım tamamen değişmesine karşın özellikle ligde çok iyi bir konumdayız. Yalnız FlareX UnieX ekibinin elimizden aldığı (transfer sonrası bununla ilgili görüşme yapmıştık) KF tipi ŞG'nin acısı yaşanmaya devam ediyor. Çünkü takım kimyamıza uyacak olan bu oyuncu kısa bir süre sonra bir başka takıma satıldı.
Belki oyuncu yetiştirme veya draft başarımız yok ama kimya dersimizin fizikten daha iyi olduğu kesin :)
Şu an ki hedefimiz evimizde oynayacağımız ligdeki son 3 maçı kazanarak etliye sütlüye bulaşmadan ligi playoff içersinde veya hemen dışında tamamlayarak yolumuza devam etmektir.
Kazanan arkadaşları tebrik eder ve tüm takımlara başarılar dileriz...
hesaplutfen Yönetim Kurulu

This Post:
00
216392.211 in reply to 216392.210
Date: 7/11/2012 2:24:30 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Gün geçmiyor ki bi gariplik daha yaşamayalım :) Dün bi adam takip ediyodum bitiş saati maçtan bi saat önceydi.Özelliklerine göre fiyatı çok ucuzuma gitti bir gündürde takipteydim her dk adama baktım.Son dk kimse teklif vermedi 640k gibi bi teklifle nerdeyse yarı fiyatına oyuncuyu alacağımı düşünürken birde ne görüyüm bitiş tarihine yanlış bakmışım bugünmüş :D Böyle bir yıkım olamaz hala kendime gülüyorum ne ümitlenmiştim be :D bu arada yazmayı unutmuşum günaydın herkese :)

This Post:
00
216392.213 in reply to 216392.212
Date: 7/11/2012 2:48:30 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
ya adamda çok iyi bişey değildi aslında idare etsin beni, yeter diye düşünüyodum çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ali atlatamıyorum :D

This Post:
00
216392.215 in reply to 216392.214
Date: 7/11/2012 6:27:52 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
oyuncudan soğudum ali sanki bana kazık atmış gibi hissediyorum :P

Advertisement