BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > playoff yorumları

playoff yorumları

Set priority
Show messages by
From: KANaryaa

This Post:
00
120423.20 in reply to 120423.19
Date: 12/3/2009 6:17:52 PM
Overall Posts Rated:
4141
:)))
Eren hocam seninle kupada eşleşelim önümüzdeki sezon tamam mı;) elenme sakın bana gelene kadar :)))

From: aquila

This Post:
00
120423.21 in reply to 120423.20
Date: 12/3/2009 7:04:33 PM
Overall Posts Rated:
227227
ben kupayı almışım senin gibi alamayan gençlerin önünü açıyorum :)) kupayı al ondan sonraki sezon bakarız :))

Last edited by aquila at 12/4/2009 8:02:02 AM

From: KANaryaa

This Post:
00
120423.22 in reply to 120423.21
Date: 12/4/2009 4:18:04 AM
Overall Posts Rated:
4141
finalistler kesmiyor mu seni? :D

This Post:
00
120423.23 in reply to 120423.22
Date: 12/5/2009 4:50:02 PM
Overall Posts Rated:
4141
ya bu gs'yle eşleşen herkes, niye yenilgiyi baştan kabulleniyor anlamam ki:D
niye dış oynarsın hocam o takımla?iç oynasan bence çok yakın skorlu bir maç olurdu bir ihtimal(çok düşük de değil bence %35-40 arasında) yenme şansın da olabilirdi..

bu arada rakibimi tebrik ediyorum.ilk yarı geçen müthiş mücadeleye rağmen 2. yarı çok kötü savunma yaptığımız ve çok fazla 3lük denediğimiz için yenildik..
ancak işin en etkileyici tarafı bence reytingler.yanılıyorsam düzeltin ama bu maç TBL tarihindeki toplamda en yüksek reytingli maç gibi geldi bana...

Finalde gs'ye karşı başarılar Alp hocam.kalbimiz seninle Batı konferansı olarak...yenilgiyi baştan kabul eden doğu takımları gibi değiliz biz,yensek de yenilsek de elimizden geleni yapalım :)))))

This Post:
00
120423.25 in reply to 120423.24
Date: 12/5/2009 6:18:53 PM
Overall Posts Rated:
4141
ama diğer maçların 2sinde de daha az farkla yenilmişsin hocam.ve o maçların da 1 tanesinde savunman ters köşe olmuş.diğerinde de adam adama çıkmışsın zaten.ayrıca bu maçta daha yüksek isteklilik gösteren de sendin.yüzden diğer maçlarla kıyaslandığında kötü değil ama dış hücum yapma kozu olarak kullanabileceğin hiçbir adamın olmadığı için bana biraz mantıksız geldi sadece koş ve vur hocam.sonuçta tamam teytinge bakılmaz sadece ama berbat(düşük) seviye dış hücum reytingiyle koş ve vur oynayanlar genelde 4.-5. lig takımları olmuyor mu?gs'ye karşı bi fikir düşünmen gerekti hocam evet yaratıcı davrandın güzel ama bu yaratıcılığı kaldıracak oyuncun olmamasından söz etmiştim ben.
yanlış bir şey söylediysem affola hocam... :)

This Post:
00
120423.26 in reply to 120423.25
Date: 12/5/2009 6:25:29 PM
Overall Posts Rated:
88
Bu maçta Yağmur'mu Sezer'mi herkes gördü :D
Birde hani senin takım o şut reytingini nasıl çıkarıyo cidden anlamıyorum Yağmur ve Hıdır'ı bilmesem :D , kırmızı tuş mu ele geçirdin yoksa :P

This Post:
00
120423.28 in reply to 120423.27
Date: 12/6/2009 12:36:41 AM
Overall Posts Rated:
3434
kazanan takımları tebrik ederim. dün oynanan maçlarda beklendiği gibi hiç çekişme yaşanmamış. finaldede büyük ihtimal galatasaray farklı şekilde galip gelecektir. belki kkm maçlarında çekişme yaşanabilir ama ev sahibi takımlarının kazanacağını düşünüyorum.

bu sezon tarihimizin en başarısız dönemini geçirdik etkili iç oyuncularımızı rakiplerimiz düşük savunmalarla durdurdu. rakiplerimin etkili dış oyuncularını biz yüksek savunmalarla durduramadık. takımın motora uyumsuzluğunun yanı sıra saha avantajının yükseltilmesi de beklenmedik mağlubiyetler almamıza neden oldu. önümüzdeki sezon takımda birkaç değişiklik ile motora uyum sağlamayı düşünüyorum.

This Post:
00
120423.29 in reply to 120423.27
Date: 12/6/2009 5:44:20 AM
Overall Posts Rated:
4141

hocam 2-3'teki bahsini ettiğin dezavantaj,ribaunt artışıyla aüzelmiyor mu ama?pas ve şut kesmek daha zor olsa da ribaunt artışıyla daha çok hücum fırsatı yakalamış ya da rakibinin hücum fırsatlarını azaltmış oluyorsun yani..

berbat(düşük) reytingiyle gayet iyi bir yüzdeyle oynadık bence, bu da motorun dış hücumu ne oranda desteklediğini gösteriyor..

evet gerçekten iyi bir örnek olmuş aslında.iç oyuncularının,bir iç oyuncu için bu kadar yüksek dış atış kabiliyetleri olduğunu bilmiyordum tabi.ben şg ok dışındaki 3 oyuncunun da bu kadar yüksek dış atışları olacağını düşünmemiştim.haklısın sanırım onun için.yine senin takım için çok kullanışlı bir taktik olmasa da,denenmeye değebilirmiş bu maçta..yüzdenin iyi olması da bunu destekleyen bir durum olmuş zaten ama o kadar yüzdeyi koş ve vur ya da hareketli oynayıp kaç kez tutturabilirsin o da ayrı bir konu tabi.
Neyse sonuçta farklı bir düşünce sergilemen gerekiyordu ki bu maçta,sen de öyle yapmışsın hocam.ben de maçımda 1-3-1 çıkmayı düşünüyordum ama kararsız kaldığım için yapmadım.kim bilir,belki ben de öyle yapsam daha iyi sonuçlar çıkardı...

elenen ve finale çıkan her takıma tebrikler yeniden...;)

This Post:
00
120423.30 in reply to 120423.26
Date: 12/6/2009 5:59:19 AM
Overall Posts Rated:
4141
Yağmur'umla ne alıp veremediğin var anlamadım kl hocam :D
daha ne olsun adam 20 şuta çıkmadan herhalde bu iyi şutör demeyeceksin sen :D
ayrıca benim şut konusunda Yağmur'la Hıdır seviyesi arasında 2 oyuncum daha var.en iyi 2. şutörüm Hıdır olsaydı zaten,bu sezon bu kadar iyi olamazdım.Hıdır'ı sen daha iyi biliyorsun.pasör ve defansçı daha çok..

Ayrıca Yağmur'umla Sezer'in defansları da şutları da tam tamına aynı..zaten ilk yarıya bakarsan maçta Yağmur'um maçı götürüyordu ve kazanacağımı düşünüyordum doğrusu.ancak 2. yarı saçma sapan 3lükler kullanıp durdu uzaklardan falan.sonuçta 17'de 1 3'lükle oynadı.2. yarı o kadar saçmalamanın sonucunda da böyle maçı kazandırırken bir anda kaybettirmiş oldu yani.arada istikrarsızlığı tutuyor Yağmur'umun.milli takım maçlarından da görebilirsin bunu.örneğin bu sezon bolivya maçında %18 gibi berbat bir yüzdeyle çok yetersiz kalırken,ondan hemen sonraki estonya maçında %75 atış yüzdesiyle maçın en skoreri ve en çok asist yapan oyuncusu olarak yıldızlaşıyor...ve bunun oluşmasında karşısındaki oyuncunun defansı falan da etkili olmuyor.yıldız olduğu estonya maçındaki dış defansın,bolivya'daki dış defanstan çok daha iyi olduğunu göreceksin.Yağmur'un karşısındaki adam da aynı şekilde,iyi oynadığı maçta daha üstün özelliklere sahip.sadece Yağmur istikrarsız işte bi disipline getirmek lazım...
maç sohbetinde Alp(rainbow) hocayla konuşuyorduk zaten bu Yağmur'u mutlu hocaya gönderelim de iyi bi terbiye etsin diye :))))

Advertisement