BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 30

Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
266329.202 in reply to 266329.199
Date: 2/13/2015 4:57:12 PM
Overall Posts Rated:
1313
σοζ παιδες αλλα το σκεφτηκα λιγακι και ειδα οτι μπαινω μονο απο συνηθειο πλεον. νομιζα οτι ανεβαινοντας στη 2 εστω και καταλαθος (δεν ηθελε να ανεβει ο αντιπαλος) θα ειχα κινητρο να παιξω. παιζω το παιχνιδι απο τη σαιζον 11, εσβησα την αρχικη ομαδα και ξαναξεκινησα στη 13.

Το παιχνιδι με εχει κουρασει αφανταστα και το γεγονος οτι πρεπει να κανω τεραστια υπομονη απλα και μονο για να βρω καλους παικτες μου την εδωσε και δε βρισκω το λογο να περιμενω παλι ποσους μηνες αιντε να ξανακανω γηπεδο για να βγαλω λεφτα, αιντε να περιμενω ποσο καιρο απλα και μονο για να παρω εναν παικτη της προκοπης μιας και οι μεταγραφες για πραγματικα καλους παικτες ειναι πανακριβες.Για 33 χρονων παικτες τα 1 μυριο και πανω ειναι απαγορευτικο

Το παιχνιδι εχει πολλα - τα οποια σου μειωνουν το ενδιαφερον γιαυτο μειωνονται τοσο πολυ οι χρηστες (το 2011 ειχαμε 2200 χρηστες στην ελλαδα και τωρα μονο 1000) . Τωρα που χανουν παικτες αβερτα θυμηθηκαν να κανουν καποια updates κιαυτα τα ζητουσαμε εδω και κατι χρονια...

Απο ενα σημειο και μετα το θεωρησα καπως "αδικο" αλλα κυριως μονοτονο την ολη υπεροχη των εσωτερικων συστηματων καθως εγω ηθελα να φτιαξω περιφερειακη κυριως ομαδα που να μπορει να παιζει και εσωτερικα καποιες φορες, ακομα κιαν αυτο σημαινε να παιζω πολλα χρονια για να το καταφερω.

οταν βλεπω ομως τοσα χρονια μανατζερς που δε ξερουν καλα καλα τα συστηματα και βασικα πραγματα να κανουν ακομα και τωρα day trading και να παιζουν κοιτα μεσα, που ακομα και τωρα με τις προβλεψεις αν το στησεις καλα κοβεις κωλους με ξενερωσε με την εννοια οτι θα μπορουσα κιεγω να το κανω μονο και μονο για να κερδιζω αλλα δε με ενθουσιασε σαν παιχνιδι αυτη η μονοτονια . Προσοχη δεν εχω κατι με τους μανατζερς που το καναν αυτο, ο καθενας παιζει το παιχνιδι οπως γουσταρει απλα εμενα δεν μαρεσει η μονοτονια και το παιχνιδι εγινε υπερβολικα μονοτονο. Απλα δειτε τους τελικους του B3 τις τελευταιες 20 σαιζον και βγαζετε τα συμπερασματα σας

Ακομα κιαν κανω υπομονη για να φτιαξω γηπεδο θηριο, και βγαλω λεφτα οι τιμες στους παικτες εχουν γινει απαγορευτικες και δεν εχω την ορεξη να περιμενω για alla updates. Για μενα θα πρεπει να γινουν καποιες ριζικες αλλαγες στο παιχνιδι, που δυστυχως δε γινανε γιαυτο και εχουμε μεινει οι μισοι χρηστες.

Last edited by SideUnderSpin at 2/13/2015 4:59:21 PM

This Post:
00
266329.203 in reply to 266329.202
Date: 2/14/2015 2:48:15 AM
Overall Posts Rated:
118118
Καλημέρα σας αλάνια από Ντόρτμουντ! Μετά τον σχεδιασμό από τον Scarlito, η ομάδα του Κλοπ πέταξε φωτιές και πέτυχε 4 παστέλια απέναντι στο Καπίνο ο οποίος φέρνει ευθύνη για το 1 γκολ που δέχτηκε! Σήμερα ο μάνατζερ ταξιδεύει Άμστερνταμ προκειμένου να ανανεώσει λίγο τα εγκεφαλικά του κύτταρα! Περισσότερες λεπτομέρειες την Κυριακή που θα επιστρέψει στη βάση του στο Ντόρτμουντ!

