ya cevap vermeyeyim diyorum ama bu kadarına pes demeden de duramıyorum. realmaden sankı evındekı tum maclara kaybetmek ıcın cıkmıs gıbı konusuyorsun. o veya baskası evındekı macları bınbır nedenle kaybetmıs olabılırsın. kupa macın vardır, sakatlık yasamıssındır, rakıbı kucumsemıs olabılırsın vs. aslında sızdekı tahammulsuzlugun sebebı bu, rakıbı kucumseyıp rahat olla cıkıp kaybedınce mantıklı dusunme yetınızı kaybettınız bellı kı. yanı yoksa boyle garıp bı yaklasımı sergıleyebılmenı gercekten anlayamıyorum. sana sahanda cz cekebılecek rakıbın kendı evınde bellı galıbıyet yuzdesı tutturmus olması gerekıyor o zaman.
macı kazanmak ıcın cıkmak ve kaybetmek ıcın cıkmak arasındakı ahlakı farkı anlatmak ıcın bu kadar ugras vermek zorunda olmak gercekten cok tuhaf ama dayanamayıp yazıyorum yıne.
aynı kullanıcı meselesı bambaska bı sey. ıkı kullanıcı arasında kan bagı olup olmaması acıkcası bence onemsız bı nokta, eger ortada bı tezgah varsa. ama burada olayla en alakasız kısı realmaden oldugundan zaten aynı ornekler degıl. aynı konferansta 4 kısı gelecek yıl ortaklasa ıstedıklerı kısıyı kkm oynatabılır veya dusurebılır veya playoff oynatabılır ve bu anlayısla karsılanmalıdır dıyorsanız sahsen ben bunu yasaklanması gereken bısey olarak gorurum. su anda daha kısısel bı durum var elbette, kendınce bı acıklama da getırmıs, o yuzden bana veya baskasına karsı tekrarlanmadıgı surece bu tur bı konuda yazma ıhtıyacı hıssetmeyecegım.
sımdı burada en sagduyulu davranmasını bekledıgım kısılerden bırısısın bagkur hocam. yukarıda bahsettıgım gıbı bı tezgah kurmak zor ama ımkansız degıl. gelecekte bu gıbı bı durumla karsılasırsak kurtlar sofrası mı dersın? ben zaten takımıma guvenıyorum, 5-6 olmak arasında karar verememıstım. bundan cok daha vahım durumlarla karsılasmayız umarım. hanı mesela ortada kupa macım var, draftte yukarı cıkmak ıstıyorum, sakatlıklardan cekınıyorum gıbı mazeretler olsa yıne yenıden dusunup anlıyorum dıyebılırım. ama hazırlık macında aslarla oynarken lıg macına (kendı adına benzerı gorulmemıs sekılde) yedeklerle cıkmak sıze nasıl makul gelıyor onu anlayamıyorum.