BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 13. sezon

13. sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
11
148985.203 in reply to 148985.202
Date: 9/8/2010 4:57:51 PM
Overall Posts Rated:
4343
neden ufak çocuklar gibi tartışıyonuz bi anlam veremedim :) herkes istediği gibi maça çıkar boşu boşuna ne canınızı sıkın nede başkalarının canını sıkın.. Geçen seneki gibi aynı bilgisayarı kullanan kullanıcılar olmadığına göre böle tartışmalara girmek yersiz...

This Post:
33
148985.204 in reply to 148985.203
Date: 9/8/2010 5:59:46 PM
Overall Posts Rated:
153153
neden ufak çocuklar gibi tartışıyonuz bi anlam veremedim herkes istediği gibi maça çıkar boşu boşuna ne canınızı sıkın nede başkalarının canını sıkın.. Geçen seneki gibi aynı bilgisayarı kullanan kullanıcılar olmadığına göre böle tartışmalara girmek yersiz...

Rainbow güzel özetlemiş. Çağrı'nın maçına ilk başta benim de canım sıkıldı ve aklıma hemen geçen sezonun son haftası geldi ama sonra düşündüm ve bunun kendince bir strateji olabileceğine hükmettim. pacerized'in savı da geçerli olabilir ama Çağrı'nın bu maçla ilgili yazdıkları da bence makul ve mantıklı. o yüzden olayın ardında çok fazla birşey aramanın anlamı yok. burası kurtlar sofrası, böylesi ayak oyunları olması normal. bu tür şeyler bir anda hiç hesapta yokken oyuna fazladan hareket ve heyecan katıyor, monotonluğu kırılıyor oyunun. iyi de oluyor hani. herkes daha sezon başında şu maçı alırım şu maçı kaybederim gibi hesaplar içine girmez bundan sonra..:) yağlı güreşte klasik bir laf vardır; alta düştüm diye yerinme, üste çıktım diye sevinme. pacerized Çağrı'ya çelme taktı, Çağrı da pacerized'e. öncesinde Alper de Serkan'a çelme taktı ama Serkan hocamın bunun rövanşını hemen alma şansı olmadığı için önümüzdeki seneye kaldı iş. hepsi bu.:) elbette çelmeyi yiyen, haliyle biraz kızacaktır bu duruma ama sonrasında onun da gülüp geçmesi gereken bir durum var ortada. 3 günlük dünya, kalp kırmaya değmez.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
148985.205 in reply to 148985.203
Date: 9/8/2010 6:05:41 PM
Overall Posts Rated:
3434
burda çocuk olduğunu zannetmiyorum kendi canı yanmayan atıp tutuyor forumlarda tabi gayet normal kendi başına gelincede gm aramaya başlarsınız. hala anlamak istemeyenler var herkes her şekilde maça çıkabilir bununla ilgili bir kural yok zaten ben ceza verilsin de demedim fakat bazı insanlar hala bunun mantıklı olduğunu söylemesi insanı sinirlendiriyor. bir takımın rakiplerine kendi sahasında ro çıkıp yeniliyorsa sonrada diğer takıma deplasmanda ct çıkıyorsa bunun maç satmakla arasında hiç bir fark yoktur hatta daha kötüdür.

olayları bir karşılaştıralım isterseniz

1.olay : adam kendi rakiplerine sahasında yenilip lig liderine rakibi olmadığı halde deplasmanda ct çekmesimi normal? yada bir takımın rakiplerine karşı sahasında yenilip o takıma deplasmanda ct çekmesimi normal ?

2.olay : bir maça yedek çıkıp bilerek kaybetmesimi ?

bu iki durumdan birini normal görüp diğerini kötü görmek nasıl bir mantık ? madem 1. seçeneği normal görüyorsan 2. seçenektede gm aramıyacaksın bence 1. seçenek daha kötü çünkü art niyete çok açık bir durum 2. seçenek sadece bir maç yedek çıkılması için bir sürü sebeb olabilir

This Post:
22
148985.206 in reply to 148985.205
Date: 9/9/2010 2:17:21 AM
Overall Posts Rated:
4343
Polemiğe girmek için bi yazı yazmadım ama herkese atıp tutman formda biraz yersiz değilmi?
Diyelimki alperin sana garezi var ve sana cz çıktı. Ee bu onun kendi keyfidir. Sanamı sorcak nerde cz çıkıp çıkmıycağını. alt lige düşmeyi göze aldı ve üstteki kargaşayı izlemek hoşuna gitcek belki. Sen onun oyunu nasıl oynaması gerektiğine kendi kafanda karar vermişin sölemediğini bırakmadın adama böle bi saçmalık mı var. Dediğim gibi aynı bilgisayarda oynadığını kanıtlayamadığın sürece hiç bişi yapamazsın. İster maça çıkmaz ister cz çeker kendi bilceği iş. Madem kazanmak istiyodun sende cz çıksaydın onun rahat çıkmasını bekliceğine.. Uzatmanın alemi yok sadece yazı yazan herkese saldırma bnce..