This Post:
00
266329.205 in reply to 266329.202
Date: 2/14/2015 9:35:07 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Κοίταξε για τους παίκτες έχεις απόλυτο δίκιο, οι καλοί παίκτες είναι δυσεύρετοι, πανάκριβοι και συνήθως μεγάλοι σε ηλικία.
Για την απόδοση των συστημάτων δεν θα πω κάτι παραπάνω, υπάρχουν διάφορες γνώμες στην κοινότητα του ΒΒ, πράγμα που υποδεικνύει ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το ίδιο γεγονός. Σαν τις εκλογές ένα πράγμα, την επομένη είναι όλοι νικητές.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής: απ' ότι είδα χτίζεις γήπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι θα συνεχίσεις το παιχνίδι, έστω και αν υπολειτουργείς για κάποιο διάστημα. Γιατί απέλυσες τους παίκτες αντί να τους πουλήσεις και να βγάλεις κανένα φράγκο;

From: The Aussie

To: Kon
This Post:
00
266329.206 in reply to 266329.205
Date: 2/14/2015 11:12:24 AM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Ο N.Tsig στεναχωριέται γιατί θα έβγαζες πολύ χρήμα. Τουλάχιστον να υπήρχε τρόπος να μας τους χάριζες

Over and Out !!!
This Post:
00
266329.207 in reply to 266329.206
Date: 2/14/2015 1:49:02 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Ημέρα 7 (Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015) : Επιδόσεις από (http://www.buzzer-manager.com)

Αποτελέσματα
maziotopoula 89 - BOMBAY MIXX 118
Great Alexander 84 - Giouxtas 91
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 86 - Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 73
Blue Parrot 68 - kleinmein 96
TerrorXCrew 0 - L e g e n d 50
gate13 87 - kologries 116
Pantelukes 82 - Propain 108
Averwf Larisas 69 - SouthWolfPack 86

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 118 : BOMBAY MIXX
Ριμπάουντ : 58 : Giouxtas
Ασσίστ : 35 : BOMBAY MIXX
Κλεψίματα : 10 : Propain
Τάπες : 12 : kologries

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 33 : M. Mrvica (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND)
Ριμπάουντ : 19 : M. Mrvica (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND)
Ασσίστ : 11 : O. Méndez (BOMBAY MIXX)
Κλεψίματα : 5 : D. Igoshkin (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND)
Τάπες : 4 : K. Ladyshkin (kologries)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : C. Alliana (gate13) (16 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 7 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 25
Σούτινγκ Γκάρντ : D. Mayo (kologries) (26 Πόντοι, 8 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 29
Σμολ Φόργουορντ : F. Korga (kologries) (30 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 3 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 31
Πάουερ Φόργουορντ : M. Mrvica (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND) (33 Πόντοι, 19 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 48
Σέντερ : K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ) (12 Πόντοι, 17 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 26

Ο MVP της βραδιάς
M. Mrvica (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND) (33 Πόντοι, 19 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 48

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
P. Goycochea (Averwf Larisas) (0 Πόντοι, 1 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -8

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : V. Gkouziotis (Pantelukes) : 6 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : M. Mourlos (Great Alexander), M. Husnan (Propain), F. Tsirliagkos (gate13), P. Paokis (Blue Parrot), C. Quanfa (Blue Parrot) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : M. Mrvica (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND), F. Andreev (Giouxtas), M. Mingde (SouthWolfPack), V. Gkouziotis (Pantelukes), Y. Zafirios (Pantelukes) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : J. Virgil (SouthWolfPack) : 4 Τρίποντα

Ο καλύτερος : C. Forrest (BOMBAY MIXX), M. Komarić (Averwf Larisas) : Αξιολόγηση : 17.5

Ο χειρότερος : M. Galasidis (SouthWolfPack) : Αξιολόγηση : 4.0

Over and Out !!!
This Post:
00
266329.208 in reply to 266329.207
Date: 2/14/2015 1:50:10 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Σεζόν 30 : Επιδόσεις (από (http://www.buzzer-manager.com))

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της σεζόν
Πόντοι : 694 : kologries
Ριμπάουντ : 366 : Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Ασσίστ : 168 : OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
Κλεψίματα : 50 : kleinmein, SouthWolfPack
Τάπες : 51 : kologries

