bire bir antrenmanı maaşı çok mu arttırıyor???bu konu hakkında bilgisi olan paylaşsın..
Güzel soru, şöyle bir tahmin yapabilirim, birebir'de özellikler artacağı için, bu genel anlamda maaşina da yansıyabilir. Kısaca, a rtan her özellik maaşını arttırıyor oyuncunun. Dolayısıyla, 1-1 ile artış yaptıracağın özellik yerine, başka şeylere yönel demiş olabilir FKK, ama yine de kendisinin cevaplamasi daha dogru olur.
Emre'ye gelince, 2 haftadir tık yok diyorsun, normaldir, potansiyeli yavaş yavaş doluyorsa, böyle şeylerin olması normal. Benim de Mert aynı şekilde, 3 haftada bir atlıyor, ama arada 2 hafta üst üste atladıgı da oluyor. Şöyle diyim sana, sen planını 3 haftaya göre yap, gerisi oyuncuya bağlı.
Thinkers'in kaybetmesine şaşirdim bu arada. Geçen yilin ilk 3 takımından 2 sinin 1 galibiyet 2 malubiyette olması şaşırtıyor beni. Thinkers bizim maça asilacak bunu tahmin edebiliyorum. Hakkımızda hayirlisi olsun :)
Bu sezon nosferatuzugax cikar da bati yine oldugu gibi kalirsa onumuzdeki sezon hepimiz .. ... :D Allah affetsin artik :)
Bu yoruma koptum :)))) Ama yerden göğe kadar haklı bir yorum. Şöyle düşünüyorum, önümüzdeki 3 sezon üst üste batıdan birileri üst lige çıkarsa, anca o zaman bu konferans rahatlar. Yoksa zor.