Herkese iyi bayramlar bu arada :)

Last edited by Ràiñbow™ at 9/9/2010 2:17:57 AM

This Post:
00
148985.207 in reply to 148985.205
Date: 9/9/2010 2:43:48 AM
Overall Posts Rated:
4444
forumu bayadır takıp ediyorum ve cvp yazmıcaktım ama artık yaptıkların ayıp sana o maçlara neden o şekilde çıktığımı açıklamak zorunda degılım kendime göre stratejilerimi anlatmak zorunda degilim ama sen iyice işi çirkefliğe vurdun bu saatten sonrada sen ve senn gibilerle uğraşmıyacam ne halin varsa gör ama bida bnm adımı kullanma forumda bnde zaten bu saatten sonra hiç bir şekilde foruma yazmıcam soguttun resmen oyundanda forumdanda daha fazla uzatma haakret etmek zorunda bırakma beni herkesi kendin gibi satıcı belleme ceza meza almak umrumda degil o yüzden adam akıllı kendi oynunu oyna

This Post:
11
148985.208 in reply to 148985.205
Date: 9/9/2010 2:53:09 AM
Overall Posts Rated:
6565
ya cevap vermeyeyim diyorum ama bu kadarına pes demeden de duramıyorum. realmaden sankı evındekı tum maclara kaybetmek ıcın cıkmıs gıbı konusuyorsun. o veya baskası evındekı macları bınbır nedenle kaybetmıs olabılırsın. kupa macın vardır, sakatlık yasamıssındır, rakıbı kucumsemıs olabılırsın vs. aslında sızdekı tahammulsuzlugun sebebı bu, rakıbı kucumseyıp rahat olla cıkıp kaybedınce mantıklı dusunme yetınızı kaybettınız bellı kı. yanı yoksa boyle garıp bı yaklasımı sergıleyebılmenı gercekten anlayamıyorum. sana sahanda cz cekebılecek rakıbın kendı evınde bellı galıbıyet yuzdesı tutturmus olması gerekıyor o zaman.

macı kazanmak ıcın cıkmak ve kaybetmek ıcın cıkmak arasındakı ahlakı farkı anlatmak ıcın bu kadar ugras vermek zorunda olmak gercekten cok tuhaf ama dayanamayıp yazıyorum yıne.

aynı kullanıcı meselesı bambaska bı sey. ıkı kullanıcı arasında kan bagı olup olmaması acıkcası bence onemsız bı nokta, eger ortada bı tezgah varsa. ama burada olayla en alakasız kısı realmaden oldugundan zaten aynı ornekler degıl. aynı konferansta 4 kısı gelecek yıl ortaklasa ıstedıklerı kısıyı kkm oynatabılır veya dusurebılır veya playoff oynatabılır ve bu anlayısla karsılanmalıdır dıyorsanız sahsen ben bunu yasaklanması gereken bısey olarak gorurum. su anda daha kısısel bı durum var elbette, kendınce bı acıklama da getırmıs, o yuzden bana veya baskasına karsı tekrarlanmadıgı surece bu tur bı konuda yazma ıhtıyacı hıssetmeyecegım.

sımdı burada en sagduyulu davranmasını bekledıgım kısılerden bırısısın bagkur hocam. yukarıda bahsettıgım gıbı bı tezgah kurmak zor ama ımkansız degıl. gelecekte bu gıbı bı durumla karsılasırsak kurtlar sofrası mı dersın? ben zaten takımıma guvenıyorum, 5-6 olmak arasında karar verememıstım. bundan cok daha vahım durumlarla karsılasmayız umarım. hanı mesela ortada kupa macım var, draftte yukarı cıkmak ıstıyorum, sakatlıklardan cekınıyorum gıbı mazeretler olsa yıne yenıden dusunup anlıyorum dıyebılırım. ama hazırlık macında aslarla oynarken lıg macına (kendı adına benzerı gorulmemıs sekılde) yedeklerle cıkmak sıze nasıl makul gelıyor onu anlayamıyorum.

