BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > Sezon 19

Sezon 19

Set priority
Show messages by
From: darkonza

This Post:
00
209192.204 in reply to 209192.203
Date: 4/1/2012 7:49:30 AM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
850850
Ali, 3 ostatnie mecze grałem normalem, a później był mecz gwiazd, dzień przed meczem miałem ent 7, w dniu meczu nie wiem jaki bo nie widziałem ale możliwe że 6
koźlik grał luz w pucharach więc miał 11 albo 12
przecież jak mnie zapytał o to czy zabiorę Perkę po sezonie nie mogłem mu powiedzieć "tak, ale czekaj, jeszcze teraz spróbuję wygrac z Tobą i dopiero możesz go brać" - myślisz że by wziął?
nawet gdyby wziął to ja bym zapłacił kolejne 200kilo pensji, bo Perko poszedłby dopiero po aktualizacji finansów, a wygrana z koźlikiem nie była warta dla mnie 200tys, ona nie była warta dla mnie nawet 1tys i do tego mocno niepewna ze względu na różnice w entkach
a mecz olałem bo przy takim entku i bez perki uznałem że i tak nie mam szans
Branco któremu robię rzut z bliska ma ogromne kłopoty żeby zagrac 48minut bez 6 fauli więc wystawiłem go już teraz bo trening dla mnie stał się ważniejszy niż wyniki
po sezonie wraca Perko a wylatuje Branco i znów ważniejsze staną się wyniki

Last edited by darkonza at 4/1/2012 7:52:46 AM

From: darkonza

This Post:
00
209192.210 in reply to 209192.208
Date: 4/1/2012 8:56:16 AM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
850850
ja rozumiem Twoją frustrację,
tyle że ja już też ją odczuwam, bo ja przegrałem ledwie o 19pkt!
przecież w PLK jest masa odpuszczanych meczy w których jest 50 i więcej pkt przewagi
gdyby koźlik napisał do mnie że weźmie perkę ale mam wziąc jakichś leszczy z 2tys pensji i wystawić tylko trzech dlatego by on sobie zrobił 120 czy więcej małych punktów dodatkowo po to bym mieć większe szanse na utrzymanie to też by się pewnie zgodził, tylko później bym się może wstydził, pewnie też niepotrzebnie bo jak się spojrzy historię meczy w PLK to co chwila ktoś się podkłada czy odpuszcza
ale przecież ja przegrałem mniej niż 20pkt!
i muszę się z tego tłumaczyć
wcześnie musiałem się tłumaczyć z tego że odpadłem w pucharze
echhh, wiedziałem że beniaminkowi cięzko ale nie spodziewałem się że z takich powodów!

p.s. tak w ogóle przed meczem z koźlikiem sprawdziłem sobie w LP, że bez Perki to mnie stać na wyrównaną walkę ale z III-ligowym obecnie Jack Danielsem Tomka

Last edited by darkonza at 4/1/2012 8:58:17 AM

This Post:
00
209192.213 in reply to 209192.209
Date: 4/1/2012 9:39:19 AM
Overall Posts Rated:
202202
..a do końca jeszcze(aż!) 8 spotkań.. iskrzy iskrzy ;))

przeca ciągle powtarzam że ciekawy to sezon jest
swego czasu było tak że spadł joker z bilansem 10-12, w tamtym sezonie wystarczyła jedna ustawka czy puszczony mecz i wszystko by było inaczej... fakt że było o tyle ciekawie że nikt nikomu nie puścił celowo czy też złośliwie przeciw innej drużynie... w tym sezonie póki co też jest w miarę uczciwa walka, bo mecze odpuszczane owszem są, ale wynikają raczej z kalkulacji "pod siebie", oby więc tak dalej, a docelowo żeby PLK miała 16 drużyn walczących w każdej kolejce o wygraną!

ps. nie lubię tankowców, uważam że minimalny poziom pensji powinien być 2x wyższy

Advertisement