Transfer hayırlı olsun :) Beşiktaş warriors hocam ilk 4 için büyük çaba sarfetmemiz gerek ben iddaalı bir ekip olmak istiyorum sezoun basından beri,uzunum Charalamposu satıp kısa alacağım malum benim dış şut sorununu çözmem için..Şimdilik sırada ki hedefim kupa ! :) birşeyler yapmak istiyorum bunu geçip perşembe günü oynayacagım rakibi düşünmek ıstıyorum.Ama ilk işim kısa pozisyonunda oyuncu almak olacak..O da uzunumu satıp kısa isim alacağım 2 adet
Bugün kü ligimizin performansları sayın dostlar..bakalım kim iyi performans ve vasat oyun sergilemiş
Gün 13 (Cumartesi 8 Şubat 2014) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.comGecenin sonuçlarıBUGRAHAN PİLSEN 89 -
Free Kids 93Miami Heat... 122 - İNATÇILAR 107
Yagiz Jazz 105 - Nevresim Takımı 90
GaLaTaSaRaY A.Ş 143 - West Coast Castle 67
adanagücü 58 -
Beşiktaş Warriors 84Galatasaray Lions 109 - Kepezin Kaplanları 98
predatorspor 108 - Kurosawa 35
Ankara Bulls 92 -
JNR-BOL 108Gecenin en iyi kollektif performansıSayı : 143 : GaLaTaSaRaY A.Ş
Ribaunt : 69 : predatorspor
Asist : 32 : GaLaTaSaRaY A.Ş
Top çalma : 24 : Galatasaray Lions
Blok : 12 : GaLaTaSaRaY A.Ş
Gecenin en iyi kişisel performanslarıSayı : 39 : V. Parra (Miami Heat...)
Ribaunt : 29 : R. Brorson (predatorspor)
Asist : 15 : M. Stoica (GaLaTaSaRaY A.Ş)
Top çalma : 8 : R. Anderson (Kepezin Kaplanları), M. Sahel (BUGRAHAN PİLSEN)
Blok : 5 : P. Tovmasyan (BUGRAHAN PİLSEN)
Gecenin en iyi beşiOyun Kurucu : M. Stoica (GaLaTaSaRaY A.Ş) (30 Sayı, 2 Ribaunt, 15 Asist, 3 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 47
Şutör Gard : V. Parra (Miami Heat...) (39 Sayı, 3 Ribaunt, 5 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 32
Kısa Forvet : T. Fetsis (JNR-BOL) (30 Sayı, 9 Ribaunt, 2 Asist, 0 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 34
Uzun Forvet : R. Brorson (predatorspor) (27 Sayı, 29 Ribaunt, 3 Asist, 0 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 49
Pivot : I. Konijn (Free Kids) (22 Sayı, 13 Ribaunt, 4 Asist, 2 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 35
Gecenin EDO'suR. Brorson (predatorspor) (27 Sayı, 29 Ribaunt, 3 Asist, 0 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 49
Gecenin kötü performansıS. Légrádi (Kurosawa) (6 Sayı, 2 Ribaunt, 1 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -18
Tüm istatistiklerEldivenleriyle oynayan adam : M. Robart (Kepezin Kaplanları) : 8 Top kaybı
Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : I. Konijn (Free Kids), K. Alemdar (West Coast Castle), L. Baranauskas (Yagiz Jazz) : 6 Faul
Demir adam : M. Stoica (GaLaTaSaRaY A.Ş), R. Manago (adanagücü), A. Rajzer (adanagücü), M. Efsan (adanagücü), M. Robart (Kepezin Kaplanları), R. Brorson (predatorspor), F. Gumiński (predatorspor), D. Bottazzi (Free Kids), E. Haykiri (Free Kids), V. Parra (Miami Heat...), F. Zambrano (Miami Heat...), F. Mahncke (Miami Heat...), R. Dartanyan (Miami Heat...), E. Taki (Miami Heat...), A. Scognamillo (İNATÇILAR), S. Olianas (İNATÇILAR), N. Gürsoy (West Coast Castle), E. Hasna (West Coast Castle), O. Tugaci (West Coast Castle), G. Kivaras (Kurosawa), S. Légrádi (Kurosawa), M. Gürth (Yagiz Jazz), Z. Enting (Yagiz Jazz), L. Sarantaris (Yagiz Jazz) : 48 Dakika
Şutör : V. Parra (Miami Heat...) : 5 Üç sayı
En iyisi : S. Tsempelis (Nevresim Takımı) : Not : 21.0
En kötüsü : N. Gürsoy (West Coast Castle) : Not : 2.5
Last edited by Tolga KaaN at 2/8/2014 5:17:22 PM