Nuestro "boyscout" está recorriendo media Europa convenciendo a los equipos rivales que entren en nuestros foros, posteen en nuestras porras y quiniela y que participen de la fiesta de BB.
Esta semana se ha ido a Bosnia, sólo con postear tres o cuatro veces con el Staff, ha conseguido hacerse entender en uno de los idiomas oficiales de Bosna i Hercegovina, el Croata. Nos envia la entrevista que ha hecho al seleccionador Sub-21, popeye.
Entrevista con Popeye, by grullo
Popeye Bok i hvala za prihvaćanje intervju.
Hvala vam što ste me zove. Za mene je čast da bude intervjuiran od vas.
Prije svega Congrats na izborima pobijediti i postati novi trener Bosna i Hercegovina.
Sigurno u ovoj zemlji ima mnogo birača kao u Španjolskoj, ali izbor je bio vrlo blizu i samo Timberwolf osvojio maržu od 7 glasova.
Kao srpski trener predstavlja Bosna i Hercegovina?
Nakon mnogo godina kao sestra republike unutar socijalističke federacije Jugoslavije, kao trener Bosna i Hercegovina je gotovo da bude trener u svoju zemlju. Osjećam se potpuno kod kuće i nemam nikakvih problema s jezikom. Trenutno radimo intervju na hrvatskom, na jednom od službenih jezika Bosne i Hercegocina.
Što je vaš cilj na ovom turniru?
Naš cilj je doći do druge faze, ali to je vrlo teško. imali smo stvarno jak grupa od četiri momčadi s više povijesne razine od naših, Španjolska, Srbija, Latvija i Hrvatska. Mi smo u skladu s našim najboljim prevladavanje završiti, četiri stanice grupi.
Moramo također uzeti u obzir pod-21 momčadi počinju od nule svake sezone i ne znam kako će oni biti naša suparnika.
Jedna od stvari koje najviše zanimaju u našoj zajednici je slavlje poslije utakmice. Imate li neki poseban način slaviti pobjede?
Nešto smo pripremili, ali ne doseže svoj party. Ugled vam prethodi cijeloj Europi i svijetu BB, započeti proslava biti poznati. Naši navijači govore samo čuda takve razmjene "kulturna".
Za kraj Popeye. Želite li reći nešto na španjolskom zajednici?
Da, u pravu. Želimo vam sreću za utakmicu i nadam se da ovo prvenstvo hagais potencijalnu ulogu zajednice i povijesti svojih zadaća.
Hvala Popeye. Zadovoljstvo razgovarati s vama.
Hvala vam i vidimo se u ponedjeljak u Belgiji.
Si alguien cree que puede mejorar la entrevista, que nos lo diga, lo fichamos de inmediato. Si os queda alguna duda, preguntarle a grullo, es el culpable. Aunque lo dudo mucho, pero si algún miembrop de la comuinidad española no lo entiende...pues...ejem...¿como os lo explico?...hummm...mejor se lo preguntais a él.
Last edited by Pepelu at 10/22/2010 2:43:25 PM
“Pásalo bien. Disfruta de la vida. La vida es demasiado corta para anclarte y desanimarte. Tienes que seguir moviéndote. Tienes que seguir adelante. Poner un pie en frente del otro, sonreír y seguir avanzando” – Kobe Bryant