Çağrı da RO çıkarsa o zaman RO'ya RO Layhar kazanır. hiç boşuna uğraşma normal çıkacağım çünkü hem ezeli rakibimsin hem de birincilik garanti değil. Alper giderayak ÇZ çekerse duman olurum çünkü bugün seni yenersem o maçta yedeklerle RO yapmayı düşünüyorum. bugün seni yenemezsem o zaman aslarla RO oynamak zorunda kalacağım Alper'e. kendi sahamda beni 3 türlü yenebilirsiniz; 1-sezonun ilk maçında indiana'nın yaptığı gibi formlar sıfırlanmışken ÇZ çekerek, 2- RO'ya karşı ÇZ çekerek, 3- Fois'i sakatlayarak.:)ayrıca Çağrı bugün RO yaparsa, seni play-off'ta deplasmanda bile olsa gözüne kestirmiş demektir.:)
yok aga, döve döve yenecem kırkısrak'ı. bir daha collezium'a gelmeye tövbe edecek.:) söylediğin çok mantıklı tabi ama bu sezon şöyle ağız tadıyla birkaç maç izleyemedim, çoğu zaman sonucu baştan belli maçlar oynadım. olası finalde saha dezavantajını da hesaba katarsak zaten çok az olan şansım iyice düşüyor, bari çok fazla kasmadan tadını çıkarayım kalan maçların.:)
Schweppes Kinder - KANaryagucu = KANaryagucu geçen hafta sahada çaba gösteren tek takım olmasına rağmen maçı kaybedip karizmayı fena çizdirdi. NBA TV'de Great Moments bölümünde sıkça çıkan MJ'in bir Portland maçında sahanın neresinden atsa soktuğu maçta ellerini iki yana açıp "nereden atsam giriyor, ben de anlamadım" dercesine seyircilere bakışı gibi mugi de ne yapsam kazanıyorum, ben de anlamadım diyordur.:) lafı fazla uzattık, özetle KANaryagucu battı balık yan gider hesabı bir ÇZ daha çekebilir ama yeterli olur mu bilmiyorum. %51 KANaryagucu. yada RO oynayıp haftaya bütün gücüyle Uludağ'ı yenmeye de odaklanabilir çünkü her halûkarda HucJiaB ve Uludağ gibi bugün kazansa da kaybetse de haftaya mutlaka yenmek zorunda. kinder de ligi 5. bitirmemek için elinden geleni yapacaktır bu arada.