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της σεζόν
Πόντοι : 48 : D. Mayo (kologries)
Ριμπάουντ : 28 : K. Vamvoukas (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)
Ασσίστ : 16 : M. Rebis (L e g e n d)
Κλεψίματα : 5 : N. Pioch (Propain), D. Igoshkin (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND), A. Yaseri (kleinmein), G. Machado (SouthWolfPack)
Τάπες : 5 : E. Polimenakos (maziotopoula), V. Pistolelis (Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ), M. Mingde (SouthWolfPack)

Top 5 της σεζόν
Πόιντ Γκαρντ : V. Ansari (kleinmein) (14.4 Πόντοι, 7.2 Ριμπάουντ, 4.6 Ασσίστ, 1.4 Κλεψίματα, 0.2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 19
Σούτινγκ Γκάρντ : D. Mayo (kologries) (26 Πόντοι, 5.5 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 0.7 Κλεψίματα, 0.5 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 24.3
Σμολ Φόργουορντ : P. Jachimczyk (SouthWolfPack) (20.2 Πόντοι, 6.5 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 0.8 Κλεψίματα, 1.3 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 24
Πάουερ Φόργουορντ : M. Mrvica (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND) (20.1 Πόντοι, 12 Ριμπάουντ, 3.9 Ασσίστ, 0.6 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 29.3
Σέντερ : S. Arazi (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND) (17.7 Πόντοι, 10.9 Ριμπάουντ, 3.1 Ασσίστ, 0.9 Κλεψίματα, 0.6 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 27.3

Ο MVP της σεζόν
M. Mrvica (OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND) (20.1 Πόντοι, 12 Ριμπάουντ, 3.9 Ασσίστ, 0.6 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 29.3

Η χειρότερη επίδοση της σεζόν
F. Korga (kologries) (9 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -23

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη στη διάρκεια της σεζόν : K. Xenitias (Pantelukes), V. Gkouziotis (Pantelukes) : 22 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών στη διάρκεια της σεζόν : C. Alliana (gate13) : 32 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) της σεζόν : E. Álvarez (SouthWolfPack) : 315 Λεπτά

Ο σουτέρ της σεζόν : D. Mayo (kologries), M. Tardieu (Giouxtas), V. Podcuvalovas (Giouxtas) : 16 Τρίποντα

Ο καλύτερος της σεζόν : E. Fragoso (Averwf Larisas) : Αξιολόγηση : 18.0

Ο χειρότερος της σεζόν : N. Vamvakoulas (Pantelukes) : Αξιολόγηση : 0.0

Over and Out !!!
This Post:
00
266329.209 in reply to 266329.205
Date: 2/14/2015 5:34:45 PM
Overall Posts Rated:
1313
Αυτό που με ξενέρωσε περισσότερο είναι η σημερινή κατάσταση με τους παίκτες και απλά το κερασάκι στη τούρτα είναι τα εσωτερικά συστήματα. Μπορεί να δώσω το ακκ σε κανα φίλο δε ξέρω απλά δε βλέπω το λόγο να συνεχίσω, όταν ξέρω από πριν πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι...Είχα ξενερώσει και παλιότερα όταν κατάλαβα πως μπορώ να στήσω μια εσωτερική ομάδα, χωρίς απαραίτητα να είναι πολύ ακριβή και να νικάω συνεχώς μέχρι να φτάσω Α1 αλλά είπα να προσπαθήσω κάτι διαφορετικό γιατί δε γούσταρα απλά κ μόνο να νικάω αλλά να βλέπω το παιχνίδι μου, κ το παιχνίδι γενικότερα, να εξελίσσεται γιατί αυτό είναι που μου δίνει ενδιαφέρον και κίνητρο να παίξω

Όπως και να χει χαιρετώ, τα λεφτά στο γήπεδο τα έβαλα για να μην έχω απολύτως τίποτα σε ρευστό σε περίπτωση που ξαναπαίξω από καθαρή συνηθεια. Ο μόνος λόγος που θα επέστρεφα, αύριο κιόλας είναι αν έβλεπα να γίνονται ριζικές αλλαγές στο γκέημ πράγμα που δε βλέπω να συμβαίνει.

Καλή συνέχεια παίδες!

