Πραγματικα φοβερο παιχνιδι με ανατροπες κ buzzerbeater!! Να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον αντιπαλο για την εξαιρετικη ομαδα που εχει. Η αναλογια σε μισθους κ αποδοση ειναι αριστη. Πολλα μπραβο!! Μια ματια να ριξει κανεις στις αξιολογησεις του παιχνιδιου θα καταλαβει ποσο καλες ειναι οι ομαδες που αγωνιστηκαν σημερα.
Στα του ματς τωρα, λαμπαδα στο υψος του Ελευθεριου θα αναψω. Πραγματικα εκανε το ματς της ζωης του κ μου εδωσε μια μεγαλη νικη. Μεγαλο τριποντο στη προτελευταια επιθεση της 4ης περιοδου μας δινει το προβαδισμα πριν τελικα στειλει ο Jacquel το ματς στην παραταση. Ξεκινησα καλυτερα τον αγωνα, προηγηθηκα κ με 13 αν θυμαμαι καλα, αλλα στο τελος βρεθηκα πισω με 6. Στα τελευταια λεπτα πηγαιναμε ποντο ποντο κ τελικα η μπιλια εκατσε σε μενα στη ρουλετα της παρατασης. Η τυχη ηταν με το μερος μου καθως οπως υπολογισα το "καθαρο" σκορ (χωρις τον παραγοντα τυχη δλδ) ηταν 97-103 υπερ του terastiousp.
Ο βασικος στοχος που ηταν να φτασω στον τελικο επετευχθει, αλλα τωρα εχω 2 ευκαιριες για να κανω ενα ακομα break κ να παρω τελικα εναν εξαιρετικα δυσκολο προβιβασμο. Φαβορι παραμενει ο Ρινο αλλα θα πουλησω ακριβα το τομαρι μου :Ρ