BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Νέος

Νέος

Set priority
Show messages by
This Post:
00
285052.2 in reply to 285052.1
Date: 3/12/2017 4:20:19 PM
Overall Posts Rated:
22
Καλησπέρα φίλε μου.
Και εγώ νέος είμαι αλλά θα σου πω τι νομίζω πως θα έπρεπε να κάνω ( δεν θα αναφέρω τα λάθη που πιστεύω πως έκανα )

-Επιλέγεις ένα σύστημα που σου αρέσει από εδώ
http://www.buzzerbeater.com/community/rules.aspx?nav=Tact...
Εγώ μέχρι στιγμής παίζω το Πρίνσετον ( όπου οι θέσεις PG & PF είναι σε ποιο ελεύθερο ρόλο ) και για άμυνα παίζω το Εξωτερικό 4 Ζώνη-1Μ2Μ όπου μέχρι στιγμής το θεωρώ καλό αμυντικό σύστημα. Φυσικά όλα σχετίζονται και με τον αντίπαλο που θα παίζεις, μπορείς να αλλάζεις τα συστήματα σε κάθε αγώνα ή να μείνεις σε κάποιο και με τις αναφορές των αγώνων να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

-Βάζεις στις κατάλληλες θέσεις τους παίχτες που έχεις και κρατάς 12, τους υπόλοιπους τους πουλάς και επειδή δεν θα πουληθούν τους διώχνεις, έτσι γλιτώνεις χρήματα από τον εβδομαδιαίο μισθό τους.

-Εάν έχεις 18ήδες ή 19άρηδες σε ηλικία τους βάζεις να παίξουν και τους προπονείς, μεγάλη κουβέντα αυτό, διάβασε εδώ http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...
Δεν θα σε νοιάζει εάν χάνεις τους αγώνες αλλά αντιθέτως θα γουστάρεις πολύ όταν κερδίζεις :-)

-Με τα χρήματα που θα αποκτάς αναβαθμίζεις το γήπεδο σου, μεγάλη βοήθεια θα πάρεις για αυτό το θέμα και για πολλά άλλα από εδώ http://www.buzzer-manager.com/accueil/ όπου θα πρέπει να θα φτιάξεις ένα account από εδώ http://www.buzzerbeater.com/prefs/profile.aspx Δημιούργησε/Άλλαξε το Κλειδί Πρόσβασης

-Όταν μετά από μερικές εβδομάδες μαζέψεις κάνα ψιλό αγοράζεις παίχτες, θα σου πρότεινα φθηνούς, μην δώσεις πολλά χρήματα εάν δεν πάρεις το κολάι

Ας συμπληρώσουν και οι ποιο έμπειροι...καλή αρχή :-)

This Post:
00
285052.3 in reply to 285052.2
Date: 3/12/2017 4:32:39 PM
Overall Posts Rated:
11
Σε ευχαριστώ..πολύ..φίλε...θα τα δώ..

This Post:
00
285052.4 in reply to 285052.1
Date: 3/13/2017 9:42:22 AM
Overall Posts Rated:
1313
καλή αρχή φίλε!!

σωστά τα λέει το παιδί από πάνω!!
σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πας αργά..δηλαδή αν περιμένεις σε μια σεζόν να έχεις υπερομάδα δεν δουλεύει ακριβώς έτσι..
ανέκαθεν ήταν δύσκολο για έναν καινούριο παίχτη να αγοράσει καλούς παίχτες από την αρχή αλλά όπως έχουν γίνει πλέον οι τιμές στην μεταγραφική λίστα θα το έλεγα τουλάχιστον ασύμφωρο...

ο καλύτερος τρόπος είναι να ψάξεις λίγο στα φόρουμ πως δουλεύει η προπόνηση για να σου αποδώσει το μέγιστο κέρδος..πάρε μικρούς και προπόνησε με lvl 4 γυμναστή και θα δεις αποτελέσματα...

επίσης από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού είναι η οικονομική διαχείρηση της ομάδας σου...οπότε καλό θα ήταν μέχρι να δεις πως δουλεύουν πάνω κάτω τα πράγματα μην προβείς σε μεγάλα έξοδα...το γήπεδο είναι πολύ σημαντικό αφού προσφέρει σταθερό εισόδημα, αξίζει να επενδύσεις!!!

όσον αφορά τα συστήματα...είναι μεγάλη κουβέντα...άποψη μου επειδή είσαι κανούριος παίχτης και δεν έχεις γεμάτο ρόστερ στήσε την ομάδα σου για συστήματα επικέντρωσης(δηλαδή να παίζεις ή μέσα ή έξω)..αυτό προφανώς σε κάνει προβλέψιμο αλλά είναι καλύτερο ένα καλό προβλέψιμο σύστημα από το απρόβλεπτο προχειροστημένο...το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών παίζει εσωτερικά συστήματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καλύτερα, μόνο πιο έυκολο να στηθούν..τουλάχιστον με τον τρόπο που προπονούνται οι παίχτες ΄τωρα...τέλος επέλεξε συστήματα γρήγορου ρυθμού καθώς τα αργά είναι πιο απαιτητικά σε αποτελεσματικότητα επίθεση(πάσα/χειρισμό) πράγμα που είναι δύσκολο να έχεις στην αρχή..στο κομμάτι των συστημάτων εννοείται ότι παίζεις ότι θέλεις, τα παραπάνω αποτελούν προσωπική άποψη αν θες καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον

This Post:
00
285052.6 in reply to 285052.5
Date: 3/14/2017 1:13:21 PM
Overall Posts Rated:
11
Σας ευχαριστώ παιδιά..για τις βοήθειες...θέλει χρόνο από οτι βλέπω και δουλειά..
Χαίρομαι επισής που μπαίνουν στο κόπο δυνατοί μάνατζερ για να με βοηθήσουν...αυτό δείχνει την αξία των ομάδων σας και τη προσωπική σας αξία..
Το θέμα όμως ρε παιδιά είναι ότι και αυτοί οι τρεις νέοι με τέτοια προοπτική δεν θα κοστίσουν;

This Post:
00
285052.7 in reply to 285052.6
Date: 3/14/2017 1:46:22 PM
Overall Posts Rated:
22
Δεν χρειάζεται με το που θα δεις κάποιον να τον πάρεις, χάζευε τις τιμές των παιχτών για καμιά δεκαριά μέρες, ίσως και λίγο περισσότερο, για να δεις τι παίζει και στην τελική πάρτους μετά από 1-2 μήνες, δεν σε κυνηγάει κανείς, ο χρόνος είναι απεριόριστος.
π.χ.
έχω πάρει με 4000
Ύψος: 6'4" / 193 cm
Προοπτική: σούπερσταρ

με 10.000
Ύψος: 6'5" / 196 cm
Προοπτική: σούπερσταρ

με 16000
Ύψος: 6'2" / 188 cm
Προοπτική: ΜVP

Άρα όπως βλέπεις δεν είναι απαγορευτικά τα νούμερα, απλά χαζεύεις τις μεταγραφές, μαθαίνεις και χτυπάς.

This Post:
00
285052.8 in reply to 285052.7
Date: 3/16/2017 3:43:51 PM
Overall Posts Rated:
11
Εντάξει φίλε μου...σε ευχαριστώ πολύ..