This Post:
00
266329.210 in reply to 266329.209
Date: 2/15/2015 4:51:11 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Εντάξει ρε συ, το παιχνίδι δεν κάνει τίποτα άλλο απ' το να ακολουθεί τους κανόνες της φυσικής. Ένα σουτ μπαίνει πιο εύκολα από το 1 μέτρο, δυσκολότερα από τα τρία μέτρα και ακόμα πιο δύσκολα από τα 6 μέτρα, ακόμη και χωρίς άμυνα. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει το ίδιο εύκολα το κάρφωμα με το τρίποντο.Εγώ τι θεωρώ απόλυτο λογικό να συμμετέχει στην ευστοχία και ο παράγοντας απόσταση.
Πάντως και τα περιφερειακά μπορούν να λειτουργήσουν το ίδιο καλά, το πρόβλημα, όμως, είναι ότι πρέπει να στήσεις μια ομάδα για περιφερειακό σύστημα σε όλες τις θέσεις. Τέτοιοι παίκτες στην αγορά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και όχι για όλες τις θέσεις, οπότε κανείς δεν εμπιστεύεται να αγοράσει 1 ή 2 μεμονωμένους παίκτες για περιφερειακό. Κι αν δεν αποδώσουν, τι γίνεται;
Επίσης και η προπόνηση δεν βοηθάει σε αυτό το θέμα έτσι όπως την έχουν κάνει και δίνει όπου να 'ναι. Εγώ όταν ήμουν στην Α1 είχα έναν SG σούπερ παίκτη τον Kemp, με πολύ καλές άμυνες και σκοράρισμα όπως απαιτεί η μηχανή, αλλά με τρύπα στο εσωτερικό για την Α1, όπου τότε ήτανε στο 9. Προσπάθησα λοιπόν να του ανεβάσω λίγο το εσωτερικό, βάζοντας τον να παίζει C με υπομονετική...το αποτέλεσμα του έδωσε 2 JS και του χάλασε το σκοράρισμα.
Άλλο σφάλμα κατά την γνώμη μου των σχεδιαστών, δεν είναι δυνατόν να ανεβαίνει το σκοράρισμα και να πέφτει επιθετικά η απόδοση τπυ παίκτη...
Τέλος πάντων, ευχή μου είναι να συνεχίσεις το παιχνίδι. Με αυτό το γήπεδο θα χάσεις 2 σεζόν πέφτοντας αλλά θα ξανανέβεις τρένο. Φαντάσου ότι ξεκινάς τώρα αλλά με 15άρι γήπεδο, μεγάλο αβαντάζ.
Καλή συνέχεια ότι κι αν κάνεις :-)

Last edited by Kon at 2/15/2015 4:52:51 AM

This Post:
00
266329.211 in reply to 266329.210
Date: 2/17/2015 5:58:51 AM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Οοοορεεεε κλεφτόπουλα τι κάνετε; Νεκρώσαμε. Μήπως φταίει το Eurogroup Μην ανησυχήτε. Ο N.Tsig θα σας καλύψει όλους οικονομικά (αν τον βρείτε ) Για την σημερινή αγωνιστική έχω ένα καλό παιχνίδι μιας και θα φιλοξενηθώ από τον Da Boss. Αγωνιστικά δεν νομίζω να καταφέρω κάτι με τέτοιες καταστάσεις. Οπότε η ομάδα επικεντρώνεται στο 3ο ημίχρονο

Over and Out !!!
This Post:
00
266329.212 in reply to 266329.211
Date: 2/17/2015 6:18:16 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Οοοορεεεε κλεφτόπουλα τι κάνετε; Νεκρώσαμε. Μήπως φταίει το Eurogroup [ :?] Μην ανησυχήτε. Ο N.Tsig θα σας καλύψει όλους οικονομικά (αν τον βρείτε [ :D] ) Για την σημερινή αγωνιστική έχω ένα καλό παιχνίδι μιας και θα φιλοξενηθώ από τον Da Boss. Αγωνιστικά δεν νομίζω να καταφέρω κάτι με τέτοιες καταστάσεις. Οπότε η ομάδα επικεντρώνεται στο 3ο ημίχρονο [ 8}]

Είμαστε λίγο ντεφορμέ!!Αλλά θα ανακάμψουμε τάχιστα!!! :)

Ο Κοτίδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Νικ Τσιγκ!!Θεωρεί ότι αν δεν υπάρξει αντίδραση,υπάρχει κίνδυνος υποβοβασμού των Blue Parrots!

Έχω την εντύπωση ότι προσπαθεί να τον πείσει να ανακοινώσουν ταυτόχρονα την διπλή απόλυση μας...Πρέπει να προσέχουμε.... (:|

Advertisement