אם אראה שחקן בן 20, גארד, עם 10 בקליעות, 10 בהגנה ו 7 במשניות
לעומתו שחקן עם 8 ו-9 ובקליעות אך אותם נתונים בכל השאר, אעדיף את הצעיר יותר כי בטווח של שנה ובעזרה בהדרכה לאימונים הוא יהיה טוב יותר
ואף הרבה יותר טוב
אני חושב שזאת טעות של הרבה אנשים, ששוכחים שגם המבוגרים יותר בשנה מתאמנים בכל זאת בן 20 זה לא מבוגר לאימונים זה מעולה ותלוי גם בפוטנציאל ובסדרת האימונים, כמה עמדות ואיזה רמה המאמן ..
אני כמו שאתה יודע גם תומך בך לאימון הצעירה ומאמין בדרך של הסתכלות לטווח הארוך ומחשבה על בניית עתיד לבוגרת בהכרח עכשיו כשהרמה קצת ירדה מהקמפיין הקודם של הצעירה וצריך לבנות מחדש..
ואני חושב שגם אמרתי לך את זה כשדיברנו אני חושב שיש שחקנים מעולים בני 20 ו21 גם כן עם עתיד גדול לבוגרת, רובם כאלה.. לפחות עד שנראה מה יוצא מהדראפט הנוכחי...
אבל גם המאמנים שלהם צריכים מוטיבציה כדי להמשיך לעבוד קשה ואחרי שהם כבר הוכיחו את עצמם והביאו את השחקן לרמה שהוא פוטנציאל נבחרת מגיע להם יותר שהשחקן ישתתף בצעירה מאשר שחקן צעיר בן 18-19 שקצת קשה לחזות בגיל כזה אם הוא פוטנציאל עתידי או לא כי יש הרבה להתקדם משם וקשה לחזות את מהלך ההתקדמות כשלא מכירים מספיק את המאמן ואת תוכנית האימונים, בהכרח אם לא מדובר בפוטנציאל אחד הגדולים או אחד התהילה ובאיזור הזה .
ולסיכום אני הייתי מציע להיות אולי פחות ספציפי בכוונות ואם וכאשר תיבחר פשוט לעבור באמת על הפוטנציאלים העתידיים לנבחרת,
אם יש כאלו בני 20 ו21 עם עתיד ורוד אין סיבה שלא יהיו בצעירה וחבל שיעלמו לנו, וכן אפשר במקביל לעקוב ברשימה אחרי כל הפוטנציאלים הגדול מהדראפטים האחרונים שאני בימים הקרובים אתחיל להתעדכן לגביהם,
וכמובן שגם אני דוגל במקרים מיוחדים כשיש רצינות מצד המאמן ופוטנציאל באמת מיוחד, יש לו גם מקום שמור בצעירה להכנסת המוטיבציה והנכונות לאותו המאמן..
חוץ מזה שיהיה בהצלחה לדעתי אתה מאמן מעולה והבשל יותר מכל המתמודדים האחרים ולכן גם תקבל את הקול שלי וכמו שאמרתי אני מקווה שעם הכניסה לתפקיד וראיית השחקנים אולי הגישה תתגמש מעט .