neden ufak çocuklar gibi tartışıyonuz bi anlam veremedim
herkes istediği gibi maça çıkar boşu boşuna ne canınızı sıkın nede başkalarının canını sıkın.. Geçen seneki gibi aynı bilgisayarı kullanan kullanıcılar olmadığına göre böle tartışmalara girmek yersiz...
Rainbow güzel özetlemiş. Çağrı'nın maçına ilk başta benim de canım sıkıldı ve aklıma hemen geçen sezonun son haftası geldi ama sonra düşündüm ve bunun kendince bir strateji olabileceğine hükmettim. pacerized'in savı da geçerli olabilir ama Çağrı'nın bu maçla ilgili yazdıkları da bence makul ve mantıklı. o yüzden olayın ardında çok fazla birşey aramanın anlamı yok. burası kurtlar sofrası, böylesi ayak oyunları olması normal. bu tür şeyler bir anda hiç hesapta yokken oyuna fazladan hareket ve heyecan katıyor, monotonluğu kırılıyor oyunun. iyi de oluyor hani. herkes daha sezon başında şu maçı alırım şu maçı kaybederim gibi hesaplar içine girmez bundan sonra..:) yağlı güreşte klasik bir laf vardır; alta düştüm diye yerinme, üste çıktım diye sevinme. pacerized Çağrı'ya çelme taktı, Çağrı da pacerized'e. öncesinde Alper de Serkan'a çelme taktı ama Serkan hocamın bunun rövanşını hemen alma şansı olmadığı için önümüzdeki seneye kaldı iş. hepsi bu.:) elbette çelmeyi yiyen, haliyle biraz kızacaktır bu duruma ama sonrasında onun da gülüp geçmesi gereken bir durum var ortada. 3 günlük dünya, kalp kırmaya değmez.
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach