S-a dus si meciul cu Belgia. Dupa acest joc, raman cu un gust amar si recunosc ca sunt putin dezamagit ca nu am reusit sa castigam in fata unui adversar superior. Lasand acest lucru deoparte, sunt foarte multumit de cum am jucat, doar ghinionul furandu-ne victoria.
Eram sigur ca prin tactica aleasa, nu vom pierde la diferenta mare de puncte si ii vom dojeni pe belgieni. Chiar sunt placut surprins de faptul ca am fost foarte aproape de rating-urile lor, unele foarte bune. Din nou am ales sa jucam cu o extrema de forta pe postul de extrema pentru a favoriza atacul in caciula, exact ca in primul meci, cu Slovacia. In meciurile anterioare, belgienii au folosit aceeasi tactica.
Din pacate, aceasta infrangere inseamna ca nu voi putea sa-mi ating target-ul impus de mine, acela de a termina aceasta grupa cu 4 victorii. E greu de crezut ca ii vom putea impiedica pe germani in ultimul meci. Urmeaza doua meciuri aparent mai lejere, cu Cipru si Georgia, unde sper sa nu avem emotii si sa mai strangem 2 victorii.