Dünyada ki en saçma sistem bu oyunda oyuncu geliştikçe değerini kaybediyor bu nasıl bir mantıktır anlamak güç.
Konu hakkindaki en guzel ozet bu sekilde yapilabilirdi ancak..
Bütün bunların yanında yazındaki ana fikri parçalar bir biçimde Alex' i 2.7 M gibi bir fiyata norveçli arkadaşa okutmanda büyük bir başarı. Tebrik ederim
Tesekkurler.. Ancak bu yazilanlarin haricinde az da olsa halen KF tipli oyuncularin degeri biraz da olsun korunmaya devam ediyor, ki Alex'te o tip bir oyuncu oldugundan; satis fiyati olmasi gerekene yakin oldu diyelim..
Ancak genel itibariyle satislarimin iyi oldugu soylenebilir ki (ben pek memnun olmasam da; o kadar buyuk paralar kaybettim ki bazi satislardan) ; sanirim bu da transfer gecmisimden belli oluyor.. Su an +19m olmus, ve komplike bir ilk 5 oyuncuya sahip olmama ragmen bu seviyede.. Sanirim sezon sonu onlari da elden cikarinca +30m olacak..
Bilmiyorum su an BB'de bu al-sat dengesinde kac takim vardir acaba..
Ancak her seferinde ekonomi dengeme bakip, sonrasinda da nasil bu ekonomik yapilanmayla sezonlardir hicbirsey yapamamanin/basaramamanin ne kadar buyuk bir basari oldugunu dusunmekten alamiyorum kendimi

Sanirim takimda pazarlama disinda hic birseye elimi surmesem daha faydali olacak gibi

Flarex Yonetemeyen Kurulu Baskaninin Torpilli ve Butun Parayi Carcur Eden Oglu

...