BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
3453.2 in reply to 3453.1
Date: 10/26/2007 12:48:06 AM
Overall Posts Rated:
1010
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle şu anda tek adayım ama demokratik bir seçim olması adına umarım birden çok aday olur.

Öncelikle kendimi tanıtayım. Adım Oğuz. Hem okuyor hem çalışıyorum. Genellikle geceleri giriyorum 1 sezondur BuzzerBeater'dayım. Belki takip ettiğiniz üzere, ilk kullanıcıyım ve siteyi Türkçe'ye çevirdim. Gerçi şu sıralar Türkçe de dahil olmak üzere İngilizce dışı girişlerde sorun var. Kullanıcılara nasıl haber verilecek bilmiyorum ama seçim zamanında olmasaydı böyle şeyler keşke. Neyse hala Türkçe'ye çevirme ve oyun yönetiminden sorumlu kişilerden biriyim.

Milli Takım için neler yapabilirim?

Öncelikle amacım benden sonraki milli takım hocalarının da işine yarayacak geniş bir database oluşturmak. Elbette ki başarı önemli fakat, ilgili kullanıcılara ihtiyacımız var. Antremanlarını takip etmek, rakip analizi vs. konusunda bana yardım edeceğinizi umuyorum. Bunun dışında, bu tip menajerlik oyunlarında oyunların en eğlenceli ve en azından bana, en çok zevk veren kısmı olan Milli Takımları ve Türkiye Milli Takımı'nın başarısını boşverecek değilim. Elimden geleni yapacağım fakat bizim büyük ülkelere karşı (İtalya, ABD, Brezilya gibi) dezavantajımız 1 sezonluk küçük görünen aslında çok büyük olan fark. Yine kesin konuşmuyorum, çünkü diğer milli takımları inceleyemedim, ilk Dünya Kupası'nda iyi yerlere gelmek istiyorum.

Seçerseniz teşekkürler, seçmezseniz canınız sağolsun