This Post:
00
148985.209 in reply to 148985.208
Date: 9/9/2010 4:50:13 AM
Overall Posts Rated:
3434
Ràiñbow™ @ polemiğe girmek istemiyorsan çocuk gibi yazılar yazma ben kimseye ct çekemezsin bu maçı satamazsın gibi yazılar yazmadım yaptıklarının mantıksız olduğunu söyledim fakat bunu kimseye anlatamadım. benim sinirlendiğim konu çoğu kişinin bunu mantıklı göstermesi sonra kendi başı yanınca hemen gm araması. bir takım istediği gibi oynayıp küme düşebilir fakat ben ligde kalmak için böyle oynuyorum derse bunun mantıksız olduğunu söylemenin nesi yanlış ?


alper7490 @ ben sana veya başka birine hakaret etmedim sende bana edemezsin senin hangi maçı satacağına veya hangi maça cz çıkacağına kimse karışamaz ama yaptığının mantıksız olduğunu foruma dilediğim gibi yazarım buna da kimse karışamaz mantıklı olduğunu iddia edenlerlede sabaha kadar tartışırım bu benim bileceğim iş



pacerized @ bir maçı kaybetmek için çıkmak ile bir takımın rakiplerine rahat oynayıp o takıma karşı ct çıkmak arasında bir ahlaki fark görüyorsan ben seninle daha fazla tartışmayacağım. önümüzdeki sezonlarda senin rakiplerine ro çıkıp sahasında yenilip sana ct çıktıklarında eminim ki forumlarda yine gm aramaya başlıyacaksın ama şu anda seni ilgilendiren konu olmadığı için sana mantıklı geliyor

inş. bu sezon küme düşen ben olurum sizde makul arkadaşlarınızla oynamaya devam edersiniz.eğer düşmezsem önümüzdeki sezon belli takımların rakiplerine yenilip ona ct çıktığımda şimdi olduğu gibi bu yaptığın çok mantıklı diyebilecekmisiniz çok merak ediyorum

This Post:
00
148985.210 in reply to 148985.209
Date: 9/9/2010 5:05:26 AM
Overall Posts Rated:
6565
sadece son paragrafa daır cevap verıyorum. benım zaten elestırdıgım nokta bu, sen sımdı cıkıp ben yaparsam mantıklı bulacak mısınız dıyosun. ısın yoz tarafı orası, tezgah yapmak. bunu cz cekerek ro oynarak yaparsan kimse bişey diyemez, bı mazeret uydurabılırsın cunku, dersın kı kupa macım vardı, antrenman verdım. ha bunu yaparken kendı takımını dusunmek yerıne kıl oldugun adamın aleyhıne oynamaya calısırsın kı zararı kendıne olur.

gm arıyorsun falan deyıp duruyorsun da nerden cıktı kı? gecen senekı olay ıle olan benzerlıgını soyledım. hılecıler formunu doldurup doldurmamak da kendı bılecegım ıs, ki bu olay bence uyarı gerektırse de burdakıler bıle sallamazken gmler tarafından hıc umursanmaz.

This Post:
00
148985.212 in reply to 148985.209
Date: 9/9/2010 7:11:20 AM
Overall Posts Rated:
4343
Sen haklısın dvm et :)

This Post:
00
148985.213 in reply to 148985.211
Date: 9/9/2010 7:49:53 AM
Overall Posts Rated:
6565
soyledılerının tamamına katılıyorum hocam. kendı payıma dusen kısma acıklık getıreyım. cagrı ıle 3 sezon once ben 2. veya 3. lıgdeyken oynadıgımız kupa macı vardı, onun sahasında cz ıle oynadım ve kaybettım. aradan 3 koca sezon gecmıs, ılk yarıdakı macı da antrenmandır veya rakbıı kucumsemektır artık kendısı bılır, kendı evımde kazanmıstım. deplasmandakı macı bılıyorsunuz zaten, cz cıkmasaydım ayrıca keske. macı kazanmamı saglayan cz degıl cunku, o gun normal de oynasam kazanırmısım. buna ragmen, bıkac hafta once uludag olayı varken cıkıp bendekı gelısmeden bahsetmeyı sen ne olarak gorursun? cevap vermez mısın veya? verdıgım maas bellı, takımın katettıgı yol bellı, bu zamana kadar farkedılmeyen nasıl bı gelısme olmus tek mac sonucunda anlasılmıs? halıyle tartısmayı tetıkleyen benım sozum degıl, karsı tarafın kucumseyıcı tavrıdır.

Last edited by left hand path at 9/9/2010 7:50:53 AM

Advertisement