σοζ παιδες αλλα το σκεφτηκα λιγακι και ειδα οτι μπαινω μονο απο συνηθειο πλεον. νομιζα οτι ανεβαινοντας στη 2 εστω και καταλαθος (δεν ηθελε να ανεβει ο αντιπαλος) θα ειχα κινητρο να παιξω. παιζω το παιχνιδι απο τη σαιζον 11, εσβησα την αρχικη ομαδα και ξαναξεκινησα στη 13.
Το παιχνιδι με εχει κουρασει αφανταστα και το γεγονος οτι πρεπει να κανω τεραστια υπομονη απλα και μονο για να βρω καλους παικτες μου την εδωσε και δε βρισκω το λογο να περιμενω παλι ποσους μηνες αιντε να ξανακανω γηπεδο για να βγαλω λεφτα, αιντε να περιμενω ποσο καιρο απλα και μονο για να παρω εναν παικτη της προκοπης μιας και οι μεταγραφες για πραγματικα καλους παικτες ειναι πανακριβες.Για 33 χρονων παικτες τα 1 μυριο και πανω ειναι απαγορευτικο
Το παιχνιδι εχει πολλα - τα οποια σου μειωνουν το ενδιαφερον γιαυτο μειωνονται τοσο πολυ οι χρηστες (το 2011 ειχαμε 2200 χρηστες στην ελλαδα και τωρα μονο 1000) . Τωρα που χανουν παικτες αβερτα θυμηθηκαν να κανουν καποια updates κιαυτα τα ζητουσαμε εδω και κατι χρονια...
Απο ενα σημειο και μετα το θεωρησα καπως "αδικο" αλλα κυριως μονοτονο την ολη υπεροχη των εσωτερικων συστηματων καθως εγω ηθελα να φτιαξω περιφερειακη κυριως ομαδα που να μπορει να παιζει και εσωτερικα καποιες φορες, ακομα κιαν αυτο σημαινε να παιζω πολλα χρονια για να το καταφερω.
οταν βλεπω ομως τοσα χρονια μανατζερς που δε ξερουν καλα καλα τα συστηματα και βασικα πραγματα να κανουν ακομα και τωρα day trading και να παιζουν κοιτα μεσα, που ακομα και τωρα με τις προβλεψεις αν το στησεις καλα κοβεις κωλους με ξενερωσε με την εννοια οτι θα μπορουσα κιεγω να το κανω μονο και μονο για να κερδιζω αλλα δε με ενθουσιασε σαν παιχνιδι αυτη η μονοτονια . Προσοχη δεν εχω κατι με τους μανατζερς που το καναν αυτο, ο καθενας παιζει το παιχνιδι οπως γουσταρει απλα εμενα δεν μαρεσει η μονοτονια και το παιχνιδι εγινε υπερβολικα μονοτονο. Απλα δειτε τους τελικους του B3 τις τελευταιες 20 σαιζον και βγαζετε τα συμπερασματα σας
Ακομα κιαν κανω υπομονη για να φτιαξω γηπεδο θηριο, και βγαλω λεφτα οι τιμες στους παικτες εχουν γινει απαγορευτικες και δεν εχω την ορεξη να περιμενω για alla updates. Για μενα θα πρεπει να γινουν καποιες ριζικες αλλαγες στο παιχνιδι, που δυστυχως δε γινανε γιαυτο και εχουμε μεινει οι μισοι χρηστες.
Last edited by SideUnderSpin at 2/13/2015 4:59:21 PM